19 yaşındayım pantolon tişört dışında hicbisey giyemem yasak diz kapağında elbise sıfır kol kol altını göstercek tişört etek şort elbise hicbiseye izin vermiyolar bu konuda çok baskın ve kararlılar herkes istediğini giyiniyor etrafta benim gibi hiç yok kıyafet sorunum yüzünden dışarı bile çıkmak istemiyorum üstelik onların istediği gibi kıyafet bulamıyorum mesela yarın öbür gün mezuniyetim olcak ne yapıcam aklımda bisey var evden pantolon tişörtle çıkıp avmde üstümü degistirmek oda çok sıkıntı biri beni gorur akrabalar falan ya da kıyafeti gizli alcam nerde sakliycam çok uzak yerlerde giyinmek gerekiyor cok sıkıntı yani şimdi diyeceksiniz sabret ilerde kendi hayatını kuruduğunda istediğini giyersin bu yıl üniversiteye gidicem şehir disinda gondermiyolar e mezun olduktan sonra seccegim bolum özel sektorde calisiyo o zmn da ailemle yasiycam evlenmeyi beklesem en az 30 hem belki evlendiğim insanda oyle olcak hem 30 a kdr bekledikten sonra ne anlamı kaldı ne yapıcam yardim edin
Öncelikle avm’de giyinme fikrini unutun derim.18’’den büyüyüm istediğimi yaparım kafasında değilsinizdir umarım (ben 20 yasındayım ailemin sozunu dinliyorum) Ailenizle bu konuyu güzel bir dille konuşmanızı öneririm, hatta ilk başta bu sıkıntınızı annenize anlatmanız daha makul çünkü anneler kıyamıyor kızlarına veya babanızda olabilir kim daha kolay ikna edilebiliyorsa artık. Zaten çok açık giyinmeyiniz bence çok açık giyinmeyi çirkin buluyorum şahsen. Mezuniyet için ise gerekirse ağlayın annenizle alışverişe çıkın bir seferlik anneciğim gibi sözlerle halledebilirsiniz sonrasında yumuşayacaklarını düşünüyorım
013 Yorumla- Soran+1 yıl
Denemedim mi sanıyorsun ağladım yalvardım bende zaten açık giyinmeyi sevmiyorum ama çok hassas giydiğim kısa kollu tişört bile kolumu kaldırınca kol altımı gösterince bir daha asla giydirmiyor ağladım yalvardım ben ölmeden o şekil giyinmezsin aklından sil diyo seni öyle gorcegime ölünü göreyim diyor cok kararlı ama ben çok sıkıntı çekiyorum napcam
- Soran+1 yıl
Evet ilerde ona göre secicem akrabalar da şöyle annem izin vermediği için ben gizli giyindim bile hemen anneme yetiştirirler
- Soran+1 yıl
Ne güzel benim ailem beni sevmiyor düşünmüyor ailenin ve hayatının değerini bil senin gibilere çok imreniyorum
- +1 yıl
Üstüne hırka giyin deyin ki bak gözükmüyor koltuk altım sonrasında çok sıcak oldu diye veya arkadaslarınızla biryere gidince cıkarabilirsiniz anladıgım kadarıyla cok kararlılar biraz daha dikkat edebilirsiniz sizde bu konuda dedigim gibi yapabilirsiniz ya da bir askılı giydiginizde üzerine renkli gömlek giyebilirsiniz cok guzel oluyo oyle begeniyprum
- Soran+1 yıl
Evet de askılı alınca nerde sakliycam hem beni biliyolar kesin çıkarırım asla çıkarmazlar beni oyle
- +1 yıl
Eminim onlar da sizin için diyordur saçma olacak ama güzel bir üni kazansanız belki salabilirler biraz ya da bir süre salsanız bu kıyafet konusunu sonra yavaş yavaş yedire yedire başlasanız mesela crop giymeye askılı şeyler giymeye bu ne kadar mantıklı bir fikir olacak bilmiyorum ama internette çeşitli dualar var onları deneyebilirsiniz müslümansanız böyle istekler için namazlar falan oluyo onları deneyebilirsiniz veya bir kuzeniniz flan varsa onları örnek göstererk izin isteyebilirsiniz her yöntemi deneyin derim
- Soran+1 yıl
Valla denemediğim şey kalmadı evet tüm sülale öyle söylüyorum kimsenin çocuğu beni ilgilendirmiyor ben sadece senden sorumluyum diyor neyse avmde üstümü değiştircem inşallah yakalanmam aldığım kıyafetleri de sakliycam gerçi nereye kadar götürebilirim bunu bilmiyorum ayrıca bu yıl gayet iyi bir puan aldım yinede göndermek istemiyor göndermeme sebepleri içinde isterdigimi giyerim korkusu da var kusura bakma ama diyosun ya avm de değiştirmeyi unut falan benim senin gibi anlayışlı beni düşünen bir ailem yok yerinde olsam ailemin değerini bilirdim senin gibilerine de çok imreniyorum hayatının ailenin değerini bil
