+1 yılBelki pantolon olmuyor bıze rahat hareket edemıyoruz Millete göre mı yaşayacagız ulan, yeter artık Sizin gibi zayıf olanların çoğu yedıklerı hep beynıne gıttıgı için beyın kaybı yasıyor karakterden yoksun oluyorlar Ben giyiyorum arkadas kiloluyumda kım rahatsız Oluyorsa Beter olsun Inadına dar alıcam anasını satıyım , Gözlerine tecavuz edıyormusuz bak hele şuna çıkma o zaman dısarı Zaten bencede çıkmaman gerek Sizin gibiler yuzunden Kaç kızın gururu ıncınıyor bılıyormusun sen hayallerını yıkıyorsunuz Allah bildiği gibi yapsın sizi Bencil insanlar!!!
410 Yorumla- +1 yıl
Bu döktugum göz yasların Allah sızden hesabını sorsunşişmanlar ınsan değilmi? Öldürelımmı kendımızı napalım ha? pantolon bulamıyoruz ıste buldugumuz zaman çok kötu duruyor Aynı zamanda kilom hastalıgım yuzunden Bilip bilmeden o kadar laf edıyorsunuz aşşalıyorsunuz biz istemıyormuyuz zayıf olmayı? bı kılo ugrunda herseyden vazgectım l*n ben vazgectım herkesten neden cunku kılolu bırıyım kımse benı ınsan yerıne koymuyor Sırf bu yuzden sız zayıfsınız ve herkes sıze uymak zorunda demı Ya ben dıyecek bırsey Bulamıyorum Allah bıldıgı gıbı yapsın sızı!!!
- +1 yıl
aglama ya benim kast ettigim gibi degilsindir üstüne alinma hemen sen eminimki üstüne uzun bisey giyosundur poponu kaplayan degilmi? ben üstü kisa kisileri kast ediyorum zayiflarda dahil aslinda... aglamana lüzum yok incittiysem seni özür dilerim bilmiyordum bunlari icten söylüyorum kusura bakma
- +1 yıl
Sorun değil ben alışığım Ama lütfen rica edıyorum senın benım ya da baska bırının dedıgı kötu bır laf bır ınsanın butun hayatını etkıleyebılır düşünerek güzel bir dille söleyın ne söleyeceksınız.
- +1 yıl
Ne alaka ya kilo verebilirler inat edip mesela şişman insanlar aşalamıyorum haşşa Allah yaratmış bende kilo aldım 59 kiloydum eskiden 89 90 buldum ama azimle verdim usenmedim koştum tuttum gırtlagımı yemedim ki ben aşçıyım akşama kadar mutfaktayım şimdi 72 kiloyum standart yapın bunu saglıgınızı dusunun ya bırakın fit gorunumu nefes darlığı kas hastalıkları kalp damar hastalıkları şeker tansiyon hepsi bunlara bağlı tuz kullanmıyorum şeker sadece çayla kahveyle yemediklerimden dolayı kaybım yok ama banane şekerim ben yerim isteyen böyle begensin derseniz eğer kusura bakmayın gurur kırılması deildir dusundugunuz..
- +1 yıl
Haklısınız ama hastalıgıolan var yapamayan var diyete baslayıp sonrada yapamamak çok kötu sıkıntıya sokuyor ınsanı özguven kayboluyor sizin gibi düşünenlere değil lafım aşşalayanlar mesela balina vs. gibi
- +1 yıl
giy o zaman herkes bakıp iç geçirincede üstüne alınma. bana göre balıklara yakışıyor. senin gibi şişko giyerse de ARANIYOR derim ben. ne arandığını sen söyle artık bir şeyler mi yetmiyor acaba EVLİMİSİN yoksa arıyormusun öyle bulamazsın balıktan fazlaysan KOKAR KOKAR balıktan fazlası
- +1 yıl
Herkes bakıncas ustume alınmıyor konu tayt da değil Asıl konu kiloluların aşşalanması Bunu anlamadıysan bu senın sorunun.
- +1 yıl
Valla okuyunca içim bir tuhaf oldu ne diyeyim. Üzüldüm yani duyguların çok incinmiş. Bence siz her halinizle güzelsiniz. O yüzden üzülmeye gerek yok.
