25, kiloya yakın zayifladim ve karnimda çatlaklar oluştu erkekler bu görüntüden rahatsız olur mu ya da soğur mu?

25, kiloya yakın zayifladim ve karnimda çatlaklar oluştu erkekler bu görüntüden rahatsız olur mu ya da soğur mu?

Rahatsız eder diyenler evlenince eşlerinin bir doğum sonrası çatlakları için bırakacak galiba. Vücudun istemsiz deforme olması kimsenin suçu değil. Bunu karşı tarafı rahatsız eder mi diye düşünüp kendini strese sokma, o halinle bile seni seven olacaktır emin ol.
Peki sence kötü mü
gerçekten sevip aşık olan insan dert etmez ne olursa olsun sever kişiden kişiye göre değişebilecek bir durum ama biz erkekler gerçekten aşıksak dış görünüşü bizim için fark etmez dünya güzeli olarak gelir gözümüze
Sporla bı tık daha iyi duruyor ama asla geçmiyor izler kaç doktor gezdim
çok bir bilgim yok o konuda ama geçmez diye biliyorum sporla iyi duruyorsa düzenli olarak güzelce sporunuzu yaparsanız çok daha iyi olur
Kötü mü oeki
kendini böyle strese sokman da yanlış bir şey bu arada bence seni sevecek olan adam olduğun gibi sevmeli bütün kusurlarınla ve güzelliklerinle sevmeli doğru olan budur canını sıkıp yazık etme bence kendine
bence öyle kötü durmuyor bunlar normal olan şeyler yani düşün mesela evlenip doğum yaptığın zaman da çatlaklar oluşabilir o yüzden bunlar gayet doğal olan şeyler insanları yargılamamak lazım vücudunda sorunlar var diye
Sence 10/ kaç duruyor
puanlamak yanlış olur bence haddime olmaz
Bu ülkede damacananın ırzına geçtiler o adamı çatlak mı bozar 😁😊😊 şaka şaka emin ol sandığın kadar kötü değil çok kafana takma ve o çatlaklar için gerçekten işe yarayan şeyler var
Yokmuş şimdi cildiyeden geldim
Yok iste gecmiyormus beyaz çatlaklar daha yeni soedum lazer vs hepsi hikaye dedi
Hayır etmez ve sendeki de aßiri değil.
Ne yazıyım
Cevap
78Cevap
Etmemeli ama illa ki rahatsız olanlar vardır. Çatlak çok doğal bi şey aslında. Kadınlar utanmamalı çatlakları yüzünden.
Hayır ben rahatsız olmam ben sevdiğim kadını vücudu bedeni için sevmedim kalbi için sevdim.
Knk hayatinda hic kilolu olmayip zayiflamamis kisilerde bile catlak var bu 1 ikincisi dogum yaptiktan sonra vucudunda catlak oldu diye ayrilsinlar ozmn. Catlaklari bahane edecek olan zaten seni vucudun icin istiyordur oyuzden begenmeyen silktirsin gitsin.
Genelde eder ama bazı erklerin çatlakları çekici bulduğunu duydum. Erkek milleti ilginç
rahatsız olan önce kendi kusurlarına açacak bakacak
boş ver
beğenen her halinle beğenir zaten
Kız bu neee birazdan günün sorusu olacak ve göbeni görmeyen kalmıcak.
Çatlaklar sadece sahibini rahatsız eder diğer kimsenin umrunda olmaz.
Günün sorusu mu? Hadi ya
Çatlaklar sebebiyle bir kadından soğuyan erkek insan vücudundan bir haber demektir.
Sevdiğim kadının hiç bir kusuru gözüme batmaz yaşadım batmıyor
Yani sadece erkekler değil kozmetik olarak göze çok estetik gelmiyor tabi.
Kıllı erkek, göbekli erkek gibi
Belki daha zayıf olursam. dikkat çekmez. o kadar
Kiz devlet demir yolları olmuş ya...
Bir Güzellik merkezine git derim erkekler için değil , kendin için...
Sağol ya çok iyisin
Erkekleri boş ver sen rahatsız olmuyor musun. Bayağı çatlamış. Kim ne derse desin pürüzsüz vücut başka oluyor
Oluyorum da kesip atıyım mi ne istiyorsun
Spor yapabilirsin
Sporla geçtiğini mi dusunuyorsum
Spor yapmayi naisl da akıl edemedim tüh. Gezmedigim doktor kalmadı en son biri ben de paranı alır kandırirdim ama gerek yok boş ver dedi gönderdi
Ne çok bildirim gelmiş sarjinda bitiyor nfcyi kapat o çok şarj yer. Neyse soruna gelelim bence rahatsız olunmamali farzetki ameliyat oldun ve izleri var bence aynı durum gibi beni rahatsız etmiyo
aplam sen çatlak demişsinde bu bildiğin fay hattı 😂😂
Üzdün
Ee tamam fay hattı da hayatın bir gerçeği doğada. olan. bisey benim vücudumda olması mi anormalinize gitti
Çok kötü ve inanılmaz belirgin ise rahatsız eder her insanı.
Bu öyle mi
Yani birazcık öyle rahatsız edebiliyor azıcık
Tülle kapatırım sjsjsj izler görünmez
İllaki geçiren bir şey vardır o kadar ünlü boşuna mı pürüzsüz
Shop?
Seni çatlakların için sevecek birisi olmasın zaten hayatında, ayrıca bence çatlaklar güzellik katıyor
Böyle göze sokarsan evet eder. Göze sokmasan o kadar da belli olan bişey değil zaten
Ee yani burada yakın çekim yaptım uzaktan. belli olmuyor çok
Çatlakların ve kusurlarınla mükemmel biri olduğunu kabul etmelisin. Seni seven olduğu gibi sevecektir seni.
Etmez ama senin saglik acisindan dikkat etmen lazim kilo olayindan catlak olusur ve tenin asiri susuz
senin bu büyük başarın rahatsız değil takdir eder etmesi gereken kişi
Piki 😅
Seni kusurların ile sevecek biri mutlaka çıkar sıkma canını
Bence gider bunlar üzme kendini bayağı kilo vermişsin anlaşılan azmini takdir ettim
Niye erkekler surekli senin karnina bakiyor onlar icin degil kendin icin yasa
Çok dert ediyorsanız eğer, dövme ile makyajlayabilirsiniz aslında.
Görüntü olarak güzel değil ama sevdiğimizden gelistiyse sorun olmaması gerekir
Sadece çatlak etmez ama diğer yerlerinin güzel olması lazım
kilo sonucu oluşmuşsa sporla estetikle düzelir.
Kadınların dünyası çok garip. Kendi beğenmedikleri erkeklere her türlü aşağılamayı yapıp burada hemcinsiniz söz konusu diye beğenmeyen gitsin kendi kusurlarına baksın demeniz pek olmuyor
Beni rahatsız etmiyor sevdiğim kadında istediği kadar olabilir
Hiçbir sorun yok, sorun edecek kişi ile de olma zaten.
48 kiloyum kilo alıp vermedim bende bile var bu gayet normal
Ben 30 35 kilo verdim bende de var küçük küçük sorun degil
Düzelir ki sporla onlar ve tebrikler azmin başarısı biraz daha zayıfla o karnın fit olacak
Bir erkek olarak beni rahatsız etmez ama Sen rahatsızsan düzgün bir spor Programı yapmanı , günde 1 avuç ceviz fındık yemeni ve günde 1 shot bardağı 10ml zeytin yağı içmeni öneririm
Yok sorun değil rahatsız etmez ama kilo çok gibi basen ve kalçadada var mı çatlak
Ben sevdiğim kadının hiç birşeyinden rahatsız olmam
Şimdi o bölgeyi herkes göremez eğer gören birine ve ger ekten tepki veriyorsa Bi düşünmek lagzim?
Gerçekte bu kadar belli değil güneşte yakından çektim yani
Çatlağı olmayan mi var ya
Etmez yaa nolcak insanız herkeste olabilir
Bence hiç kimse rahatsız olmaz, o çatlakları başarın olarak görmelisin.
Vuducun gayet iyi pürüzsüz kıl sorunun yok catliklarin hic bir problem olmaz
resm netten mi
senin mi
Benim
hafif dolgunluk halin inanılmaz hapşkuk weriyor
hoşluk
Erkekleri etmez, kardeşim eder.
Bu nasıl cevap
?
argoları kendilerine göre düzeltiyorlar... Ya adminler veya otomatik düzeltme falan..
ben kardeşim yazmıştım ama muhtemelen bunuda kardeşim olarak değiştirecek mesela :))))
Rahatsız ediyor mu etmiyor mu şimdi😅
ne yazsam çevirecek otomatik.. boş ver...😂😂😂
Eder ya da etmez yazacaksin bu kadar
Olmazlar sarece ordamı var
Evet sadece ora ilginc bir şekilde vucudumun kalanı pürüzsüz o yüzden iyice dikkat çekiyor
Bence o kadar kötü bir görüntü yok diğer yerlerde yoksa zaten sorun olmaz
Hmm kişiye göre değişir bence
Ben de fikrinizi soruyorum zaten
Kişisel olarak beni rahatsız etmez hatta formuna dikkat ettiği için hoşuma bile gider
Çatlak patlak fark etmez
Kinyas affetmez..
Gül seven dikenine katlanır.
Bazılarını evet bazılarını hayır
Vücut kusurları ensevdiğim şeyler
Sanki onların yok😃
Erkek çatlağa değil mala bakar mala
Kalçadaki neyse de göbektekini bilemedim
Ben rahatsız olurum sevmem
Başarınızı tebrik ederim,
Seni gerçekten seven sorun etmez
Aslında kilon yok okadar.