Arkadaşlar halamın oğlu evleniyor ve düğün için bu elbiseyi aldım nasıl sizce. Bide altına hangi topuklu ayakkabısını giyeyim. Rahat olsun istiyorum yırtmacı kapalı zaten görünmeyecek az görünür. Saatlerce oynayacağım için kapalı topuklu istemiyorum önü açık giyeceğim
Düğünde siyah giymek garip değil mi? Bu arada bilmek istiyorum terslemiyorum veya yargılamıyorum. Bizim düğünlerde siyah giysek çok kotu bir izlenim olur
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
daha zarif ve şık geliyor. Hem biraz zayıf gösteriyor diye. Seviyorum siyahı. Bu arada herkes siyah almış
Gelin ve Damatin en güzel günü ama sen full siyah. Ben bu olaya biraz garip bakıyorum kim ne isterse onu giyer ama bizim tarafın kadınları asla giymez, protesto gibi veya ölen var yas tutuyorsun gibi. Fotoğraflarda bu neden böyle giyinmiş diye herkes konuşur üstelik bu yüzden artık bende değişik bir şeymis gibi görüyorum biraz
Yaa tabiki sizin ailede böyle bı düşünce olduğundan soğuk bakabilirsin ama bizde öyle düşünülmüyor düsunulse dahi siyah benim aşkım giymekten vazgeçemem 🖤😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Düğünde siyah giymek garip değil mi? Bu arada bilmek istiyorum terslemiyorum veya yargılamıyorum. Bizim düğünlerde siyah giysek çok kotu bir izlenim olur
daha zarif ve şık geliyor. Hem biraz zayıf gösteriyor diye. Seviyorum siyahı. Bu arada herkes siyah almış
Hayır ben genel olarak giyiyorum siyahi neden kötü bı izlenim olsun ki? En Güzel renk gözümde
Gelin ve Damatin en güzel günü ama sen full siyah. Ben bu olaya biraz garip bakıyorum kim ne isterse onu giyer ama bizim tarafın kadınları asla giymez, protesto gibi veya ölen var yas tutuyorsun gibi. Fotoğraflarda bu neden böyle giyinmiş diye herkes konuşur üstelik bu yüzden artık bende değişik bir şeymis gibi görüyorum biraz
tabi haklısın ama saçlarımda sarı rengini göstersin diye ve inan beni görsen siyah daha çok yakıştığını anlarsın
Anladım, siyah zaten en şık en cool renk, sana yakışması da güzel
Yaa tabiki sizin ailede böyle bı düşünce olduğundan soğuk bakabilirsin ama bizde öyle düşünülmüyor düsunulse dahi siyah benim aşkım giymekten vazgeçemem 🖤😅
Hahaah güzel sen istersen zaten kimse karışamaz sana sen kendine ne yakistiriyorsan ne seviyorsan onu giyersin
teşekkür ikinizinde düşünceleri için💐
🌼🌼🌼
🙏🙏😇
yaşadığı yer mutaassıpmış o yüzden kapalı almış saatlerce oynayacakmış cartmış curtmuş. birde mutaassıp olmasa ne olurdu acaba :D
sanan ne beee
sana neeee sana sormuyorumm
iyi oyna gül memeler çağlasın.
https://www.youtube.com/watch?v=LYDOlK-wSX0
oynarım canım hiç merak etme
oyna canım yakışır fotodaki manken değilde sensen genel olarak hoşsun giderin var
Elbise çok hoş boyunuz uzunsa ilkini tercih etmelisiniz ama boyunuz kısa ise iki ayakkabı da boyunuzu keser çünkü bilekten bantlı 🙂
167 boyum var
kilomda 60
Bilek detayı olmayan yani bacak boyunuzu kesmeyen bir ayakkabı seçimi yapmanızı tavsiye ederim 😇 sizi daha uzun gösterir
Elbise güzel ve bence ayakabbı olarak birincisini tercih etmelisin
Elbise güzel ayakkabı da birincisini tercih et bence
Fazla doz dekolte ne diyelim! Dikkat et de oynarken djsfls.
önünü kapattım
Ha sen de farkındasın yani, iyi bari.
farkındayım evet oturduğum ilçe biraz şey olunca dikkat ediyorsun kendinee😂
Yaaani öyle oluyo aynnen 😂
Şu mavi üyenin yorumunu cevabımdan sağ üç noktadaki "bunu görmek istemiyorum" seçeneğine tıklayarak kaldırır mısın rica etsem?
kaldırdım neden kii
Yaşadığın yeri sormuş bu hoş bi şey değil çünkü.
evet haklısın teşekkürler ❤️
Rica ederim ❤️
Seçtiğim ayakkabi o elbiseye olur digeri çok kaba durur
elbise şık gerçekten☺️ayakkabı olarak bence kesinlikle 1.
2 daha uyumlu sanki elbise güzelmiş
1. ile daha çok yakışır
Elbise güzel, ayakkabı olarak 1. olanı tercih et.
1 nolu
Güzel