Moda & Stil Gucci'nin Adidas ile yaptığı ortak tasarımı nasıl buldunuz? ModaOnda Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Gucci'nin Adidas ile yaptığı ortak tasarımı nasıl buldunuz? Genel olarak beğenilmedi, sizin düşüncelerinizi de merak ettim :D Gayet güzel, nesi beğenilmemiş? Gördüklerimi nasıl silebilirim? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gucci'nin Adidas ile yaptığı ortak tasarımı nasıl buldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
QueenOfTheFashion Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 28 +1 yıl Aman tanrım, bu şaka mı? 😍 Tek kelime ile bayıldım. Böyle iş birliklerinin hastasıyım. Adidas ve Gucci ne alaka derim normalde ama işte işin uzmanları ortaya harika bir şey çıkarmış. Keşke benim olsa. <3 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Güzel bir tasarım 0 0 Yorumla
TearKlory Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Güzel sayılır. Aklıma Napolyon Savaşları zamanı Rus Süvari Subayları geldi. 0 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çocukkrn kartona 3 çizgi ya da nike işareti koyup ayakkabı yapardık onlar daha güzeldş bunee laa 0 0 Yorumla
andy5686 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Camiye gitmelik. Görünce çalmazlar en azından. 0 1 Yorumla tembelkedi1 +1 yıl Hahahaha Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Moda & Stil konusunda 879 cevap paylaştı. Berbat bu ne ya. 0 0 Yorumla