En İyi Cevaplar
- 4 ay
Kızım Allah aşkına sende burdakilerden yardım bekliyorsun şu an çoğu kişi bu durumu atlatmış bak bende aynı durumdayım. Çözümü yok galiba diye düşünmeye başladım buradakiler yok şu yaşın gelince giyersin diyor he evet belki Bi ihtimal dedikleri Yaş gelince giyersin ama asıl önemli olan istediğin zaman yani şu an giymen her geçen bir saniyenin telafisi var mı yok sen bu dakika ölsen ah giyemedim vah diyeceksin ne olacağı belli değil belki bacakların kesilecek belki başka bişey ama bence Bi yol bul kurtar şu manyak aileden kendini bak beni çocuk yetiştirmeye kadar alacaklardı korkumdab gitmedim aile herşeydir söz dinle felan diyorlar fasa fiso valla geri kafalılarla
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- +1 yıl
Benim annem de boyleydi hatta dayim da teyzem de ama ilk olarak dayimin kizi dayim ne derse desin umursamadi istedigini giydi istedigi sekilde yasadi cok kavga ettiler cok olay oldu ama dayimin inadini kirdi sonra annem kuzenime bakti dedi ki bak o ne guzel giyiniyor sana da boyle seyler alalim dedi saka sandim ama alisverise falan gittik simdi cok abarti açık olmadikca bisey demez
20 Yorumla - +1 yıl
Yani az biraz daha sabret 21 de falan giyersin o zaman ailen karışamaz ben şimdi 22 yaşındayı ailem karışmıyor hiç bir şeyime sende sabret olur mu canım.
214 Yorumla- Soran+1 yıl
Ama yok çok kararlı acayip hemde senin öyle görceğime ölünü görüyüm falan diyo ben yaşadığım sürece asla öyle giyinemezsin diyo
- +1 yıl
Yani evdedemi izin vermiyorlar yani
- Soran+1 yıl
Evde pijama giyiniyorum diz kapağımda abinin babanın yanında çıkar diyo bende çıkarıyorum çok hassas giyim konusunda
- +1 yıl
Nasıl yok artık gerçekten böylemi davranıyorlar senle hiç mi empati yapmıyorlar yaa sinir oldum😲😲😲
- Soran+1 yıl
Evet çok fazla muhafazakarlar giyim konusunda çok kararlılar ben 6 7 yasinda bile elbise etek giyemezdim hayatımda hiç elbise etek giyinmedim insanlara o kadar çok imreniyorum ki hiç güzel kombin yapmadim kimi görsem moralim bozuluyo
- +1 yıl
Yok artık yani ailemde pek izin vermiyorlardıda yania mama elbise giyiniyordum bende onada mı izin vermiyorlar elbiseye yani
- Soran+1 yıl
Anlamadım hangi elbiseye izin vermiyolar mı diye soruyosun
- +1 yıl
Yani böyle dizinden olana diyorum
- Soran+1 yıl
Diz kapağımda giymeye de izin vermiyolar
- +1 yıl
Yani artık naparsın bilmiyorum yani artık kolay gelsin sana inşallah ailen artık böyle yepmaz
- Soran+1 yıl
Sen olsan napardin
- +1 yıl
Bende zaten yaşadım yani ama sonrasında izin verdiler
- Soran+1 yıl
Kaç yaşından sonra izin verdiler izin vermeden önce neye izin vermiyolardi mesela
- +1 yıl
22 yaşımda yoksa bacağımı kırarlar
- 4 ay
Uyum sağlamaya çalış genel hayatında sorun yaşamaktansa
00 Yorumla - +1 yıl
Elbet alışacaklar öldürecek halleri yok gerçi o kadar dar görüşlü insanlar da var
01 Yorumla- 4 ay
Ahahhaha valla güldürdün tabiki öldürecek halleri var ona fırsat arıyorlarya yemin ederim ben en sonunda kendimi doğrayacağım
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Benimkiler bu kadar değildi ama miniye falan karisiyorlardi. Ben de evden çıkınca degisiyordum 😂😂
00 Yorumla az oyle dewam et
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Sonra napicam nereye kadar devam edicek bu
- Soran+1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Selam
- Soran+1 yıl
Boyum ne alaka
Detaylı bilgi