Moda & Stil Kuzenimin düğünü için bu elbise güzel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kuzenimin düğünü için bunun farklı renginden almayı düşünüyorum nasıl ve ne renk alayım Kuzenimin düğünü için bu elbise güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Benjamin542 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl Koyu renk de ağır durur aslında ten rengi ve zevklerinizi bilemediğimiz için 🙄 Koyu derken de bordo gibi çok mu koyu olur onu da bilemedim... 0 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Şık ama diğer renkleri görmek gerek. Onlarda da böyle asil duruyor mu 0 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Tam güzel olacakken olmamış zaten bu renk düğünde giyilmez 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Ayy çokzelmiş vücuduna gidiyorsa degerlendirmelisin. 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 410 cevap paylaştı. Yakıyor yıkılıyor süper rengi sana kalmış 👍 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 434 cevap paylaştı. Kimse dikkat etmeyecek ne giydiğine o yüzden al gitsin 0 0 Yorumla
Sakızdüşkünü55 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl pudramsı bişeyler elbiseye güzel gider 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 983 cevap paylaştı. İngiliz kraliyet ailesinden gibi bir hava var. 0 0 Yorumla
Prensesnurr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ay güzelmiş 😃 yakışır sanada 0 1 Yorumla Onano +1 yıl @Prensesnurr kızların çoğu tipten kaybediyor kıyafet işe yaramaz Yorumla
Esmaa_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kuzenimin evine incir ağacı dikerken kombini 0 0 Yorumla
Mrsoydan Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 76% +1 yıl Fıstık yeşili renkte boydan olana bak derim. 0 0 Yorumla
Fairyliquid Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Cok kotu. Alt tarafi kalitesiz duruyo 0 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bende gelinlik gibi alma bunu. Başka renk olabilir 0 0 Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Aşırı güzel benim tarzım resmen bayıldım 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiçbir şekilde Alma böyle bir model çok kötü 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. bordo, ya da lacivert al 0 0 Yorumla
lazkizi6262 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Dügüne beyaz veya krem giyinmez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aciklamayi oku Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 484 cevap paylaştı. Harikulade 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. aşırı secy 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. harika <3 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. Güzel değil 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Berbat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Koyu renk de ağır durur aslında ten rengi ve zevklerinizi bilemediğimiz için 🙄 Koyu derken de bordo gibi çok mu koyu olur onu da bilemedim...
Şık ama diğer renkleri görmek gerek. Onlarda da böyle asil duruyor mu
Tam güzel olacakken olmamış zaten bu renk düğünde giyilmez
Ayy çokzelmiş vücuduna gidiyorsa degerlendirmelisin.
Yakıyor yıkılıyor süper rengi sana kalmış 👍
Kimse dikkat etmeyecek ne giydiğine o yüzden al gitsin
Elbise çok asil bence farklı renkleri varsa giyebilir
koyu zümrüt yeşili ve bordo güzel durur bu tarz bir elbisede
pudramsı bişeyler elbiseye güzel gider
İngiliz kraliyet ailesinden gibi bir hava var.
Kuzenin aslında sen misin anlamadım
Ay güzelmiş 😃 yakışır sanada
@Prensesnurr kızların çoğu tipten kaybediyor kıyafet işe yaramaz
Kuzenimin evine incir ağacı dikerken kombini
Gayet şık sende nasıl durur nilmem ama
Güzel görünüyor evet 🖤
Fıstık yeşili renkte boydan olana bak derim.
Cok kotu. Alt tarafi kalitesiz duruyo
Bende gelinlik gibi alma bunu. Başka renk olabilir
Aşırı güzel benim tarzım resmen bayıldım
Ay elbise çok güzel 😍
Hiçbir şekilde Alma böyle bir model çok kötü
Güzel bence rengi de kendisi de
Tek kelime muhteşemsiniz
bordo, ya da lacivert al
Dügüne beyaz veya krem giyinmez
Aciklamayi oku
Dikkat et gelin diye seni goturmesinler : )
Kızın fiziği iyimiş sana da yakışırsa al
Güzel bence.
Guzel
Harikulade
Fazla iddialı
Hayır
Çok zarif
aşırı secy
Beğendiysen al
harika <3
ehh güzel
Parliament mavisi al