Ailem şort giymeme izin vermiyor, şort giyince erkeklerin bacaklarımdan tatmin olacaklarını düşünüyorlar. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bana göre böyle düşünmeleri çok mantıksız. Ben şort kombinlerini filan çok beğeniyorum ve giymek istiyorum ama giyemiyorum çünkü ailem izin vermiyor. Sadece kapri ve pantolon giydiriyorlar. Lütfen yardım edin, ailemi şort giymeme nasıl ikna edebilirim?
Cevabın nedir?
Zaman değişir ama ayetleri kendisiyle değiştiremez!
"Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve müminlerin hanımlarına söyle, dışarı çıkarken üstlerine cilbablarını alsınlar. Bu, onların tanınmasını ve bundan dolayı incitilmemelerini sağlar. Allah, Gafûrdur, Rahîmdir." (Ahzab, 33/59).
"Mümin kadınlara da şöyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Zinet yerlerini açmasınlar. Bunlardan kendiliğinden görünen kısmı müstesnadır. Baş örtülerini yakalarının üstüne koysunlar. Zinet yerlerini kendi kocalarından, babalarından, kocalarının babalarından, oğullarından, kocalarının oğullarından, kendi erkek kardeşlerinden, kendi kardeşlerinin oğullarından, kız kardeşlerinin oğullarından, kendi kadınlarından, kölelerinden, erkeklik duygusu kalmayan hizmetçilerden veya henüz kadınların gizli yerlerine muttali olmayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizleyecekleri zinetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah'a tövbe edin. Böylece korktuğunuzdan emin umduğunuza nail olasınız." (Nûr, 24/31).96 Yorumla- +1 yıl
Bu cevap yeterli olmuş sanırım.
- +1 yıl
Off belki musluman degildir sizene ya
- +1 yıl
kaçıncı yüzyılda yaşıyosun herkes kendi kararını verebilir tmmi? bu onlara düşmez. aynı zamanda kız olmayı biz seçmedik tm? erkek olmayı ne isterdim.
- 18 gü
Allahını si
En İyi Cevaplar
İyi ailen şerefliymiş sevindim buna
biride çıkıp der giyince bakıyorsunuz ama
e zaten bir bakak diye giyiyor bu havada delimi öptü şort giyicek kız237 Yorumla- +1 yıl
Bacakları göstermek için değil sıcak havalarda rahat olmak için giyilir şort önce buna bir açıklık getirelim
Soran+1 yılŞu geri kafalılıktan bir kurtulun artık *
- +1 yıl
nE Allah akil fikir versin diyecek bişey bulamiyorum
- +1 yıl
Evt cevap vermek icin aradan cok zmn gecmis olabilir ama ben ginede vermek istedim bu hayatta hem suclu olan kadinlara o pis ellerinizle dokunan siz erkeklersiniz gelmissiniz burda hala kisa giymeyeceksin diyosunuz yani iki bacaga dusecek kadar pissiniz o kizin babasi izin versede vermesede o kiz istedigini giymeli cunku o adam o kizi hayatta yasamasi icin bir aracti anladin mi biz siz bakin diye de giymiyoruz ayrica sort uretilmiski giyelim dimi ne demis peygamber efendimiz
Bİ ERKEGİN NAMUSU GÖZ KAPAKLARİDİR.
Bu yazdiklarim yeterli olmustur umarim... - +1 yıl
O zaman şey de diyin. Ayy zaten tecavüz edeyim diye böyle açık giyinmiş o zaman tecavüz edeyim. Bu nasıl bir mantık ya! Bakın siz erkekler genel olarak kendinizi muazzam, erişilemeyecek büyüklükteki varlıklar sanabilirsiniz lakin kadınların açık giyinip giyinmemesinin nedeni siz değil tam tersi aynaya baktıklarında kendilerine yakıştırdıkları şeyi giymeleridir yani kendilerini sevmeleridir. Ve bu erkeklerin kadına bakmasının, taciz veya tecavüzde bulunmasının mantıklı veya elle tutulabilir bir açıklaması değildir!!!
+1 yılTatlım bence, ailen izin vermiyorsa zorlama seni korumak ve senin iyiliğin içindir mesela şortsuz güzel kombinlerde var. Mesela göbek açığa izin veriyorlarsa yüksek bel pantolonlarla dene bence.
