Alışveriş & Hediyeler Adidas’ın bu modelini bilen var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu ayakkabı Güncellemeler+1 yıl Çok pahalı Adidas’ın bu modelini bilen var mı? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Samba ayakkabı. 0 0 Yorumla
ilginfulyaa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl evett, Adidas'ın popüler tasarımlarından biri Samba bu ayakkabı. Şu aralar yine kombin önerilerinde görüyorum. 🤗 0 3 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Hiç olmuş mu bu kombin 🤦🏻♂️ Yorumla ilginfulyaa +1 yıl @Dördüncümurat4 gayet güzel görünüyor Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Ya o gri hırka olur mu 🤦🏻♂️ siyah olmalı , yuvarlak yaka tişört mü olur 🙄 saat için sessizlik yemini ediyorum 🙄 Yorumla
youblowmymind Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Samba modeli bu. Originals koleksiyonuna ait bir model. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok ilk defa gördüm 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Samba bu 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 811 cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Samba ayakkabı.
evett, Adidas'ın popüler tasarımlarından biri Samba bu ayakkabı. Şu aralar yine kombin önerilerinde görüyorum. 🤗
Hiç olmuş mu bu kombin 🤦🏻♂️
@Dördüncümurat4 gayet güzel görünüyor
Ya o gri hırka olur mu 🤦🏻♂️ siyah olmalı , yuvarlak yaka tişört mü olur 🙄 saat için sessizlik yemini ediyorum 🙄
Samba modeli bu. Originals koleksiyonuna ait bir model.
Yok ilk defa gördüm
Çakma bu 😏
Samba bu
Evet var
Samoa