Aile & Toplum Anneme yakalandık çok utanıyorum durumu nasıl toplarım? ba25ka Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kız arkadaşım bana gelmişti odamdaydık annem evde yoktu o da eve gelmiş beni yok zannetmiş odama girdi çok utanıyorum Güncellemeler+1 yıl Güncell Anneme yakalandık çok utanıyorum durumu nasıl toplarım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
lknbtl Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl açık açık konuş bence böyle yüzüne bakmadan olmaz olan olmuş artık konuşsan rahatlarsın durumu daha fazla garipleştirmeye gerek yok. 0 0 Yorumla
Bhbhbhbh Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Toplayamazsın bırak dağınık kalsın 5 1 Yorumla ba25ka +1 yıl Ya yüzüne bakamıyorum Yorumla
iremmms14 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 37% +1 yıl Dikkatli olmak lazım ama olan olmuş. Özür dilersin 1 5 Yorumla ba25ka +1 yıl Nasıl konuşayım sence Yorumla iremmms14 +1 yıl Özür dile sadece konuşulacak durum yok Yorumla ba25ka +1 yıl Sakıncası yoksa mesaj atar mısın Yorumla iremmms14 +1 yıl Niye ki Yorumla ba25ka +1 yıl Danışmak istediğim özel bişiler var Yorumla
Ayşegnlvsn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl S2kişirkenmi yakalandınız ahahaha 1 6 Yorumla ba25ka +1 yıl Yok yok öyle değil Yorumla Ayşegnlvsn +1 yıl O zaman sorun olmaz bence Yorumla ba25ka +1 yıl Ama yine de bişiler oluyordu. Yorumla ba25ka +1 yıl Sakıncası yoksa mesaj atar mısın Yorumla Ayşegnlvsn +1 yıl Lezbiyenim 😕 Yorumla ba25ka +1 yıl Tamam önemli değil bişi danışacağım Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Yapmadan önce düşünecektin onu şimdi değil 0 0 Yorumla
patatesmahmut Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 397 cevap paylaştı. Kilitlesene olm kapıyı deli misin 0 0 Yorumla
duygueraykrlngc Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Ne yapıyordunuz 1 3 Yorumla ba25ka +1 yıl Yakınlaşıyorduk Yorumla duygueraykrlngc +1 yıl Açıkta birşey yoksa özür dile bide kız evden nasıl çıktı Yorumla ba25ka +1 yıl Özelden yazar mısın bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
açık açık konuş bence böyle yüzüne bakmadan olmaz olan olmuş artık konuşsan rahatlarsın durumu daha fazla garipleştirmeye gerek yok.
Toplayamazsın bırak dağınık kalsın
Ya yüzüne bakamıyorum
Dikkatli olmak lazım ama olan olmuş. Özür dilersin
Nasıl konuşayım sence
Özür dile sadece konuşulacak durum yok
Sakıncası yoksa mesaj atar mısın
Niye ki
Danışmak istediğim özel bişiler var
S2kişirkenmi yakalandınız ahahaha
Yok yok öyle değil
O zaman sorun olmaz bence
Ama yine de bişiler oluyordu.