Güzel değil. Yaş kısmında 18-24 yazıyor. Gerçek yaşın olduğunu düşünerekten yorumu yapıyorum. Bu elbise yazılan yaş grubu kadınlara asla olmaz. Bu daha orta yaş elbisesi. Yırtmaç kısmının açılma boyundan ve etek açılış şekline kadar hem de. Saten kumaşa payet koyarsan o arabeskleşir. Cool bir görüntü olmaz ve yaşını da büyütür. Bu model baştan başa yanlış bir model. Eğer ki saten giyeyim uzun olsun diyorsan al yine böyle üst kısmı dar alt kısmı geniş. Kenarda olsun yine bir yırtmaç. Üstü de tül olsun, bu şekilde payet olmasın. İnce askı tercihimdir ama sen bilirsin. Asla siyah, kırmızı ve pordo alma. Tercihen yeşil, mor ve lacivert güzeldir. Mor alırsan auranı daha yükseltecek, hoş ve şık görüntü oluşturacaksın
ayaklarım çok terliyor benim tek bant bir sürü var ama direk aşağıya iniyor ayaklarım kayıyor o yüzden böyle tercih ediyorum bu arada askılı hiç sevmiyorum kollarım çıplak gibi duruyor gecelik giymiş gibiyim
Önü fiyonklu bu dediğim modele olmaz ama sivri burun bilekten bağlamalı fiyonksuz olsun illa bilekten bağlamalı olsun istiyorsan. Elbisene karar ver altına dans edip koşturuyorlar diye spor ayakkabı ile bile gidiyorlar. Giyersin bir topuklu, sonra sandalet veya spor ayakkabı giyersin ne olacak sanki