Mesela benim ailemde tekken izin vermiyorlar mesela onların yanında giyebiliyorum bide ben hentbolcu olduğumdan maçlarda antrenmanlarda falan şort giymek zorundayım izin veriyorlar ona mesela ama illa giymek istiyorum diyorsan alıştıra alıştıra giy mesela izin veriyorlarsa onların yanında olabildiğince şort giy ve oturup kalkmana dikkat et çok kısa şort giyme onlarında gözü yavaş yavaş alışır zamanla eğer ailem aşırı geri kafalı yanlarında bile giydirmezler diyorsan bence zorlama hem Türkiye biraz karmaşık bir ülke her an nolacağı belli değil ben kıbrısta olduğumdan izin veriyorlar.. Hem aileni üzmeye değmez. Sonuçta herşeyin en güzelini yaşatmak istiyorlar sana ilerde kendi ayağının üstünde durursan istediğini giy aile kurduğunda istediğini giy eşine alıştır ailene alıştıramadıysan zaten o zaman bişey diyemezler <3100 Yorumla
+1 yılŞimdi sen bininden ya herkes ahlak bekçisi kesilir sana. Yani anlayacağın soruya cevap vermek yerine tersine eleştiri vardır. Yazık çok yazık Türkiye harbiden geriye gidiyor. Demokratik ülke diyorsunuz ama baktığında irandan farkı kalmamış. Erkekler hele mşlh dışarda kurt off yavrum derler burada ise olurmu ya ailen tabiki izin vermeyecek derler. Bence hayatım istediğini giymelisin rahatlıkla sonucta şimdi değil de ne zaman?
323 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama nasıl ikna edeceğim :(
- +1 yıl
Bebegım 2 gündür yoksun şimdi berden aklına geldi
Soran+1 yılgeç olmuş üzgünüm
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
72Cevap
+1 yılHerşeyin giyileceği yerler vardır öyle varsay.
Genel olarak İnsanlar git gide yobazlaşmaya başladı ve bakışları hiç hoş değil.
Baskıcı yöntem de geri püskürtür.
Bundan 3/4 sene önce olsaydı sana derdim ki ne uğraşıyorsun giy diye..
Ama artık insanlar o kadar aç köpek, yobaz ki..
Bir gün giy ve insanların sana bakışlarına bak. Eğer rahatsız olmuyorsan senin bileceğin iş tabi.
Nerede yaşadığın hangi çevre de olduğun da önemli.
Ben örneğin yazlık yer gibi denilebilicek bir yer de yaşıyorum ve etrafta bu konuda sıkıntı çıkmıyor diyeceğim ama artık yobazlar her yerde..39 Yorumla
Soran+1 yılBakmıyorlarki. Okul eteğim biraz kısa tabi evden çıkarken dizimde izin vermiyorlar diye ama okulda filan dizimin üstünde ve bakmıyorlar. Öyle sapıklar yok
- +1 yıl
Sen şorttan bahsediyorsun yalnız, şort dediğin neredeyse kalçada biten bir giyimdir, okul eteği ile kıyaslaman doğru olmadı şurada.
Soran+1 yılO g*tün gözüktüğü şortları diyorsun sanırım. Onları giymek değil amacım. Benim giyeceğim normal şort. G*tte biten şort değil.
- +1 yıl
Hayır kalça etinde bitenlerden bahsetmiyorum, netice de süper/maxi mini sıfatında olan şortlardan bahsediyorum. Zaten şort dendi mi akla gelen odur. Diz üstünde hemen biten şort olduğunu sanmıyorum.
Soran+1 yılBen moda amaçlı giymek istiyorum bacak gösterisi anlamında değil.
- +1 yıl
o kadarını ben bilemem, beni de ilgilendiren bir durum değil.
Yukarda yazdıklarım gibi durum işte.
Özetle çevre.
Soran+1 yılİkna edemem ailemi yani
- +1 yıl
orneğin bir tatil beldesin de de tepkileri aynı yönde ise ailen de bir düşünce problemi var derim.
Ama sadece şehir için geçerli ise haklılık payları yok değil derim.
Kıyafet karşıtı, karışanı biri değilim öyle algılanmasın.
Cinsel açlığın Afrikasıdır Türkiye sebebi bu..
