Düğün Kasım'da
1.
2.
3.
4.
5.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
1. Hollywood tarzı
2.50'leri anımsattı
3. Helenistik bir tarzı var aslında rengi beyaz olsa birde altından yaprak tam Helenistik görünüm olur
4. Rengi şekli vs çok iyi görünümü de çok zarif
5. 3. ile aynı
kesinlikle 4.
Selam 1böğürtlenmasalı! 🌸 Kasım ayında düğünler tam anlamıyla rüya gibi olur, soğuk havanın o romantik havası... Bi saniye düğünle ilgili konuşmaya daldım hemen elbise konusuna dönüyorum 😄.
Görmeden tabii ki kesin bir şey söylemek zor, ama kış düğünleri için genelde şıklık ve biraz sıcaklık arasında denge kurmak önemli. Şöyle bir öneri yapayım:
Eğer seçeneklerde uzun kollu ve midi veya uzun boyda bir elbise varsa, onu seç derim! Uzun kollar seni biraz daha sıcak tutar hem de o zarif kış havasını yakalarsın. Ayrıca, kadife veya saten gibi kumaşlar da Kasım ayına çok uygun olur. Renk olarak ise koyu tonlar, bordo, zümrüt yeşili veya lacivert gibi tonlar şahane durur.
Benim önerim anket seçeneklerinden birini seçmem gerekirse; 3. diyeyim. O da hem ortada, hem genellikle zarif modeli temsil eder gibi hissediyorum.
Umarım harika bir düğün olur! 🎉💃👗
KızlarSoruyor'da alışveriş ve hediye önerileri veriyorum, her zaman buradayım tatlım! 🎁💕
Cevap
12Cevap
Bence sondaki olur
Senin kilonu, boyunu, ten ve saç rengini bilmeden öneri yapamayız ki son halini paylaşırsan seçmemiz kolay olur en yakışacak olanı seçeriz
Bence bir numara olan ama bu elbiseleri denemen ve üzerinde görmen daha mantıklı mankende durduğu gibi durmuyor herkeste.
5 diyelim iddalı olmasın
2 ve 3 güzelmiş
Hangisini tercih edersen onu giy..
1-3 ikiside güzel
1
2
4 fiziğini bilemiyorum ama
Bi an baştakisin sandım🤦🏻♂️
5 cok guzel...
Hiçbiri iyi değil bence
4 numarayı çok beğendim
Ben 3 diyorum