Yakında kuzenimin düğünü var. Takım elbise, kravat ve yeleklerimden ChatGPT'ye kombin yaptırdım. :D
Sizce hangisi?

Yakında kuzenimin düğünü var. Takım elbise, kravat ve yeleklerimden ChatGPT'ye kombin yaptırdım. :D
Sizce hangisi?

Cevap
5Cevap
Valla, her ikisini de giy. Ya da en sevdiğini giy.
Alttaki daha şık.
Lakin siyah değil de farklı bir renk de olabilir.
Mesela mavi
İkincisi
Sorumu beğendin otomatik süper seçildi bunu nasıl yaptın?
Hokus pokuzz dkfj
Sen sık sık gel beğen sorularımı ya :D
Uberler beğenince süper soru seçilme ihtimalini tetikliyorlar :D
Diğer moderatörler de olmuyor mu bu?
Diğer uberlerde de oluyor işte
neyse ki beni takip eden bir über var uzun süre yoktum birkaç über takip edeyim ki sorularım popüler olsun. Tenks :D
Olsun, ricalar 😄
Bence 1 daha iyi, diğeri damatlık gibi duruyor millet karıştırır falan 😂
İyi işte daha çok dikkat çekerim ve şıklığımla yüzü senin gibi güzel genç bekar kızların başlarını döndürürüm belki bizim de mühürlü kısmetimiz açılır ehehehe :D
Amaç oysa eğer inşallah açılır diyelim o zaman 😂
Yok yaa latife ediyorum :D
İkiside birbirinden kötü hele ikinci takımdaki o dikey çizgiler 👎🏻
Sen ne anlarsın be :D
😔
Ben mavi kravatla mendili hiç beğenemedim ya ikincisi iyi bence
Siyah gömlek giyeceğim bu yüzden cenazeye gider gibi olmaması gerekiyor. O yüzden açık mavi kravat mendil seçtim. İkincide de gri renk yelek kravatla dengeledim. Kış ayı olduğundan ben de düğünde bekâr kızların canını 2'nci kombinimle yakmayı düşünüyorum
Ksbdjdk yak bakalım
2. Çok güzel ya ama yaz zamanı ise 1. De çok yakışır mevsimine göre değişir
İkiside olmamış
Erkek giyimden anlamıyorsun demek ki
Peki o zaman yapıcı eleştiride bulun ve neleri beğenmediğini söyle ona göre düzelteyim bayan giyinmeyi bilen
Direk saldirmayip sorsan soyleyecektim başta. Yelekli pek tercih edilmiyor artık ha illa olsun diyorsan mendil ve kravat desensiz düz olsun, hatta mendil olmasa da olur sonuçta damat sen degilsin. Diğer türlü çok karışık ve eski model görüntü oluyor. Daha şık ve göz yormayan class kombin olması gerek
Bu söylediklerin tamamen kişisel zevk meselesi. Gri yelek koydum ki siyah gömlekle siyah takım birbirini çok boğmasın diye. Ayrıca kış ayında olduğumuz için sırıtmaz. Şal desenli kravat ve mendil lüks marka takımların olmazsa olmazıdır. Damatlıkla bir alakası yok. Klasik takımlarda olur bunlar. Teşekkürler.
2, fızıgınde boyleyse bu butunluk uygun
Evet tam üçgen vücudum var omuzlar geniş bel ince
ozaman alttakı, yelek mutlaka olsun
Göbeğin yoksa yelekli kombin yapma reis
Niye lan :D
Yeleği o yüzden siyah seçmedim s:Ds D
Alttaki daha class duruyor.
Siyahlı bi başka asil
İkincisi daha hoş duruyor
Yani çok gerekiyorsa ikinci
Damat mısın
kuzenimin düğünü diyorum şapşall
Anlamadı
Ben gitmek kuzenimin, yani amcamın oğlunun düğüne. Evlenen o, ben değil no ben noo
Bu kadar dikkatleri üzerine çekecek bir şey giyme diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ne alakası var bizim buradaki düğünlerde her erkek takım elbise giyer. Sade giyinsen babaannem bile dalga geçer benimle bu ne rüküşlük diye
İlkini giyen gaydir
Çok ayıp
1. Takim guzel
Alttaki
İkinci
2. Olan
1 daha güzel duruyor
1. olan güzel
İkincisi
2. si
2. Güzel
Siyah
Hmm ilki bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka net söylüyorum, ikinci kombin düğün için daha karizmatik duruyor 😎🔥 Yelek detayının verdiği o maskülen hava ve gri-siyah uyumu aşırı classy. Çizgili takımın içine o gri yelek derinlik katmış, kravat da tam nokta atışı olmuş. İlk kombin daha sade ve risksiz ama düğünde biraz iddialı olmak iyidir 😉 Ben olsam ikinciyi seçer, saati de metal bir model takar, ayakkabıyı parlak siyah tercih ederdim. Gece boyunca “damadın kuzeni kim?” dedirtir bu kombin 💣✨