En İyi Cevaplar
Bence uzerinde tunikle iyi oluyor. normal kiloluyum tabi cok kilolu olana yakısmıyo orası ayrı. Bende tayt kullanırım ama tayt var tayt var abi. En cokta pantolon taytları severim iyi yerden alınmışı aynı pantolon gibi neyse en çok siyah dışında tayt giyenlere karşıyım geyikli meyikli pjama gibi don gibi o ne l*n öyle. Kendilerini de birşey sanarak geziniyolar pıtır pıtır ıy.
03 Yorumla
genci ihtiyarı düzgünü yamuğu alayı tayt giyiyor. taytın kendilerini seksi gösterdiğini düşünüyorlar. oysa ki tayt sadece seksi olanı daha seksi yapar bunu anlayamadılar. seksi olmayanı da iğrenç hale getirir. ayrıca tayt seçiminde mümkünse dar olanları tercih. en darını alın. ağında veya dizlerinde torbalanma olan taytlar, çuvaldan farksız görünüyor. hele kalçasız kızlar hiç giymesin. o ne öyle kuru tahtaya çivi çakar gibi.
237 Yorumla- +1 yıl
İmza
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeter artık göz zevkimizi bozmaktan vazgeçin. İğrençleşiyorsunuz. Yeter lütfen yeter artık.
Böylesi değil
galeri8.uludagsozluk.com/.../...%B1nlar_685179.jpg
Böylesini istiyoruz
gcube.milliyet.com.tr/.../...yoga-tayt-1372187.jpg13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen ne verebileceksin? Önemli olan o
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/Wrd524.jpg
aklıma direk bu geldi 😂😂31 YorumlaNasıl bir insansın sen ne yaşadığını nerden biliyosun belki hastalığı yüzünden kilo alıyo ve bunu engelleyemiyo sevdiği kıyafetleri kendi mutluluğu için giymediğini nerden biliyosun belki o kızlar her gün kendinden nefret edip ölmek istiyo bu sadece bir kurgu daha böyle birsürü insan var unutma seni yargılamak için söylemedim ama ben empati kurarak yaklaştım sadece umarım yardımcı olmuşumdur
25 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini giyer. Benim onları giyinişleri ile yargılamaya hakkım yok. Kiloları ile de. Ben insanların istediklerini giyebilmelerinden yanayım. Sözüm size değil ortaya, çirkin geliyor ise bakmayabilirsin. Yargılamamak gerek. Sonuçta her türlü giymeye devam edecekler.
22 Yorumla- +1 yıl
Her insan gibi dönüp bakardım bu ne cesaret diye. Sonra kafamı çevirirdim. Başka yapmamı bekliyorsun ki?
Erkeklerinde pembe gömlek vs giyip, düşük bel pantolonla gezerek boxerlarını açıkta bırakması, taktıkları altın renk kolye, küpe, piercing de bizim gözlerimize tecavüz. Karşılıklı hoşnut değiliz kardeşim, erkekler de onları giymesin.
54 Yorumla- Moda & Stil konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü eşeğin kulaklarından dolayı
img4.wikia.nocookie.net/.../...hahaha-no-kanye.gif10 Yorumla
+1 yıltayta karşı bu öfke neden anlamıyorum, kilolu olup tayt üstünde güzel duran da var, ayrıca biz daracık pantolon giyip de erkekliği arkasından sorgulanan pek çok hemcinsinizi görüyoruz her gün sokakta, çıkıp da burada o daracık pantolondan neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz ey kardeşlerim sormuyoruz:)
03 Yorumla- +1 yıl
bacakları sütun gibi kilolu bir çok kadın var, biraz daha dikkatli bak gördüğünde derim. tşkler ayrıca :)
Yolda durup birine bunu desene aynaya bakmanı öneririm der bu tiple yaşaman bile gözlerine tecavüz.
Burası sanal alem diye herşey kolay bende zayıfım çıkıp şişmanları kötülerim burada ama dışarı da kimsenin bunu yapmaya Götü yemez burada yersiniz ama :)20 Yorumlaasıl zayıf olan bacaklarının arası açık olan kupkuru kızlar yakısmıyor bence. dümdüz duruyolar. kilolulara da yakısmıyor orası ayrı tabi. orta fiziğe sahip olanlar giymeli bence iddalı bisey çünkü tüm hatları belli ediyor.
31 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılPek de yakışıyor halbuki. :)
galeri12.uludagsozluk.com/.../...nlar_685210_m.jpg02 Yorumla- +1 yıl
Yani.