Soran+1 yılTürkiye değil ingiltere almanya bile olsa asla giydirmezler. Kafalarına koymuşlar ben şort giyemem kısa giyemem diye. Saçmalık
+1 yılBenimde ailem izin vermiyor. Daha dogrusu annem ve babam bir sey demiyor ama küçük abim izin vermiyor. Cok sinir oluyorum. Ama onun olmadigi yerlerde gizlice giyiyorum. Yani onun karsinda kisa giyinmiyorum. Sende oyle yapabilirsin. Eger imkanin varsa gizliden giy. Ornegin arkdslarinla kafeye falan giderken. Yani ailenin olmadigi yerlerde. Kimse gormeden de degistir. Baska caren yok . Bence giymemezlik etme. Hayata bir kez geliyorsun sonucta. Hayatin tadini cikarmaliyiz. Buna ailemiz engel olmamali bence. Özgürlük olmazsa insan asla mutlu olamaz. O yuzden ailen icin kendini istedigin hicbir seyden yoksun birakma. Soyledigim yontem ise yaramazsa da resit olduktan sonra kimse sana karisamaz. Istedigin her seyi yaparsin. :)
90 Yorumla11 Yaşındayım ailem şuan bile şort sıfır kollu giymeme izin vermiyor travma yarattılar bende rüyamda bile şort giydiğim için ba kızdıklarını gördüm anneme dediğimde ise güldü geçti şuan bile izin vermiyolar 13-14 yaşlarında düşünemiyorum annem ben senin yaşındayken kapalıydım diyo izin vermiyo babamda aynı kısa kollu giydiğimde bile koltuk altım gözükse çıkar diyor bıktım artık arkadaşlarım giyerken ben yanlarında eşofmanla geziyorum kapammam içinde herşeyi yaparlar gerekirse
154 Yorumla- 1 yıl
Of bendede var bu durum daha henüz 7. sinif öğrencisiyim erkekler bakar, günah, Allah'ın kurallarıni inkar etme deyip duruyorlar hatta birde yok neymiş internete kısıtlama yaparim sen internette giyenlerden özeniyorsun internetteki kuzum gibi mi olacaksın dedi. Yazın şimdi herkes şort giyecek bende pantolon giyeceğim sonrada giyenleri görünce de çok özenecem. Olsa olsa dizin altında olur diyorlar veya kışın uzun çorapla giy diyorlar
- 1 yıl
Yine aynı oluyor ya AHHAHAJSKSKS internetteki o****splar gibi mi olacaksın diyorlar. Yok neymiş benim bu yaşta kapanmam lazımmis yok neymiş sen hiç bizim tanıdığımız açık giyenen birisi gördün mü dediler ben ama görmüştüm bir tane kız emin olki şu an resittir ama ben küçükken 15 gibi mi ne kısacık şortu ile düğüne gelmiş. Moda oldu ya bildiğin kuaföre gittim hatta kadın kızın mini etek veya Sort giyiyormu dedi annemde Sadece evde giyebilir şortu dedi. Seviyeyi düşün yani herkesin ailesi bu aralar kızlarına gençliğini yaşatıyor giyim özgürlüğü olan nesil yetiştiriyor birtek benim ailemmi böyle diye düşünmeye başladım
+1 yılAilen biraz haklı seni korumak istedikleri çok açık kendini koruyabilecek yaşa geldiğinde ve ayrı eve çıktığında istediğini yaparsın ama şu an tacize maruz kalsan (yaşın küçük sanırım) büyüyünce bile toparlanamazsın. Ama dersen ki ben şort giymek illa istiyorum benim gibi yazlık yerlerde yazın tatillerde falan giy. herkesin şort giydiği dikkat çekmeyeceğim yerlerde dolaş istediğin gibi
40 Yorumla
+1 yılAynen ayni seyi banada yapiyorlar gec cevap yaziyorum kusura bakma Neyse benim cogu arkadasim giyiyor ve bende kiskaniyorum birsuru sortum var ama giyemiyorum disarida eskiden giyiyordum ama simdi izin vermiyorlar isin garip tarafi etege izin var :DD? konuya gecelim sana Tavsiyem cantana sortu koy disari cikinca giy eve gitmeye yakin pantolonu giy mukemmel taktik hep okulda yapiyorum goturuyorum kotu okul kiyafetni cikartip giyiyorum bunu dene
64 Yorumla- +1 yıl
