Annemden utaniyorum ne yapmaliyim?

Ben Hollandada dogup buyudum. Annem ile babam yillar once buraya goc etmis. Babamin Flemenkcesi (Hollandacasi) iyidir ama annem 2 kelimeyi bir araya getiremez. Kendi isini yapamaz hep bana der surayi ara boyle de vs. annem bakimsiz dedim anne niye boylesin diyor param yok (ustelik calisiyor). Gittim ona €250 bakim seti aldim kutusunu acmadi duruyor. Elleri cok catliyor gittim krem aldim ve daha cok sey aldim boyle ama kullanmiyor. Diyorum neden diyor vakit yok ev isinden ve ise gidip geliyorum. Dedim kadin hakli evimiz 3 katli nasil yetissin bari ev isinden kurtulsun diye temizlikci tuttum ayda 1/2 geliyor evi dip kose temizliyor camlari siliyor vs. ev zaten batmiyor herkes sabah gidip aksam geliyor. Her gelisinde kadina €100/€150 veriyorum ev islerine yardim etmeye calisiyorum ama tum gun evde degilim okul ve ise gidiyorum ama buna ragmen annem yinede kendine bakmiyor. Dil bilmiyor. Ben havacilik okuyorum bir bolum bitirdim ikincisini okuyorum. Surekli aileler davet ediliyor sorular soruyorlar annem 2 kelimeyi bir araya getiremiyor. Herkesin ortasinda yuzum oylece kizariyor aglayisim geliyor. 20 senedir burada ve derdini anlatacak kadar dili yok. Ben ne yapacagim? Daha ne yapabilirim benimde imkanlarim bir yere kadar elimden geleni yapiyorum ama annem beni utandirmaya devam ediyor surekli. Ne yapmaliyim?
Annemden utaniyorum ne yapmaliyim?