Giymeyin ya selülitlerini herkes gizlemek için uğraşr.. siz de uğraşınız lütfen
11 YorumlaMadem göz zevkinize hitap etmiyor bakmayın o zaman abiler?
Giyimde de özgür bir memleketiz sonuçta, kimsenin şahsi tercihlerine ya da zevklerine karışamayız. Yakışır yakışmaz o ayrı ama neden giyiyorsun diye soramayız kimseye.10 Yorumla
+1 yılYa taytı şişmanı giyiyo herkeste bakıyor kardeşim. Daha bugun adliyede birini gördüm içini gösteriyodu tayt. Şişman olup tayt giyenede şişman bir erkek bakıyodur. Her arz kendi talebini yaratır yani: Yadırgamamak gerek insanları
00 Yorumla
+1 yılbenim bacaklarım kalın yakışmadığını düşünüp giymiyorum ama kimseyi ilgilendiren bir durum yok. eğer senin gözüne tecavüz ediyorsa bakmazsın olur biter abartmaya lüzum yok. senin gözlerin insanların rahatlığından önemli değil
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılDöl israfısın neden nefes alıyorsun nedenn? Sanane milletten.
31 Yorumla bir tanıdığım çok kilolu ve tayt giyiyo kırılmasın diye, bide benden büyük bişey diyemiyorum ama berbat yaa. Zayıflara bile güzel durmuyor hele kiloluda çok kötü görünüyo
06 Yorumla
+1 yılTayt önceden içe giyilen birşeydi sonra birisi çıktı üzerine birşey giyilmeden de olur dedi. İç çamaşırı da içe giyiliyor. Biri çıkıp bu da üstüne birşey giyilmeden olur diyebilir. Nede olsa her denileni yapıyoruz.
02 Yorumla- +1 yıl
Sadece iç çamaşırla dolaşan görmedim ben. Yakında o da olur.
Ben zayıfım ve taytı kendime çok yakıştırıyorum, çevrem de öyle. Ama bir sure sonra bakışlar beni çok rahatsız etmeye başladı ve taytı sadece spor yaparken giyiyorum. Herkes ozgurdur boşvermek gerek :)
02 Yorumla
+1 yılyargıları aldırmamak vvar kendi tercihi istiyor giymeyi ve giymek hakkı sana ne?
23 Yorumla- +1 yıl
ben yargılamam böyle açığa vurmam kötü görüntü olsada onun tercihi der bırAKIRIM
+1 yılBence genel anlamda tayt giyilmemeli. Üzerine kalçaları örtecek uzunlukta birsey ile kombin edilirse amenna. Aksi takdirde cok kalitesiz bir görüntü çıkıyor ortaya..
01 Yorumla
+1 yılKilolu diye şey yapmayalim biz de yinede o kadar dar giymek sorun ama kendileri cekinmiyorsa onda da bir sorun yok napalım bakmicaksiniz sizde
04 Yorumla- +1 yıl
Terbiyeli ol
Ona kalirsa millet de senin gudubet suratıni görmek zorunda değil! - +1 yıl
Adriana lima olsada diyemez kimse kimseye ne gudubet suratli diyebilir ne de başkaların nasil giyinip giyenmeyecegini söyleyebilir.. evet görüntü kirliligi ama baskalarini kirmamak icin susmak gerek bence. size laf sokmak için demiyorum bunu yanlış anlamayin lütfen
+1 yılSeni rahatsiz ediyorlar tayt giymesinler. Seni tahrik ediyorlar mini etek giymesinler. Sen kimsin pardon?
37 Yorumla- +1 yıl
Cocuk olan senin gibi takintili insanlardir. Kim bilir senden kac kisi rahatsiz oluyordur
- +1 yıl
Sen rahatsiz oluyosun diye kimse giyinisini duzeltmek zorunda degil. Ama sen beyninu duzeltmek zorundasin. Insan sismansa sisman sizene. Hayir siz mi besliyosunuz kapatin artik cenenizi
- +1 yıl
Al senden mi korkucam beygir.
niye bakıyosun ki? zorundamısın? neden oraları dikkatini çekiyor? problem onlarda değil sende ve yozlaşmış bu toplumda :)
"im batman"02 YorumlaModa & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tecavüzcü olduktan sonra ne giyseniz yine gözlere tecavüz oluyor.. Çünkü erkek gözü tecavüz edilmek için yaratılmış gibi..
