Adidas 340 tl. Lacoste 245 tl. ikisi arasında kararsız kaldım. lacoste daha kaliteli marka ama adidasında renkleri güzel. arada da 100lira var hangisini almalıyım?
lacoste gercekten kalite açisindan fos bir ayakkabi. sadece ismi var.. spor mağazasinda çalişiyorum ve net şekilde diyebilirim ki zengin işı lacoste. ayda bir iki kere giyeceksen görüntü için al derim onun dişinda verdiğin paranin hakkini bekleme.. diger ayakkabilarin ile beraber işe yarar görüntü açisindan. adidas ise tam takoz ayakkabi.. superstar modelleri ise tam takoz. ayakkabi demek rahatlik demek.. iki markada bu yok. görüntü var. o fiyatlara gidip new balancein performans ayakabilarini ya da reebook in ici yastikli moddellerine bak derim. skecherss ise tam rahatlik.. goruntusu yoktur ama ayaginin seklini aliyor. cok rahat..
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
new balancelar çok kaba duruyor. reebookta en son kullandığı ayakkabı ve kullanmaz olaydım iki ayakkabıda yan tarafından yırtıldı aynı yerden ve dikiş yerleri bile değildi. skechers modelleri güzel değil dediğin gibi
yalı spordan baktım bende bugün zaten. ama o rengini sevdim seninde dediğin gibi bir renk içinde arada o kadar fiyat oynaması saçma kazıklanmış gibi bir şey
fark renk olarak değişiyor hangisi hoşuna gidiyorsa onu al bence. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama arada renk olarak baya fark var. Elbise kombinine göre renk ihtiyacını ortaya çıkararak alabilirsin.
En İyi Cevaplar