Sadece omzu açık askılı bacakları açık etek vb kıyafetlere bile izin vermiyorlar nasıl ikna edip giyinirim taktik?

Sadece omzu açık askılı bacakları açık etek vb kıyafetlere bile izin vermiyorlar nasıl ikna edip giyinirim taktik?

ailene söyle bu ülkede geçen yıl tesettürlü kadına tecavüz edilip öldürüldü elbisemde bişey yok kadınların 1400 yıllık esareti arapların erkek dinine inanması kendini özgürlüğe kapatması yobazerkeklerin hoşuna gider
İslam Arap dini değil erkek dini değil, bu konuda çok araştırma yapmış biri olarak söylüyorum. Kadınların cennete girebilmesi için evden çıkmasına bile gerek yok sadece ev işlerini görse bile ibadet sevabı alıyor , ama erkekler çalışmalı karısına çocuğuna annesine bakmalı evin geçimini sağlamalı gibi birçok görev verilmiş erkeklere. İslamiyet kadınlara değer veriyor ki kadınların üzerindeki bu kadar yükü kaldırıyor. Kadınlar neslimizin devamı için çekici ve estetik yaratılmış bu nedenle örtünmelerini emrediyor Allah, bu nedenle kadınlar kocalarının yanında açık gezebilir deniliyor. Kadın vücudu ile erkek vücudu bir değil zaten bunu herkes anlar erkek vücudu çekici değilken kadın vücudu kat kat çekici. Bunları bilmeme rağmen ben nefsimi yenip de örtünemedim bir türlü o da benim hatam ve cezasını çekeceğim maalesef ki ama Allah'a ve peygambere inanıyorsan ve inkar etmiyorsan sadece günahların varsa cehennemden sonra cennete girersin ve ebedî mutluluk yine bizi bekler.
Kaynak göster desem gösteremezsin çünkü senin dediğin şey tamamen uydurma. Senin şu yazdığın cümlenin neresinden tutarsak tutalım her yeri yanlış. Kur'an'ı okumamışsın ya da fitne fesatlık için bilerek böyle yanlış bilgileri yayıyorsun. Ama siz böyle İslam'a iftira attıkça bilin ki insanlar yalanlarınızı görüp dinine daha da bağlanıyor.
Kur'an ayetleri diyorsun ama söylediğin yalanın ortaya çıkmasından korktuğun için hangi ayet olduğunu bile söyleyemiyorsun. Merak etme ben bir sürü hoca dinledim, hepsi de benim dediklerimi doğrular nitelikte. Senin dediklerini anca sapkınlar söyler.
Kuran'da namazın farz olduğu geçer ve peygamberimiz de nasıl kılınacağını bize gösterir. Peygambere itaat eden Allah'a itaat etmiş olur. Sorduğun soruların hepsinin cevabını araştırdım çok daha önceden. Bunlar klasik sorular ve cevabı da kolay bulunuyor, tabii araştırırsan öğrenirsin.
Gerçekten Allah ve melekleri, Peygambere salât ederler (şeref ve şanını yüceltirler). Ey iman edenler! Siz de O'na salât edin (Allahümme salli alâ MUHAMMED, deyin) ve gönülden teslim olun. Şüphesiz Allah ve melekleri, Peygambere rahmet indirirler: (Onu desteklerler.) KAYNAK: KURAN MEALİ. Hala ayetleri anlamından saptırmaya çalışıyorsun. Salat etmenin anlamını bilmiyorsun... Allah hidayet versin cümlemize. Bana da doğru yolu göstersin, yolundan saptırmasın. En erken vakitte kalbime bitmek bilmeyen büyük iman gücü versin de bana da tesettürü nasip etsin, isteyerek tesettüre gireyim ve ömür boyu mutlu mesut öyle yaşayayım.
Aslında ben her şeyi gayet de iyi anlıyorum bunu sen de biliyorsun. At gözlüklerini takmışsın doğru olduğunu bildiğin şeye bile yanlış diyorsun üstüne bir de iftiralarını dört bir yana yaymaya çalışıyorsun. Ama bunun da cezasını çekeceksin. Ayrıca Kur'an evrenseldir, dünyada bir sürü millet var ve illaki peygamberimiz dünyaya bu milletlerden biri olarak gelecekti. Arabistan'da çok fazla sapkınlık yapıyorlardı ve peygamberler de sapkın milletlere gelir o yüzden Arabistan'da doğdu peygamberimiz ve Arap. Kur'an'ı Kerim'i Arapça okuyoruz çünkü hangi eser olursa olsun başka bir dile çevrildiğinde aslı bozulur ve aslının yerine geçmez. Umarım artık şu at gözlüklerini atar ve imana gelirsin. Yalan yanlış bilgiler yaymazsın.
Söyleyecek tek şeyin buydu evet
Bot seni EİG seçti diye seviniyorsun anlaşılan. Sitede torpillisin belli ki neyse sevin bakalım öbür dünyada da Müslümanlar torpilli olacak o zaman ağlayacaksın sen şimdi gül.
Yerine göre giyinmek gerekiyor. Bodrum da tatil yapıyorsan açık giyin, turistik bölgedeysen açık giyin vs Ama oturduğun yerde mahallede ben açık giyinmeyi tercih etmiyorum kahvedeki yaşlı dayıların abazan gibi bakması hoşuma gitmiyor. Veya akraba ortamında açık giyinmem millet zaten art niyetli insan insanın kurdu olmuş onların yv şak bakışlarıyla oooğraşamam.