10 Yorumla
+1 yılböyle fiziği olanla giysin bi. zahmett :Dd. D:DDd
https://i.hizliresim.com/R6qMvn.jpg26 Yorumla- +1 yıl
aynen taytı dolduramamış. d
- +1 yıl
@orcoo2121 ben giymiyorum şişko bir insanın giymesnden çok böyle birinin giymesi daa iyi
- +1 yıl
Ya giymesin kimse demiyorum sakın yanlış anlamayın ama yakışmayan yapmasın ki yakışmak dedigimiz seyde maalesef baktırıyor sapıklık değil bu aslında insan genetiginde hayvanlar mesela sokakta kopekler dişilerin hepsini koklar gördükçe kedi çiftleşme doneminde bir suru erkek düşer peşine bu içguduseldir her kadın erkegin ilgisini çeker bakmak sahip olmak ister kızmayın bu duruma olucak bu bakıp rahatsız etmiyorsa sorun yok bence yani biz bile ugruyoruz tacizlere kadınlar tarafından zaman zaman hemde annelerimiz yasında kadınlardan.. Benim gobegim var eskiden dsr giyerdim askerden önce hafif vucudum vardı göbek yoktu slim gitti herşeyim ama kilo aldım verdim ama göbek var giyemiyorum barışıgım daha rahat bişeylerle devam hayata kilolu insanlar kızıyor biri eleştirdiginde kızıcak bişey yokki çabalayıp insanları ters köşe yapmak daha mantıklı...
+1 yılher kadın kendilerine bakılmasını sever. bahaneleri ben böyle seviyorum rahat oluyor dur. o dombiliye sor bakalım kendini kaç kilo gram olarak görüyorsun? diye sana ne diyecek. zayıfı da şişmanı da midemi bulandırmakta. teşhirin en ucuz hali.
00 Yorumla
+1 yılbakmazsın olur biter şimdi yoldan geçen birine de neden giyiyorsun dersen kavga çıkar...
22 Yorumla- +1 yıl
ya şimdi bende giyiyorum ama uzun tunikle trençkotla botlarla kapatıyorum hiç Seksi görünmek diye düşünmedim bazen kombinlerime yakışıyor ben siyah ve rahat giyinmeyi seven biriyim mesela inan ki hiç güzel gözükmek amacıyla tayt giymedim he buda benim görüşüm. kimseyi yadırgayamam ama anladım ki tayt konusunda o görüntüden soğumuş çok arkadaşımız var =)
+1 yılkilolu degilim. Ama seni ne ilgilendirir kilolu insanlarin tayt giymesi? birak herkes istedigi gibi giyinsin bizene? sanane?
22 Yorumla- +1 yıl
evet alirdim sende bakma yere bak yururken
neden giyiyorsunuz neden neden hiç yakısmıyor gecen gordum aman allahım 100 kilo kız bir tayt gitmiş tayt kaybolmus :)
01 YorumlaArkadaşlar biri linki şey yapıversin yaa mobilden giriyorum
02 Yorumla
+1 yılBende hep onu merak ediyorum ama iste bulamadim sebebini
01 Yorumla
+1 yılYaytin kiz var dedim resmen biraz once kardesim vucudunuzu taniyip giyinin azcik ya:)
01 YorumlaGarezlere bize.. Boğumlu sosis gibi geziyorlar o taytlarla.
03 Yorumla- +1 yıl
Öldüm gülmekten. D
+1 yılMadem bir soru soruyorsun, neden cevaplara tahammül edemiyorsun anlamadım. Bu sürü insanı terslemissin. Aşırı garip geldi.
12 Yorumla- +1 yıl
Düşüncene saygı duyulması ile ilgisi yok ki bunun. Bu soruyu yazdığın zaman senin hoşuna gitmeyen cevaplar geleceğini de biliyordun. Bu kadar agresif olmaya gerek yok :)
Erkeklere miğde felci gecirtip 3 5 gun yemek yiyemememizi sagliyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes kendini seksi hissetmek için giymez. Tayt rahat bir giyim ürünüdür. Sen şu çirkinliğinle profil resmi koyuyorsunda , kiloluların taytına mı takıyorsun?
