Moda & Stil İccamasiri alırken etrafınızdaki erkeklerden rahatsız oluyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mağaza değil de pazarda falan erkek çok oluyo etrafta? Güncellemeler+1 yıl Kesinlikle öyle haklısın ama bakışlardan da rahatsız olmamak elde degil İccamasiri alırken etrafınızdaki erkeklerden rahatsız oluyor musunuz? Cevapla Fal Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bazı kadınlar eşlerini de getiriyor garip karşılıyorum şahsen çek at ona beğenisini öyle sor oraya getirmek garip 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece karısıyla ilgilenme yine neyse🤨 Yorumla Soran +1 yıl Sen mağazada mi calisiyosun Yorumla
умереть Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl internetten alırım hep 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Nick in anlamı ne🤔 Yorumla умереть +1 yıl ölmek demek Yorumla Soran +1 yıl Çok anlamliymis😔 Yorumla умереть +1 yıl dünyada ölümden başkası yalan Yorumla Soran +1 yıl O zaman hayatı layigi ile yasamaliyiz Yorumla умереть +1 yıl yaşayalım sis 💖 Yorumla Soran +1 yıl Ben yaşayamıyorumSen yasayabiliyo musun peki🤔 Yorumla умереть +1 yıl çabalıyorum Yorumla Soran +1 yıl ör zenaat Yorumla Soran +1 yıl Zor. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yo onlara bakmıyorum ki 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Onlar sana bakiyo belki🤨 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E baksınlar Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız olmuyo musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlara baktığım için görmüyorum çünkü umrumda değil kimin ne düşündüğü benim almam değil onların bakması ayıp Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla
Oneydigıı00 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Yoo baksınlar onlara ne hepsinin yanında alıyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Herkes rahat olamiyo maalesef Yorumla Oneydigıı00 +1 yıl Öyle tabi ama benim umrumda değil bakan çok oluyor zaten Yorumla Soran +1 yıl Peki. tesekkur ederim Yorumla
zayıfkiz28 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hayir sen peki? 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Olurum Yorumla zayıfkiz28 +1 yıl Nasıl baktığına bağlı ama Yorumla Soran +1 yıl Hadi abicim hadiFazla meşgul etme burayıBişey demiyorum diye aptal yerine koyma insanları. Yorumla zayıfkiz28 +1 yıl canım mjsn kızım sen ne diyorsun Yorumla zayıfkiz28 +1 yıl Beni tehdit mi ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl HayırAma bu yaptığın yanlışBide üstelik küfür yaziyosun Yorumla zayıfkiz28 +1 yıl Off canım sen yaa kızlığımi sana mı ispat edicem yazma bana Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bazı kadınlar eşlerini de getiriyor garip karşılıyorum şahsen çek at ona beğenisini öyle sor oraya getirmek garip
Sadece karısıyla ilgilenme yine neyse🤨
Sen mağazada mi calisiyosun
internetten alırım hep
Nick in anlamı ne🤔
ölmek demek
Çok anlamliymis😔
dünyada ölümden başkası yalan
O zaman hayatı layigi ile yasamaliyiz
yaşayalım sis 💖
Ben yaşayamıyorum
Sen yasayabiliyo musun peki🤔
çabalıyorum
ör zenaat
Zor.
Yo onlara bakmıyorum ki
Onlar sana bakiyo belki🤨
E baksınlar
Rahatsız olmuyo musun
Onlara baktığım için görmüyorum çünkü umrumda değil kimin ne düşündüğü benim almam değil onların bakması ayıp
Peki teşekkürler
Yoo baksınlar onlara ne hepsinin yanında alıyorum
Herkes rahat olamiyo maalesef
Öyle tabi ama benim umrumda değil bakan çok oluyor zaten
Peki. tesekkur ederim
Hayir sen peki?
Olurum
Nasıl baktığına bağlı ama
Hadi abicim hadi
Fazla meşgul etme burayı
Bişey demiyorum diye aptal yerine koyma insanları.
canım mjsn kızım sen ne diyorsun
Beni tehdit mi ediyorsun
Hayır
Ama bu yaptığın yanlış
Bide üstelik küfür yaziyosun
Off canım sen yaa kızlığımi sana mı ispat edicem yazma bana