Bizim bir tane grubumuz var 4 kişiyiz toplam arkadaşlarımla buluşacaktım evde şortum var geçen sene giyiyordum işte neyse gitmeden önce herkes ne giyeceğini oraya atmış ben zayıfım diğer iki arkadaştan birisi baya iri kilolu diğeri zayıf diğeri de etek giymiş ben daha karar vermedim dedim onları görünce oda sende şortunu giy dediler ben anneme söyleyince annem ne gereği var olmaz dedi geciştirdi pantolonunu giydim gittim baktım herkes öyle giymiş bende pantolon giyince ona hasta olmuşum dedim yalan söyledim küçümserler diye özeniyorum bunları söyleyince kızıyorlar açık giyince sana ne faydası olacak diyorlar ama ben de onlara köyden nı geldik töre mi uyguluyorlar dedim üniversite zamanım gelince arkadaşlarımdan şort aldım diyip kendime şort almayı düşünüyorum
- +1 yıl
Benim sorunum çözüldü benim babam kızıyordu anneme söyledim annemde konuştu filan banada boşver istediğin şeyi giy dedi annem sadece okul kıyafetine karışıyor yani giymem gerektiğini söylüyor ama ben yukarıdakini yapıp yine giymiyorum Sana Bol Şans eğer annem böyle olmasa giyemezdim 😉
Azcık feministçi olun ya siz istediğiniz gibi giyinebilirsiniz ayrıca giyme be ne gerek var onlar bakar şunlar bakar diye diyenler onların düşüncesi fesatsa biz ne yapalım ayrıca kuran işine gelince de şort giyen kuran okuyamaz diye bişe mi var eve gider uzun bişe giyer namazını da kılar Kuanını da okur sen istediğin zaman her şeyi giyebilirsin buna ailen dahil karışamaz tabi uygun olmayan yerlerde giymeyebilirsin
72 Yorumla- +1 yıl
zaten bizde her şeyi giymek istiyoruz ben rahatsız olmuyorum istediğimi giymek istiyorum oturmama kalkmama dikkat ederim ailem diz kapağımı geçmeyen siyah kapri giyinmeme bile izin vermiyorlar yoksa bizde biliyoruz istediğimizi giyinmeyi baskıcı aile zor zaten bol giyiyorum şuanlık açıksam bırakında açık olayım öyle şort falan giymekte istemiyorum ki etek belki olur hayır kapatsanızda benim içimde yok o istek 1 kaç sene sonra açılırım ya da hiç kapanmam tı tı biz nasıl ikna ederiz diye soruyoruz
Bacaklarından tatmin değil de tahrik olacaklarını düşünüyordur ailen muhtemelen.
Her ailenin düşüncesi yaşantısı farklıdır. Ailene uyman gerek.23 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma
- +1 yıl
@canerik daha iyi bir örnek verilebilirdi ama mantığına katılıyorum
Bazıların düşünceleri ne kadar saçma sırf erkeklerin bakmaları için giymiyoruz biz şortları bu yaz sıcağında pişmeyelim diye giyiyoruz şortları bence aileni ikna etmen biraz zor olabilir benimkilerde ben 12-15 yaşlarındayken izin vermiyorlardı ama şimdi sadece yanlarındayken giymiyorum maalesefki büyüyünceyi beklemen lazım :(
61 Yorumla- Moda & Stil konusunda 949 cevap paylaştı.
+1 yılhangi devirde yaşıyoruz biz ya ama kaldığın şehir de çok önemli bende şort giyiroum ama heryerde giymem bazı şehirlerde ise hiç giyemem hangi şehirde kalıyorsunuz
20 Yorumla Tamam güzel olabilir, tarz olabilir ama giyince de abazan erkekler bön bön bacaklarımıza bakıyorlar. Ben bir yazın giyiyorum o da hava sıcak olduğundan öyle tarz olsun diye değil.
20 YorumlaBen dansöz okuluna yazıldım dansöz olucam falan de, yani şortdan daha kötü bir örnekle karşılarına çıkarsan şort daha iyi kalacağı için izin verebilirler, veya baban çok dindar biriyse çekip vurur öldüğünle kalırsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılBabam izin verir annem izin vermiyor.