01 Yorumla
+1 yılGiymesinler desek giymicekler mi amannn ne giyerlerse giysinler
01 Yorumla
+1 yılinsan istediği gibi giyinebilir istediği gibi davranabilir sen millete bakıyorsan bu senin suçun
04 Yorumla- +1 yıl
zaten ben bir kızın niye başka kızın poposuna baktığını anlayamıyorum yani bakan erkek ise kendini kontrol edemeyen erkektir burada seksi görünme çabaları olduğunu sanmıyorum hoşuna gidiyordur giyiyordur ne yani şişman diye yaşamasın mı çok saçma ya
- +1 yıl
istediğini yapabilirsin ki böyle yapan insanlar var ve protestolarda var hak veriyorum
Tebrik ediyorum @Falcoo bütün şişko kızların nefretini kazandın :D
02 Yorumla
+1 yılelalem istedigin giyer siz niye renki pantalon giyiyonuz
23 Yorumla- +1 yıl
İyi madem senin yapmadiklarini yapmasinlar :d
Gizli Üye(36-45)+1 yıla beynini çüktüğümün streoid balonu. sana mı kaldı bunu eleştirmek bu birrr.
iki bir yandan da haklısın yakışmıyorsa niye giyiyorsun senin silahların bu kılıfa uygun değil.
sana karşı karışık duygular içindeyim.12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılde hade.
Katiliyorum üzerine uzun bisey giyerlerse olur uzun dan kastim popoyu kapatsin yeterli
Gözlerimiz görmek mi zoruna 😒03 Yorumla- +1 yıl
sen niye bakıyorsun zaten :d
kilolu bir arkadaşım uzun bir gömlekle giyiyor çokta yakışıyor ama dediğin gibi giyenler şarküteri reyonunda strece sarılmış dana butu gibi görünüyor.
02 YorumlaModa & Stil konusunda 434 cevap paylaştı. tayt giymek için illa kendini mi teşhir etmesi lazım rahat ediyorsa giyinsin, kızlarda destek vermiş, sanki manav reyonu:))
00 YorumlaValla ben zayifim gene sevmiyorim tayti onlar nasil giyiyo hic anlamiyorum zaten
02 Yorumla
+1 yılHele bide dantelli corap giyolar ağa takılan balina gibi 😢😢😢
01 Yorumla
+1 yılsadece kilolular değil ya kimse giymesin neden giyilir ki mis gibi kot pantolon varken nedenn :))
04 Yorumla- +1 yıl
evet herkes öyle amaç dikkat çekmek :)
- +1 yıl
katılıyorum mahremiyet özellik diye birşey de var..
38 kiloyum Beyaz tenli siyah saçlı ve siyah gözlüyüm vücudum ne çok kilolu ne de çok aşırı ince S beden giyiniyorum. Kalça da çok yok 1.60 boyum var bunlar tayt gitmeme engel mı yani?
11 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbilmiyorum niye giyiyolar moda kurbanı diyebilriiz ya da kendisini önemsiyodur ki bu önemli bişey.
00 Yorumla
+1 yılKiloluyum tayt da giyiyorum kimsenin ne dusundugunu takmam orami burami acmiyom en azindan
01 Yorumla
+1 yılBen en cok zayif kızların tayt giymesine sinir oluyorum boyle emanet gibi igrenc bir goruntu
21 YorumlaBenim gozum kaciyo giymesin kendine baktirmak istemeyen birseyler isteyen varsa baska yerde arasinlar isteyenede gerekeni yapariz istesinler yeterki suda var durust olanada yan bakmak yakismaz bana
00 Yorumla
+1 yılmeselam şu şu şekil giyinir bu bu şekil.. herkesin hayatına kimse karışamaz
10 Yorumlaben giyyinenin eleştirilmesine karşıyım
herkes heristediğini giymeli
iteyen hiç bişey giymesinn :)00 Yorumla
+1 yılNiye herkesin hakkı yargılayamazsın bakmazsın olur biter
10 YorumlaHarbiden ya ne kadar iğrenç gözüküyor yağları fışkırıyor bide :D
00 Yorumlastreçe sarılmış dana eti seven arkadaşlara saygilar
01 YorumlaKalçalarını daha çok belli ettiği için ola bilir mi !
03 YorumlaModa & Stil konusunda 331 cevap paylaştı. Bende hiç sevmiyorum poposu diyarbakır karpuzu gibi çıkıyor
00 Yorumlabence ev hariç giiyilmemeli. giyiyolar onları sonra oy orkoklor çok obozooo.
01 YorumlaGerçekten iğrenç bir görüntü :((
12 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne