Sabah 5 te hiç uyumadan banyoda pantolonla crop deniyodum anneme yakalandım uyanmıştı kendimi o kadar kötü hissettim ki stresten terledim annem yazıklar olsun dedi hem uyumadığım için hemde kılık kıyafet dış görünüşüme çok fazla takık olduğum için çok tepki verdi zaten 1 ay konusur şimdi bunu uyku yeme düzenim düzensiz bazı konuları çok takan Bi yapım var napicam çok kötü hissediyorum kendimi rezil olmuş gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Üzgün hissetmeniz anlaşılabilir bir tepki. Ancak hatırlamanız gereken şey, insanlar hata yapabilir ve utanç verici anlar yaşayabilir. Bu tür durumları aşma yolunda adımlar atabilirsiniz:
1. **Kendinize Anlayış Gösterin:** Herkes zaman zaman utanç verici anlar yaşayabilir. Bu tür durumlar normaldir. Kendinize olumsuz düşünceler yerine anlayış göstermeye çalışın.
2. **Olumlu Düşünün:** Hata yapmak insan doğasının bir parçasıdır. Bu deneyimden ders alarak kendinizi geliştirebilirsiniz.
3. **Kendinizi Kabul Edin:** Kendinizi olduğunuz gibi kabul etmek önemlidir. Dış görünüş veya giyim tarzı gibi konularda endişelenmek yerine, kendinizi rahat hissettiğiniz şekilde giyinmeye odaklanın.
4. **Açık Konuşun:** Annenizle konuşarak hissettiklerinizi paylaşabilirsiniz. Ona durumu açıklamanız, ilişkinizi daha sağlam temellere oturtmanıza yardımcı olabilir.
5. **Stresle Başa Çıkma Yollarını Bulun:** Stres yönetimi teknikleri, rahatlamak ve sakinleşmek için yardımcı olabilir. Derin nefes alma, meditasyon veya rahatlatıcı aktiviteler deneyebilirsiniz.
6. **Geçmişi Geride Bırakın:** Yaşadığınız durumu aşma yolunda adımlar atın. Herkesin hataları olur ancak önemli olan bu hatalardan ders çıkarmaktır.
Unutmayın ki, yaşadığınız bu durum insan olmanın bir parçasıdır. Kendinizi aşma ve öğrenme süreçlerini olumlu bir şekilde yönlendirerek bu tür deneyimleri daha iyi şekilde atlatabilirsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGünümüz çağı her gün gün değişiyor moda olsun teknoloji olsun arkadaşlık ilşkileri olsun aileler bunlara ayak uyduramıyor sonuçta onların döneminde böyle şeyler yoktu çoğu aile böyle takma kafana bana kalırsa yanlış anlamış seni bir erkek arkadaşın olduğunu düşünebilir bu saate kadar uyumadıysan mazur göreceğiz ailemiz sonuçta eğer kötü bir şey yapmadıysan kendini suçlu hissedip üzme dediğim gibi ailelerimiz çağa ayak uyduramıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaş ne alaka anlamadim
- +1 yıl
O saate kadar uyanık kalıyorsun onunla konuşup ona fotoğraf yolladığını düşünmüş olabilir diye söyledim sadece bir tahmin
Soran+1 yılHayır öyle bisey düşünmez çünkü beni bilir hem öyle düşünse telefonu isterdi ki ben banyodaydim telefon odadaydı bu aralar kıyafetlerime taktım uyku yeme düzenim hiç yok o yüzden tepki verdi
+1 yılBazı şeyleri çok gereksiz abartıyorlar. Tesettürlü bir kız olsan bile ayna karşısında crop giymenin nesi varmış ki? Kimse görmüyor etmiyor.
Millet yarı çıplak geziyor, sosyal medyada bikinili fotoğraf paylaşıyor.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
45Cevap
Anneler çocukların hersyi düzenli olsun isterler ve onlarda inadına bunu yapmazlar.🤦♀️
O saatte onları denemek nereden aklına geldi acaba.😀😀Hal ve hareketlerini düzelt kadını üzme daha gençsin nasıl alışırsan öyle gider. Düzensiz hayat kadar yoran başka bir şey yok inan...
