Moda & Stil Çok samimi olmadığım kuzenimin düğünü için bu elbise güzel mi? bazımeseleler Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Cok samimi olmadigim bi kuzenimim dugunune bu elbise guzelmi? Birde yanına o takılar uyarmı biri kolye digeri küpe Çok samimi olmadığım kuzenimin düğünü için bu elbise güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Bence güzel bir elbise yani sevdiysen sorun yok giyebilirsin :) ayrıca kolye de güzelmiş 0 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben ilk bornoz sandım böyle bir şey demek zor üstünde nasıl durduğu önemli her kıyafet insana yakısmaz sende durduğun gibi baskasınds durmaz elbiseyi tasımak gerek 0 4 Yorumla bazımeseleler +1 yıl Bende deneyip aticsktim usendim dlwodjwndn Yorumla mavimuratfb +1 yıl 😀😀 ama haksız mıyım ilk bakısta bornoz gibi değil mi Yorumla bazımeseleler +1 yıl Evet haklisin djaldojwnxnw Yorumla mavimuratfb +1 yıl Pp deki sen misin 😀 zaten çok samimi deilsin ama bence sık olman gerek Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı. Kombini topuklu ayakkabı ile kurtarabilirsin, spor ayakkabı giymeyi düşünüyorsan giyme çok klasik olur. 0 1 Yorumla bazımeseleler +1 yıl Hafif topugu var ayakkabinin onunde de gold bi zinciri var Yorumla
Slav___Kurtt7 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kuzeninle samimi olup olmaman önemli değil önemli olan giyeceğin kıyafetin sana yakışması ve senin düğünde o kıyafetle birlikte nasıl hissedeceğin. 0 0 Yorumla
cdhayat Takip Et Xper 3 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Bence gayet hoş, giy de öyle resmini bana gönder. 0 0 Yorumla
Derinmavi27 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Basit duruyor ama samimi değil isen de olabilir aslında 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fena sayılmaz ama küpeyi takma bence ya da kolyeyi 0 4 Yorumla bazımeseleler +1 yıl Aykkabininda aksesuari var çok aksesuar olur diye düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya hiç takma ya da sadece küpe tak cidden ikisi ağır kolye zaten güzel değil ya da çok daha böyle sade bi kolye varsa onu takabilirsin Yorumla bazımeseleler +1 yıl Tamamdir teşekkür ederim 💗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim 🙏 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur, kot ile gitsen bile olur. 0 1 Yorumla bazımeseleler +1 yıl Bencede kdpjdnwnd zaten kınasında kot ve gomlekle gidicm Yorumla
ismiolmayangirl Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel bence ama ayakkabi topukluysa daha şık olur 0 0 Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzel bence 0 1 Yorumla bazımeseleler +1 yıl Teşekkür ederim 💗 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Yok bea 0 0 Yorumla
XyzkişisiUwU Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bence buda güzel ama abart biraz şöyle kıskandır 0 0 Yorumla
dfjjkhffdddcccvjıyff Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl gayet şık 0 2 Yorumla bazımeseleler +1 yıl Teşekkür ederim 💗 Yorumla dfjjkhffdddcccvjıyff +1 yıl resımdekı senmı sın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence güzel bir elbise yani sevdiysen sorun yok giyebilirsin :) ayrıca kolye de güzelmiş
Ben ilk bornoz sandım böyle bir şey demek zor üstünde nasıl durduğu önemli her kıyafet insana yakısmaz sende durduğun gibi baskasınds durmaz elbiseyi tasımak gerek
Bende deneyip aticsktim usendim dlwodjwndn
😀😀 ama haksız mıyım ilk bakısta bornoz gibi değil mi
Evet haklisin djaldojwnxnw
Pp deki sen misin 😀 zaten çok samimi deilsin ama bence sık olman gerek
Kombini topuklu ayakkabı ile kurtarabilirsin, spor ayakkabı giymeyi düşünüyorsan giyme çok klasik olur.
Hafif topugu var ayakkabinin onunde de gold bi zinciri var
Kuzeninle samimi olup olmaman önemli değil önemli olan giyeceğin kıyafetin sana yakışması ve senin düğünde o kıyafetle birlikte nasıl hissedeceğin.
Bence gayet hoş, giy de öyle resmini bana gönder.
Basit duruyor ama samimi değil isen de olabilir aslında
Fena sayılmaz ama küpeyi takma bence ya da kolyeyi
Aykkabininda aksesuari var çok aksesuar olur diye düşünüyorum
Ya hiç takma ya da sadece küpe tak cidden ikisi ağır kolye zaten güzel değil ya da çok daha böyle sade bi kolye varsa onu takabilirsin
Tamamdir teşekkür ederim 💗
Rica ederim 🙏
fizigi kötü olan sana göre elbıse gayet te iyi
Olur, kot ile gitsen bile olur.
Bencede kdpjdnwnd zaten kınasında kot ve gomlekle gidicm
Güzel bence ama ayakkabi topukluysa daha şık olur
Güzel bence
Teşekkür ederim 💗
Yok bea
Bence buda güzel ama abart biraz şöyle kıskandır
gayet şık
Teşekkür ederim 💗