Moda & Stil Adidas’ın Gucci ile beraber tasarladığı Gazelle modelini nasıl buldunuz? ali__ Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Adidas’ın Gucci ile birlikte tasarlayıp sundukları Gazelle modelini siz nasıl buldunuz? Adidas’ın Gucci ile beraber tasarladığı Gazelle modelini nasıl buldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 310 cevap paylaştı. guccinin icinde oldugu her is mi boktan olur be abi 1 1 Yorumla ali__ +1 yıl +1 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Taban yerini yani gucci yerini beğenmedim, orası saçma olmuş. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gazelle cok guzel cool model ama işin içine gucci girince boku çıkmış 0 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Adana'lı baaabba diyenlere mi tasarlatmışlar mk bu ne :D ashdakjsdhjka 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gucci berbat yaa 🥺 üstü forma altı sorma olmuş 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 649 cevap paylaştı. Sevmedim. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Para verseler giymem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
guccinin icinde oldugu her is mi boktan olur be abi
+1
Taban yerini yani gucci yerini beğenmedim, orası saçma olmuş.
İğenç, bedava verseler yine giymem zevk meselesi
Gazelle cok guzel cool model ama işin içine gucci girince boku çıkmış
Adana'lı baaabba diyenlere mi tasarlatmışlar mk bu ne :D ashdakjsdhjka
iğrençten hallice 😀😀😀
Kötü ya çok uzun görünüyor
Gucci berbat yaa 🥺 üstü forma altı sorma olmuş
Bunu da yeni trend yaparlar demedi demeyin
Sevmedim.
Para verseler giymem
Bunu yeğenimde yapar
Sevmedim
Güzel olmamış