13 Yorumla- +1 yıl
Süveyda senin için geçmiş boşuna sevmiyorum seni
- +1 yıl
Belli 😃
+1 yılBende mastürbasyon vs yaparkenmi yakalandın diye düşündüm sorun olmaz arkadaş aynanın karşısında çırılçıplak yastığa sürterken yakalanmış
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır uyumadığım için ve kıyafetlerime taktığım için gecenin o vakti kıyafet denediğim için uyku yeme düzenim hiç yok giyimime ve dış görünüşüme taktım annem ufak şeyleri büyüten ve çok küçük şeylerden stres olan biri baba yazıklar olsun sen hastasın dedi
- +1 yıl
Ooooo ne alaka ya herkes uyumadığında birşeylerle uğraşır benim kardeşim şimdi bankamatiğe gitmiş tek yaşıyor memur izin bol annen fazla abartıyor
Soran+1 yılAnnem ufak şeyleri çok büyüten ve saçma sapan şeylerden stres olan biri bana yazıklar olsun sen hastasın dedi
Güzel görünmek için yaptın. Büyüklere birçok davranış sana göre zıt gelebilir. Anne sarıl öp. Beni affet de Yüreği yağ gibidir.
00 Yorumla
+1 yılAklındaki olumsuz düşünceler umursama soner kafana bir şey takma takıntılı olmayı birak
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet takıntılı olmayı bırakmam lazım ama kendimi çok kötü hissediyorum 1 ay konuşur şimdi bunu
- +1 yıl
Bu düşünceler sana ait değil irade dışı düşünceler
- +1 yıl
Yotuoede Mehmet Yıldız vesvese video izlermusiniz
Soran+1 yılNasıl yani biraz daha açar mısın
- +1 yıl
Yaşanılan olumsuz olaylar ve geçmiş travma etki eder
- +1 yıl
Olumsuz düşünceler ve sürekli o olumsuz düşünceler içinde kalma yapar vesvese
- Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılNe var bunda bunu dert edıyor yazıklar olsunluk ne var yani
06 Yorumla
Soran+1 yılDimi knk bencede çok abartıyolar sadece uyumadim gece boş seylerle ugrastim kıyafetlerime falan taktım bu ara uyuyamadım dedim acaba bu pantolon bana olur mu kilo aldim diye denim dedim yakalandım iste
- +1 yıl
Ya insan sıkılır bakar yine zaten. Kombin ayarlar bir şey yapar. Normalde crop falan giymıyor musun böyle bir tepki verdi
Soran+1 yılYok kızar cropa falan gömleğin içine giymek için aldim zaten ama çok taktim kıyafetlerime bide uyku yeme düzenim çok düzensiz o yüzden çok tedirgin
- +1 yıl
Biraz önceki yorumunda beni desteklediğin için teşekkürler engellendiğim için oradan yorum yapamadım
Soran+1 yıl@Çapkınkurtt kim engelledi
- +1 yıl
Sormuşya burada nasıl insan var diye
Bende her turden var sen ne aradığını bil dedim o vatandaş
+1 yılBence fazla takma. Sen bu yaptığın şeyleri azaltirsan zamanla unutulur
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu kötü bişey yaptım
- +1 yıl
Kötü olan şey senin kötü yola düşme ihtimali düşüncesini annenjn kafasina sokmak
Soran+1 yılEvet oda öyle düşünüyoda kötü yola dusmekle gece issizlikten kıyafet denemenin bağlantısını kuramadım
- +1 yıl
Birilerine foto attığını düşüne bilirmi?
