Aga tavsiyesi ikisi de kotu, sade ve şık ol koton da çok güzel elbiseler var abiye tarzında, elbisede desen parlaklik olmasin duz olsun takilarla şıklaşır hem daha uygun olur fiyatı da
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
kuzenim sonuçta bizim burada böyle giyinirler herkes abiye giyinir parada sıkıntı değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bence ilk
Aga tavsiyesi ikisi de kotu, sade ve şık ol koton da çok güzel elbiseler var abiye tarzında, elbisede desen parlaklik olmasin duz olsun takilarla şıklaşır hem daha uygun olur fiyatı da
kuzenim sonuçta bizim burada böyle giyinirler herkes abiye giyinir parada sıkıntı değil
Parası da değil güzel durmuyor gbi geldi bana herkesin kendi zevki, bn sadelikten hoslanirim
Ikincisi daha guzel ama siyah yerine mavi ya da mor renginde ala bilirsin sonuçta dugunde insan biraz cıvıl cıvıl olmasi gerek
yırtmacı kapatırsan yürüyemezsin ki
ha gerek yok zaten zıplarım diyorsan 2. daha iyi ama bana kalırsa teşhirci elbise tercih etmeyin
1. Bu arada 2 si de çok iyi değil ama mecbur tercihen kalsan 1. Alırdım siyah asalet evet ama daha güzel bir seçenekler sunabilirdin
2. ci daha şık ve yaşınıza daha çok yakışacaktır.
Yani kıyafetler arasında aşırı bir fark göremedim ama birinci fotoğrafı seçtim.
İkiside birbirinden kötü. Daha modern şeyler bak daha güzel renklerde
İkisi de güzel bence herkes gözünü senden ayıramaz benim için 2.
İkiside birbirine benziyor hangisini alırsan al fark etmez
İkinci daha hoş geldi gözüme diğeri daha kadınsı sanki hem ikinci saten kumaş daha şık görünüyor ben burdayım diyecek cinsten
Daha güzelleri vardır bence başka elbiselere bakabilirsin
İkisin den birinci yi seç diyorum ama sen istediğini giyebilirsin.
İyi geceler @klm725
Pek fark göremedim ikisinden dekolte var ama seçtiğim Bi tik daha sik
2 daha güzel :D
fikrimi sanki önemsicende soruyon
:( :( kalbini cok mu kirdilar
yok benim kalbim hiç kırılmadı ama yani bu sitede tanımadığın birinin 1 mi 2 mi diceğini önemsemezsinki hele erkekse hiç önemsemezsin
1'in gogüs kısımını daha zarif buldum
İkincisi.
2 ama yırtmaçla güzel
Bence ikincisi.
Peki neden siyah
1 daha şık duruyor.
Hiçbiri insanın gözüne batıyor...
2 bence
Siyah
2 daha sade şık
Ayni gibiler.
2 elbise