- Moda & Stil konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılAslında Türk olmadıklarını İskandinav kökenli olduklarına inandırabilirsen. Kültür değişikliği yolyla çözebilirsin. Öbür türlü mümkün değil o şortu anca kocan giydirir.
00 Yorumla Kurtların doluştuğu şehirde giyersen tabiki izin vermezler vermesinler daha iyi sizde maşallah şort değil don giyorsunuz be bacım usturuplu giysen birşey demezler diye düşünüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaçıncı yüzyılda yaşıyoruz nedir? Ailenin düşündüklerinin nesi mantıksız? Erkeklerin hormonları mı değişti de bacak görünce etkilenmeyecek? Ailenle ne yazık ki sen farklı dünyalardasınız. Bacakların sana ve kocana kalsın.
43 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki o kadar kızın arasında tek benmi kalmışım ki beni sikme arzusunda bulunacaklarmış? İnsanların hepsi bu kadar geri kafalı değildir bence.
Cevap sahibi+1 yılÇok açık sözlüsün. O arzuda bulunan insan yok mu sence? Bunun geri kafalılıkla alakası yok. Gerçekleri konuşuyoruz. Sen başka dünyada mı yaşıyorsun? Tatil beldelerinde dikkat çekmez bu durum. Ama sen kalkıp kendini sergilersen bu senin sorunun.
Soran+1 yılAmacım kendimi sergilemek değil amacım şık gözükmek. Ayrıca bu şehirde şort giyen insanlar çok var.
+1 yılBiraz evde dolaş gözleri alışsın belki işe yarar. ya da tokat yemeyi göze al ve iyi ağla orta yol bulunur...
21 Yorumla
Soran+1 yılHiç şortum yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBağcılar veya Fatih gibi yerlerde umarım giymeyi düşünmüyorsundur. Soruma gelirsek ikna edemzsin ancak şortun üstüne uzun etek giyip eteği 2 sokak sonra çıkartabilirsin. Herkes istediğini giymeli
12 Yorumla
Soran+1 yılBen giyemiyorum işte
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi üstüne uzun etek giyip 2 sokak ötede çıkar. Ben öyle yapardım
+1 yılKacinca yuzyilda yasiyorsun bakiyim sen :D annen baban dogru soyluyorr onu gectimm cehenneme gideceksin onuda mi bilmiyorsun -_-
1 2 kombin ugruna yanarsin artik -.-
=^-^=119 Yorumla
Soran+1 yılSeninkilerde izin vermiyo yani
- +1 yıl
Ben hic giymedim canım giymeyide dusunmuyorum ^-^
Soran+1 yılNeden peki? Sokak ortasındamı skecekler.
- +1 yıl
Bakmalarini sevmiyorum hem gunah :/
Soran+1 yılOzaman herkes günahlı
Soran+1 yılBizim burada bakmıyolar ama annem sokak ortasında beni skeceklermiş hissinde.
- +1 yıl
Evet oyle malesefki :/ giymeyiver sende
Soran+1 yılHerkes giyiyor ama ben giyemiyorum. Kendimi gerçekten aşığlanmış hissediyorum.
- +1 yıl
Oho herseyi herkes yapiyor die baslarsan bitmez o liste canım ^-^
Soran+1 yılBende giymek istiyorum, benim neyim eksik ki o kızlardan :(
- +1 yıl
Kis geldi ne sortu yahu -_- ayrica azcik farkin olsun ne var giymesen kiyamet kopmaz ya ^^
Soran+1 yılAma benim de giymeye hakkım var diğerleri giyiyorken
- +1 yıl
Dovecem kiz seni -_-
Soran+1 yılasjfhsajf
Soran+1 yılSen neden giymek istemiyorsun
- +1 yıl
Gunahh ayrica sevmiyorum o bu su giyiyor die giyecek halim yok acikcasi ^-^
=^-^=
Soran+1 yılHaklısın aslında.
- +1 yıl
Hele sukur ^-^
=^-^=
Soran+1 yıl:((
Ailen istemiosa giyme ilerde kendi hayatini kendin idare etcek duruma gelince istedini yaparsn zaten. Bende olsam istemezdm ckk kotu insanlar var cunku ve sen cok degerlisindr ailen icin.
12 Yorumla
Soran+1 yılSokak ortasındamı skecekler
Benim annem de izin vermiyor saygı duyuyorum tamam hatun üzülme diyoruz dinliyoruz ne edelim ;) anne babanı kırma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha geçerli bir mazaret beklerdim. Çok saçma bir mazaret dini yönden uygun bulmasalar anlarımda bu harbiden saçma olmuş.
12 Yorumla
Soran+1 yılHem dini, hemde ortalıkta sapıklar dolaşıyor diye.
Cevap sahibi+1 yılSadece dini boyutu yeterli sebep bence de giyme ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbişey sorcam arkadaşlarıma soruyorum sen şort giyiyon mu diye bakıyorum diyolarki:
giyiyorum ama altına kilotlu çorap giyiyorum.
böyle bir kelime mi var yine bacağın belli oluyor sadece teninin beyaz veya başka bir renk hali o kadar nasıl bir mal ülkede yaşıyoz şu 3-5 kişi yüzünden ülkemiz mallaştı sen kızım boşver şortu motu tarz olacak giyecek herşey var. sen görmüyorsun günah şort giymek zaten yahu :))00 YorumlaModa & Stil konusunda 677 cevap paylaştı. ailen haklı olabilir ama sana bu şekilde direttiklerinde sen daha çok giymek istiyorsun bunu düşünmüyorlar
20 Yorumlaohoo buralarda ailenden daha gerileri vardır.. sdfd
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBelki bacakların çarpıktır ailen senden utanıyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılBacaklarım çok güzel çok zayıfım iyi bir fiziğim var. Kendileri diyorki etraf sapık dolu.
- +1 yıl
Ailen haklı ama evlilik teklifini kabul etmedi diye kadını öldüren adamlar var bu ülkede
Soran+1 yılHer sokaktada o adamlardan dolu değil ya. İkna etmeye çalışıyorum olmuyor sanki sokak ortasında affedersin s*kecekler.
- +1 yıl
Ya 13 yaşında kıza sarkan hayvanlar var bu devirde iyice arttı bu şeref yoksunları :S ama yaşadığın şehir az çağdaşsa sıkıntı olmaz
+1 yılŞort giymeden de harika bir kombinler yapabilirsin örneğin mini etek altına külotlu çorap ve üstüne altından bağlanan sıfır kol gömlek veya elbise tercih edebilirsin.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 14,3b cevap paylaştı. Kış geldi napacan şortu
Ne demiş şair kızını dövmeyen ümüğünü sıkarmış13 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Hangi sair demis jsndbdbfjsnfnd
- +1 yıl
@İnsanimisteuzatma Kaç sene önce demiş ölmüştür:/
sıcak havada rahatlamak için diyorsunda benim donumdan kısa şortlar giyorsunuz bizde donla dolaşalım o zaman rahatlamak için :)
01 Yorumla
+1 yılHadi hacıyı hocayı olmayan kocanızı geçtim de Hiç merak etmiyor sunuz Hiç mi okumak gelmiyor içinizden KURANI KERİM i.
41 Yorumla- +1 yıl
z sana sorucak değil bunu bu bir , onun dışında herkesin dini kendine kimsenin başka birinin günahlarını sorgulamaya hakkı yok. Eğer müslümansa günah olduğunu bilmesine rağmen giymek istiyor demek ki.. İşleyeceği günah seni germesin !
Kacinci yuzyilda yasiyoz lafina oyle bir gicik olurumki senin gibi dar goruslu insanlarin arkasina sigindgi bir cumle
10 YorumlaŞort giymek istemendeki amaç ne? Şort giyince ne olucak, neden giymek istiyosun?
012 Yorumla
Soran+1 yılGüzel duruyor.
Soran+1 yılHayır, demek istediğim kıyafetin kendisi güzel. Şık duruyor. Amacım seksi görünmek ya da erkeklerin ilgisini çekmek değil.
- +1 yıl
Güzel durmasının sebebi seni çekici göstermesidir. Yani neye göre güzel dediğimde, hale güzel olduğu için diyosun. Bilinç altında cevabı belli. Bir kız sexi şeyler giymek istiyorsa, bu erkekleri etkilemek içindir. Çünkü hem cinsi bu giydiklerinden etkilenmeyecektir. Yani erkekler için güzel demiş oluyorsun. Bence giymemelisin. Ne gerek var. Vucudunu sergilemeyerekte şık olabilirsin.
Soran+1 yılAma herkes şort giyiyor ve ben giyemiyorum ve kendimi gerçekten kötü hissediyorum. Sen giyemiyorsun ama herkes giyebiliyor. Bence benim de giymeye hakkım var. Ve erkeklerin de şu şortu dikkat çekme amaçlı değil de moda amaçlı olarak anlamaya ihtiyacı var.
Soran+1 yılUmarım dediğin gibidir
- +1 yıl
Dediğim gibi olduğundan emin olabilirsin. Öyle giyindiğinde erkekler sana şunu diyebilir, aa çok güzel olmuşsun yakışmış vs. Çünkü senin öyle giyinmen hoşlarına gider, seni arzularlar fantezi kurarlar. Seninle yakınlaşmak için sana iltifat edip dururlar. Ama sana ciddi kız gözüyle bakmazlar. Eğlenmelik kız gözüyle bakarlar. Yani popohlayanlara pek aldırma. Hepsi kendi çıkarı için öyle yapıyor. Aynı iltifatı, hoş görüyü kız kardeşi şort giyse yapmazlar :)
Soran+1 yılHaklısın aslında. Ama benim amacım kesinlikle dikkat çekmek değil. Hem benim giymek istediğim şortlarda üst bacağımın yarısında bitecek. O kadar kısa giymem.
Soran+1 yılEge bölgesinde yaşıyorum. İzin vermeleri gerek
- +1 yıl
Sana katılıyorum ben de şort giymek istiyorum fakat ailem izin vermiyor onu da geçtim benim çok hafif boynu açık tişört giymeme de ixin vermiyorlar tamam kısa tişörtler bana göre kötü duruyorlar onlardan giymiyorum ama onlardan giymememe rağmen ısrarla izin vermiyorlar normal tisortlere bile
+1 yılmümkünatı yok ikna edemezsin onların kafaları örümcek ağı ile bir sınır içerisinde kalmış geniş düşünemezler
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar basit sorunlar bunlar yaa demek ki ailen o şortu taşıyamıyacağını dünüyorlar ya o şortu giysen ne olcak giymesen ne eksilcek
00 Yorumlasoyunmaksa medeni olmak , hayvanlar bizden daha medeni. Sozu aklima geldi nedense :/
40 Yorumla
+1 yılZaten hava soğudu ne şortu bu hava da? :) sene ye yaz ikna et artık
10 YorumlaAilen doğru söylüyor oranızı buranızı gösterip laf getireceginize şort giyme kafalarınız rahat olsun
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşort giyen kızlara iyi gözle bakmıyor hem erkekler yemişim öyle şıklığı hiç özenmene bile gerek yok bence.
22 Yorumla
Soran+1 yılErkekler şortu kötü mü buluyolar yani
Cevap sahibi+1 yılsen kendini erkeklerin yerine koy bir empati yap bakayım sen erkek olsan öyle giyinen bir kız hakkında ne düşünürdün ne hissederdin sonra ona göre karar ver iyi gözlemi bakardın kötü gözlemi bakardın ne sevgilime ne eşime nede kızıma giydiririm şortu
- Moda & Stil konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu havada ben montla gezerken kız şort giyerse bakarım abi bu kız nasıl üşümüyor diye, gelip çalışan motor soğumaz yazmayın vururum.
00 Yorumla https://hizliresim.com/ynGQJj şort öyle herkeze yakismazzzz
00 Yorumla
+1 yılBütün abazaların evlerini bombalamışlar de izin verirler :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi şehirde yaşıyosun? birde giymek istediğn şortun resmini gönderebilirmisn, ona göre bir cevap vereyim
06 Yorumla
Soran+1 yılEge bölgesinde yaşıyorum desem yeter sanırım. i. hizliresim. com/OdzOR5. jpg böyle birşey işte.
Soran+1 yılya 2xper olmadığı için linki atamadım ya.