Soran+1 yılHayır beni bilir o taraklarda isim yok öyle düşünse telefonumu isterdi hem ben banyodaydim telefon odadaydi zaten biliyo bu ara kiyafetlerime taktigimi
- +1 yıl
🤔 hmmmm bilemem şimdi bak
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Ne oldu
- Moda & Stil konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılSabahin korunde derdin neydi evden kacacsk gibi banyoda biseler giyiyon ediyon
014 Yorumla
Soran+1 yılNiye bu kadar tepki veriyorsunuz anlamıyorum sanki kötü bisey yapmışım gibi alt tarafı uyumadim kıyafetlerime taktim
- +1 yıl
Tepki vermedim garipsedim lan bise mi dedim
Soran+1 yılPeki kötü bisey mi yaptım
- +1 yıl
Hayir da saat ortam falan biraz garip yani :D bu saati bekleten neydi
Soran+1 yılCanım sıkıldı acaba bu pantolon olur mu kilo aldım Bi denim dedim
- +1 yıl
E sabah deneyebilirdin. Anneler oyleler takilma bise yok bunda. Saat de garip ama kabul et :D
Soran+1 yılEvet de uyumadigim için Bi denim dedim
Soran+1 yılKötü hissettime ya
- +1 yıl
Hayir hisset diye demedim saat garip olmasi komik yani sen dusun kizin sabah beste banyoda giyiniyo afallar insan
Soran+1 yılAma annem afallamis gibi tepki vermedi yazıklar olsun dedi çok ciddi ve kötü Bi olaymış gibi hatta ben stres oldim terledim
- +1 yıl
Tamam gecti gitti uyu hadi
Soran+1 yılUyuyamıyorum hala düşünüyorum ku 1 ay konuscak bunları
- +1 yıl
Konussun yeni bise cikar o surede zaten
Soran+1 yılOfff napicam
Çok takılma, dqha kötü bir şekilde basılabilirdin. Bu masumca bir şey bence
05 Yorumla
Soran+1 yılYa olayı farklı yere çekmeyin anlamadin galiba pantolon denedim annem de uyumadığım ve kiyafetlerime taktığım icin saydirdi sapıkça bisey yok
Soran+1 yılEvet ama annem çok tepki verdi kendimi rezil olmus gibi hissediyorum stresten terledim
Soran+1 yılEevt ama böyle şeylerle ilgilenmem onu korktuyo oda var
Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Annen bos yapmis kusura bakmada bi s. k bildigi yok ozgursun isteyen istedigini yapar ona ne
10 YorumlaModa & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. banyoda Görüntülü konuşuyorsun vücudun ifşa ediyorsun diye düşünüp kızmıştır yoksa crop şort giyene kızan aileler kaldı mı halen
00 Yorumla
+1 yılgörende sanki erkeklere iç çamaşırlı resim atıyorsun zannedecek
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama. Her kız ayna karşısında deniyor öyle kıyafet
00 Yorumla
+1 yılkapalı mısın neden sasırdı kı crop dur tanga dır ztn camasır makınasında yıne gorur
00 Yorumla
+1 yılCrop giyerken mi yakalandın Yoksa sevgiline nude atarken mi bu nasıl tepki
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSabahın beşinde pantolon crop denemeye iten şey neydi
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 518 cevap paylaştı. Ne saçma. İstediğini giyersin, karışmasın. Sende kafana takma
00 YorumlaO saat onları denemeye iten sebeb ne oldu çok merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılannenle sakince konuşman lazım dışarda o kadar giyen insan var senin ne eksiğin var
01 Yorumla- +1 yıl
Sen giyiyormusun
+1 yılne var mi senin daha nelerini gordu annen ne var ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep söylüyorum herkes çocuk yapmamalı. Oku kızım özgürlüğünü kazan. Ailen de olsa toksik insanları hayatında tutma
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılNe tuhaf ebeveynler var ya..
112 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
niye kızıyor o şekilde konuşuyor? Heves etmişsin yapmışsın ne var bunda?
Soran+1 yılBende öyle düşündüm annem ufak şeyleri büyüten herşeye stres olan biri bu aralar uyku ve yeme düzenim çok düzensiz bide kıyafetime dış görünüşüme taktım gecenin Bi vakti işsizlikten kıyafet denemem saçma olabilir belki ama yazıklar olsun falan dedi ve ben o kadar kötü oldum ki stresten terledim kendimi çok kötü hissettim
- +1 yıl
bilemedim valla. Niye seninle uğraşıyor ki. Yatsın uyusun
Soran+1 yılYok uğraşmadı uyuyodu gece uyandı ben banyodaydim ciktim beni pantolonla gördü
- +1 yıl
iyi karışmayıp uğraşmadıysa sorun olmasın bundan sonra da
Soran+1 yılSence çok mu kötü bisey yaptım
- +1 yıl
hayır.. dm gelsene hele bi
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
neyse boş ver iyi sabahlar
Soran+1 yılSöyle burdan
- +1 yıl
boş ver iyi sabahlar
+1 yılBişey olmaz o senin anen
06 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim anlamıyosunuz kiyafetime taktım uyku yeme düzenim hiç yok gecenin Bi vakti işsiz gibi kıyafet denerken görünce sinirlendi hepsi bu
- +1 yıl
Anmadım
Soran+1 yılboş ver
- +1 yıl
Çoplakmıydın peki
Soran+1 yılNe alaka ya mal mısın nesin uyku yeme duzenim hiç yok kıyafetlerime taktim diye tepki verdi
- +1 yıl
Peki iy günler
Sevgilin var mı senin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılSanki mastürbasyon yapıyorsun abartma
11 Yorumla- +1 yıl
Bunu yapıp yakalanan kişiler bile bu kadar utanmıyor artık 🤭
+1 yılGörmezden gel, sen öyle bir şey yapmadın uyuyordun
10 Yorumla
+1 yılcrop giymekte bir şey yokki
10 Yorumla
+1 yılBunda utancak ne var anlamadim
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnnene krep yap Barışın xd
00 Yorumla Olabilir ne olacak yahu
00 YorumlaHerkesin giydiği bişey ne var ki bunda
00 YorumlaSen crop u gizli mi giyosun ki seni uakaladi
00 Yorumla
+1 yılbunda rezil olcak ne var anlamadım?