Ailen seni kapalı giydirmek istiyorsa sevin insanların ve çevrendeki erkeklerin seni bedenin icinmi sevsin istersin kalbin icinmi eğer bedenin içinse beni alakadar etmez ama yok kalbin içinse zaten kapalı olduğunda onları tahrik edemezsin ve seni sevecekse sen olduğun için olacak yobazlık kapanmak değil ciplakliga özgürlük diyenlerdir
Cevap
5Cevap
Neden ikna etmeye çalışıyosun ben gibi gizlice giy onların yanında kapalı giyin
Işıl yasiyormusunnn
Açık giyinmeyi ne kadar çok seviyorsunuz açın açın dekolte görmekten bıktım
Benimkiler de aynı hatta hayat kadını imaları yapıyorlar kuzenimle ayrı eve çıkıcaz onun da ailesi aynı böylece kendi özgürlüğümüzü kazanıcaz diye düşünüyorum yani tek çare uzak bir yerlere gitmek ayrı eve çıkmak falan bir süre sonra da karışmazlar zaten 25 yaşına falan geldiğinde karışacaklaeını sanmıyorum
Onların çatısı altında yaşadığın sürece herşeyine karışacaklar
İkna edebilenler olmuş nasıl ikna edebilirim
Edemezsin maalesef anca trip atarak vs. Kendi ailemden biliyorum
Ağlayıp isyan edince ben kapalı giyinmicem falan diince kabul eder gibi oldular da annem yüzünden yine giyemedim
Kaç yaşındasın
18 yaşındayım sen kaç yaşındasın büyüyünce falan karısabikiyorkar mı
19um ortama göre değişiyor ben yobaz bir semtte yaşadığım için istesem de öyle giyinemiyorum ama mesela denize vs. Gittiğimizde mayo giymeme bir şey demiyorlar ya da mezuniyetim vardı giydim bir şey demediler
Bizimkiler özel günde de bu tarz giyinmeme izin vermiyor hele babam sürdüğüm rimele bile karışıyor annem ruj sürme falan diyor saçma canım yasaklar işte ama ben bu yasakları çiğneyeceğim gidip kendime arkadaşlarla ağır makyaj seti alayım da görsünler bu kdr baskıyı
Çok kolay kızlar çözüm çok basit aslında
@hidayetardahan boş yapmasan
Neden giymemen gerektiğini iyi bir eğitimle öğretemedikleri için ve muhtemelen açık giyinenleri de kınadıkları için kendi kizları böyle. Evlerden ırak.
Neden giymememiz gerekiyormuş insan kınayanları kınadıkları için kınayan teyze? Bak ucu sana da dönüyor bu değneğin. Bak sen de beni kınadın demek ki senin evlatların da benim gibi olacak desene. Evlerden ırak dersin onlara da 😉
Niye zoruna gitti, demek ki yaptığın doğru değil sen de farkındasın. Allah sabır versin ailene senin gibi iki yüzlü a*rsız veletleri olduğu için. Evet evlerden ırak hatta Elhamdülillâhillezî âfânî mimmebtelâke bihî ve feddalenî alâ kesîrim mimmen halega tefdîylâ. Anladın sen onu 😉
Hani o kadar dindar taklidi yapıyorsun insanları kınıyorsun ya teyze insan kınadığı başına gelmeden ölmez bunu peygamberimiz söylemiştir seni dua bile kurtarmaz boşuna dua etme haa kınadığın kişi affederse belki başına gelmez ama öyle bir ihtimal yok 😉 başına beteri gelsin
Buna bile laf ediyorlarsa çok zor
Cidden tesettürlü kızlarla aynı kıyafetleri giyiyorum bir tek başım açık arada sırada böyle kıyafetler de giymek istiyorum
tesettür dene
Kesmiyor beni 😂
ne lazım milletin bacaklarını seyretmesi mi
Ne lazım burkaya girip sadece görünen iki gözle dışarıda gezmek mi
ortası yok mu bu işin. ya çıplaklık ya da ninjalık mı
Ortada buluşalım görseldeki kıyafet olsun anlaştık mı
tam dekolte. omuz ve göğüsler
Bu kıyafet mi çok açık
çok açık değil ama açık
Evet ileride buna benzer şeyler giyicem ve artık 20 yaşına geldiğimde bir şey diyemeyecekler aklımda var işte napalm 😍
yaşın kaç ki şu an
18 senin kaç
devamı bana özel..
devamı sana özel derken yaşını mı gizliyon
gel konuşalım diyorum
O annenin babanın ellerinden öperim
İyi yapıyor
Niye tahrik mi oldun
Ailen fazla tutucu
Aaa bilmiyordum söylediğin için teşekkür qpsiqpisolnxsksmxnxm
Hayır ikna edebilenler olmuş hatta kuzenimin annesi de tutucu ama kızı giyince bir şey diyemiyor
O küçüklükten beri öyle giyiniyordu çünkü babası hiç karışmıyor annesinin sözü geçmiyor zaten ama benim annemin çenesi başka hiçbir kadında yok susturamazsın
Amin vallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?