Annem kırgın çiçekler mesude gibi davranıyor ne yapabilirim?

Annemin erkek arkadaşı var. Ben annemle yaşıyorum. Erkek arkadaşı çat kapı geliyordu. Yani annemle 2 miz yaşıyoruz ben annemin yanında iç çamaşırımla da gezebilirim, çat kapı gelmesi çok yanlış. Anneme kaç defa söyledim ama bir şey değişmemişti. Bir gün yine çat kapı geldi bende hemen üstüme düzgün birşeyler giymek için yatak odasına geçtim. Oda büyük değil küçük bir oda standart yani. Ben giyinirken adam kapıyı çaldı girme dedim. Tekrar çaldı tekrar gelme dedim bu böyle 3 kez devam etti. Sonra kapıyı açtı. Kötü niyetli olmayan biri normalde ne yapar hemen kapıyı kapatır bence. Ama bu bana orada kapıyı çaldım neden gelme demiyorsun gibi bir şeyler söylemeye çalışıyor. Bende çıksana falan yaptım bağırdım. Çünkü üstümde hiçbir şey yok. Şimdi bence hem duymamasının imkanı yok. Hadi duymadı diyelim neden hemen kapıyı kapatmadı. Anneme bunu söyleyince yanlış anlamışsındır dedi. Kapıyı neden kitlemedin diyecek olan olursa o bambaşka bir konu ama özetleyecek olursak annem başka bir kavgamızda odanın anahtarını aldı sakladı. Yani ben yanlış anlamış olabilirmiyim. Annem bir türlü kabul etmiyor anlatamıyorum.

Annem kırgın çiçekler mesude gibi davranıyor ne yapabilirim?