00 Yorumla
+1 yılDışarıda öyle giyeceksen neden utandın ki
00 Yorumla
+1 yılCeki duzen ver kendine
00 Yorumla
+1 yılBunda tam olarak ne var anlamadım
00 Yorumla
+1 yılVay be ne dertler var çok şükür 😂
00 Yorumla
+1 yılBunda utanılacak bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDertleşmek istermisin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka şimdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnneler her zaman anlayışlı olur crop nasıl bişey
05 Yorumla
Soran+1 yılMesele o değil hiç uyumadım gecenin 5 inde kıyafet deniyorum bu ara kılık kıyafetime dış görünüşüme taktım uyku yeme düzenim düzensiz onun için sinirlendi
Cevap sahibi+1 yılGönlünü almaya çalış her şey düzelir
Soran+1 yılÇok mu kötü bisey yaptim
Cevap sahibi+1 yılYok la kötü değil sen sadece annen gördü diye acayip korkuyorsun ama sıkıntı olmaz
Soran+1 yılEvet öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe var da bunda tesettürlü müsün
00 Yorumla
+1 yılAnnen neden böyle bsiey uaptiki
00 YorumlaBnce bunda bişe yok ki
03 Yorumla
Soran+1 yılDimi bencede ama sabah 5 olmuş uyumamışım işsiz gibi kıyafet deniyorum bu ara kıyafetlerime taktım uyku yeme düzenim hiç yok o yüzden tepki verdi
Soran+1 yılŞimdi 1 ay konuscak kendi takıntı yapcak napicsm ben yazıklar olsun dedi bana
Bişey olmaz
012 Yorumla
Soran+1 yılKendimi rezil olmuş gibi hissediyorum stresten terledim
Soran+1 yılAnnem yazıklar olsun dedi o kadar tepki gösterdi ki çok ciddi biseymis gibi kendimi çok kötü hissettim
Soran+1 yılKötü hissediyorum cidden 1 ay konuscak simdi
Soran+1 yılKonuşması bile kötü hissettircek benim biseyler yapmam lazim
Soran+1 yılYani olayı unutturmam lazım ya da mantıklı bir açıklama yaptığının arkasında durma vs gibi
Soran+1 yılBurdan verebilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnen abartmış yaptığın yanlış bir şey yok
00 Yorumlayaşın kaç evlat neden utanıyorsun
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver takma
00 Yorumla
+1 yılNe rezil olacaksın ne var bunda dik dur
00 Yorumla
+1 yılKötü hissediyorsan neden. denedin
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sıkıntılı durum
00 YorumlaModa & Stil konusunda 813 cevap paylaştı. Ne varki bunda
00 Yorumla
+1 yılAnneni evden kov
00 Yorumla
+1 yılNe var bunda doğal birsey
00 YorumlaNe alaka la
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılolmamış gibi davran
00 Yorumla
+1 yılİyide bunda ne var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe varki bunda
00 YorumlaAnnen sonuçta nolcak
04 Yorumla
Soran+1 yılYazıklar olsun dedi çok tepki verdi kendimi çok kötü hissettim
Soran+1 yılSaat 5 olmuş uyumamışım işsiz gibi kıyafet deniyorum zaten bu ara kıyafetlerime taktim uyku yeme düzenim yok beni pantolon cropla gördü gecenin 5 inde
+1 yılbişey olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılRezil oldum
Soran+1 yılPsikolojik hastasın dedi bana
Ne varki bunda
00 YorumlaFotofakiler sen msin
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Anneme crop denerken yakalandım, kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler