bu elbiseyi kürk ile tamamlamak istiyorum. havalar soğuduğu için, gerçi düğün otelde olacak ama elbise çok basit mi duruyor? otel düğünü için uygun olur mu yoksa daha abiye bir elbise mi tercih etmeliyim? özellikle kızlar bu renk nasıl sizce
Valla çok güzelsin ve belin şaşırtıcı derecede ince. Bence ne giysen yakışır sana. Ama bu elbiseyle üşüme ihtimalin çok fazla. Her ne kadar otelde yapılacak da olsa. Beyaz ya da mavi tonları daha güzel durabilir. Ama sende o renkler var mı bilmiyorum. Bir de bir tık sade olsa daha iyi sanki. Çünkü hem dekolte, hem yırtmaç gözü yorar. Ya sadece yırtmaç ya da sadece dekolte olmalı ₪
Merhaba, bence gayet şık ve güzel. Rengide harika duruyor. Yırtmacıda çok abartılı değil. Saçlarını ve makyajını da kıyafete göre yaparsan daha güzel olur. Kıyafete ek olarak halka küpe veya normal küpe takmanda iyi olur. Kolyelerde şıklık katar. Ayak bileğinde de halhal da çekici durabilir. İyi eğlenceler dilerim.🌺
Fazla abartili olmamakla birkikte hem altta yırtmaç hemde üstte göğüs dekoltesi var, askilarindaki parıltı güzel görünse de, oteldeki düğün için biraz sade olur bu,, basit durur
Gecelikmi bu hiç beğenmedim zaten buda sen değilsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çok basit bence hotel için kırmızı veya yavru ağzı renk tonu yakışır güzel uyumlu ayakkbalı ile 😭🤣🤣🤣🤣 birde bilekleri bir kaç takı süslemesi gerdana tek harf kolye ile yakışır sana
Ben o düğünde olucam seni görücem kalbim deli gibi atar ve illa seni kendime aşık ederdim kaldımı senin gibi güzel kuzular ya allahım siz adamı deli edersiniz😝😆😉☺️
Eğer öyle bi kız varsa havada karada denizde affetmem tak tak tak armudun iyisini elmanın tazesini kızların en güzelini affetmem dayanmıyorum kız milleti çok güzel ya seviyorum bu kızları😅 🍋😝