Cevap sahibi+1 yılSöylediğne göre yaşadığn şehr sıcak bir yer ve yaz aylarnda çoğu kız böyle giyiniyodr eminim. Bu yüzden öyle çok sıkmanında bir anlamı yok, çok sıcak zamnlarda giyebilirsnde. Ailene etraftaki giyinenlern çok olduğnu söyleyeblirsn, umarım razı olurlar. Seni gayet iyi anlıyorm, senın bir eksığın yok o giyenlerden, öyle düşnüyosn ve moraln bozuluyodr :s Bacaklarn faln uzun ve güzelmi pekii? Ailen çok güzel olduğn için etraftaki erkklerden çekiniyolar galiba?
Soran+1 yılEvet gayet güzel uzun ve ince. Ama annem izin vermiyor şort giymeme, beni skcekler sanki sokak ortasında. Ve annem çok günah diyor. Ama babam karışmıyo izin veriyo ama annem hayatta giydirmez
Cevap sahibi+1 yılKıyamam ben sana ya, takma kafana o kadr istersen, belki bu yaz giymene izin verir annen:) Çok açık sözlüsn, sevdm snei, ama kendin için öyle deme tamammı canım, o lafı söyleme bidaha. Tabiki öyle olucak değilde, ama günah tarafı vardır onda haklı annen, o konuda bişey diyemem. Ama diğer türlü sen kendini bilen bir kızsın ve korursun sen kendni. Baban yardımıyla izin alsan annenden olmazmı acaba? Daha detaylı dertleşmk istersen yazabilirsn, nick açık...
Cevap sahibi+1 yılgelince yaz lütfen...
Moda & Stil konusunda 470 cevap paylaştı. Sevgilin giyme dese aşkımmmm der kiskaniliyorum diye sevinirsin ama geç bunları iyi oluyo
11 Yorumla- +1 yıl
ananın...
+1 yılgiyde bir 31 çekelim iyi olur ya s. iktir et aileni
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilerleyen yıllarda kendi ayakların üstünde durunca anca.
10 Yorumla
+1 yılCik git evden dost hayati yasa manitalara takil her gece bir barda sort yatağın yaninda yerde felan takil :D ya da sozlerini dinle :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir şort için üzme aileni.. evlendiğindede kocanı..,
herkesin hoşuna giden bit şeyler var.. çevrendeki insanların değerlerine saygılı olun. bir bayana bu yakışır00 Yorumla
+1 yılkaçıncı yüzyılda yaşıyorsun canım! müslümansan dikkat etmen şart
10 Yorumla
+1 yılAilen ne yazik ki haklı. Burada kaşının gözünün resmini atanlara bile neler diyorlar.
00 Yorumla
+1 yılKış geldi kış ne şortu bırak ailen istemiyorsa giyme ölmessin
10 YorumlaGiyme yani ne olcak dunyanin sonumu hem daha iyi olur kimse gormez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kızım olsun sen şortu bırak dar pantolon bile giyemez kırarım bacaklarını şu andaki gençlik tam fırlama
02 Yorumla- +1 yıl
Insanlari giyimine gore yargila sen dar pantolonda ne varmis cahil
- +1 yıl
@irmaknilufer Neden "Yanlız" olduğunu özetlemişsin. Sen bu kafada daha çok "Yanlız" kalırsın.
+1 yılkombin monbin nerden öğrendin böyle şeyleri mankenlik ajansımı sokaklar baban iyi yapmış
00 Yorumla
+1 yılŞorta bakarım şortmu diye şortu giyene bakarım asaki mira mı diye
00 YorumlaEtmene gerek yok ailen haklı bence :D senin iyiliğin için düşünüyorlar :D
00 Yorumlagenis bir canta al gardolap yerine kullan ewden cikarken uzun disarda kisa takil
10 Yorumlabir bildikleri vardir de gec bosver saygi duymalisin
00 YorumlaNeden kadınsal konulara en çok erkekler yorum yapıyor mal mısınız onun ne hissettiğini anlayamazsınız bile
40 Yorumla
+1 yılsen yine iyisin, benim ailem kapri giymeme bile izin vermiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
:o
- +1 yıl
@Sodalimon06 benimde
Giyme sende aileni de tebrik ediyorum bence onları dinle
00 Yorumla
+1 yılTövbe tövbe...
Ben bile şortla dışarı çıkmıyorum.02 Yorumla
+1 yılgel ben şort giydiririm gızıma. çok ayıp etmişler :)
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem