Biraz da sessiz biriyim cevap veremiyorum onlara karşı ama yazın okula giderken de pantolon giyemem yani hem bütün arkadaşlarım açık giyiniyor en fazla şu kadar açık giyinirim
En rahatı çırılçıplak gezmek.. mesela vajinani açıp balkona çık onlardan gizli sokakta çıplak gez.. en fazla bu kadar açık giyiniyorum bence giydin pantolonunun apis arasını del bacaklarını ayrirak otur seni ancak keser bacım
bu kişisel bir şey.. ailenin bakış açısıyla ilgiili bu.. ben burda açık bir taraf göremiyorum.. neye göre açık zaten bu , birazda daha ısrarcı ve istekli olan gerek... seni nasıl mutlu ediyorsa o şekilde giyin
YİNE KADINSAL KONUDA ERKEK YORUMU FAZLA NE KADAR MAL İNSANLARSIN SİZ YA SİZİN GİBİLER YÜZÜNDE KIZLAR BURDA KİM BİLİR HANGİ PSİKOLOJİYLE HANGİ BIKMIŞLIKLA DİĞER KADINLARDAN FİKİR ALMAK İÇİN YAZIYOLAR SİZSE ÜSTÜNÜZ ÇIPLAK GEZERSİNİZ KAPRİ EŞOFMANLARLA DOLAŞIRSINIZ BURDA KIZA GİYME O ZAMAN AİLEN SENİ DÜŞÜNÜYOR FALAN YAZMIŞSINIZ PİS YOBAZLAR DÜNYADA ALLAHLIK YAPMAK AÇIK GİYİNMEKTEN DAHA GÜNAH BU ARADA
Daha türkceyi bilmeyen insanlar burada mal mal konuşmuş kız eğer izin verseler hava sıcak olduğu için böyle giyinirim demiş asıl kafirler sizlersiniz sapık sapık şeyler yazıp kendinizr müslümanım diyorsunuz anlatıcaksanız düzgün anlatın unutmayın siz sadece uyarmakla yükümlüsünüz daha fazlasına karışamazsınız
Yazin kislik pantolon giyecek degilsin ya. Kapri giyersin hem de rahat olur. Ne bu aciklik meraki. Arkadaslar acik giyiniyo diye acik giyinilir mi. Seni dusunuyo ailen.
mal mısın, senin gibi sapıklar yüzünden giyemiyoruz işte. Ne sapık zihniyetlisin. Kapalı giyinsek de yobaz diyorsunuz kapalıları da taciz ediyorsunuz ya sizin ne düşündüğünüz umrumuzda değil bu beyinle hem çok yaşamazsın hem de daha çok beklersin tm knk?
KODUGUMUN MALI sen siyah çarşafla gez lan dolaş 40 derecede siyah çarşafla ulan niye gezmiyosyn popon yemiyo çünk siz ne kadar cahil insanlarsınız anlayamıyorum
Koduğumun malı sen ne saçmalıyorsun erkeklet istediğini giysin ama kadınlara gelince kaşıntın mi var ulan senin annen yok mu sen bu kadar cahil mi kaldın ya yeminle üzülüyorum nerde yetisiyosun uzayda mi istediğini giyer ve sen ona bakamazsın
En İyi Cevaplar