Moda & Stil Adidas giymek kekoluk mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar aksam mahalleyi turlama kombini bu olur yani baska ne olacak😂😂😂 cok mu keko gibi oluyor ya? Adidas giymek kekoluk mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kekoluk markayla alakalı değil adidas giyen hatta adidasın sponsor olduğu insanlar var kekoluk mu onlar 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sen tuvalet giysen keko durursun yavrum, markaya takılman yersiz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl cok guzelim ben Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 884 cevap paylaştı. Yoo sana yakışmış tatlis bişey olmuşsun 🤗🤗 0 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnsanları giyimleri ile sınıflandırmak hiç hoş değil ki çok süper görünüyor kıyafetin fiziğin de 0 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Bizim burada bu saatte dışarı çıksam beni bile harcarlar. İyi cesaret senln ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl diil.. giy, turla.. nike giyenler saldırmasın ama dikkat et:)) 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Neden kekoluk olsun ki? Neden böyle düşünüyorsun ki 0 0 Yorumla
İhanetinBedeli0135 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Hayır değil ayrıca sana yakışmış minnoş birşeysin zaten 🌹♥️ 0 1 Yorumla İhanetinBedeli0135 +1 yıl Bu arada ben 23 yaşındayım kumral yakışıklı sayılabilecek biriyim kızlar beni beğeniyor genelde ama ben kendimi beğenmiyorum fazla seninle tanışmak isterim tabii sende istersen Yorumla
Onurzqlim Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Yo güzel kekoluk alakası yok ama o nesli tükenen zarganalar ile takılma bence tamam mı kirvem 😁 0 0 Yorumla
mehmetsahinoff Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl giyen kişiye bağlı. eğer zengin biri ise moda fakir biriyse kekonun nirvanasıdır 0 0 Yorumla
evliadam002 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl kıyafetten çok nasıl biri olduğuna bağlı telefon tutuşuna göre evet canısı 0 0 Yorumla
turnisol Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Guzel guzel bi tesbih eksik yollayayim mi 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hahahaha çıkartimm cebimden emanetleri Yorumla turnisol +1 yıl Hangi sokakta geziyon karsina cikmayalim daha yasamak istiyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl gaziii Yorumla turnisol +1 yıl Eyv reis karsina cikmayalimmm Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Giyinime bağlı bu keko gibi duruyo 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Hayır Adidas markası giymek kekoluk değildir. 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Moda & Stil konusunda 397 cevap paylaştı. Şapkayla tamamla bu kombini 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. evet kekolukturçünkü çoğu orijinal değildir 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Keko meko para sende yaa boş ver 😂😂 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. Bakkala gidip sigara alayım kombini bu. 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Giyip keko görünmeyen tipler de var 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Fotoya bakınca cüzdanım kayboldu 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gaaaayet iyi bence 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. 😂😂😂 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır tabi ki 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Yoooo 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vucudunu bana ver 0 3 Yorumla Soran +1 yıl niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka çok hoşşş hayalimdeki bu 7/24 spora gidiyorum Yorumla Soran +1 yıl askim kahve sigarayla beslen Yorumla
Geldimsimdigidiyom Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Instagram var mı? 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl instagram kullanmıyorum😅 Yorumla Geldimsimdigidiyom +1 yıl Klasik yalanlarrrr… 😅 Peki öyle olsun. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Kekoluk markayla alakalı değil adidas giyen hatta adidasın sponsor olduğu insanlar var kekoluk mu onlar
Sen tuvalet giysen keko durursun yavrum, markaya takılman yersiz
cok guzelim ben
Yoo sana yakışmış tatlis bişey olmuşsun 🤗🤗
İnsanları giyimleri ile sınıflandırmak hiç hoş değil ki çok süper görünüyor kıyafetin fiziğin de
Bizim burada bu saatte dışarı çıksam beni bile harcarlar. İyi cesaret senln ki
diil.. giy, turla.. nike giyenler saldırmasın ama dikkat et:))
Neden kekoluk olsun ki? Neden böyle düşünüyorsun ki
Hayır değil ayrıca sana yakışmış minnoş birşeysin zaten 🌹♥️
Bu arada ben 23 yaşındayım kumral yakışıklı sayılabilecek biriyim kızlar beni beğeniyor genelde ama ben kendimi beğenmiyorum fazla seninle tanışmak isterim tabii sende istersen
Yo güzel kekoluk alakası yok ama o nesli tükenen zarganalar ile takılma bence tamam mı kirvem 😁
giyen kişiye bağlı. eğer zengin biri ise moda fakir biriyse kekonun nirvanasıdır
kıyafetten çok nasıl biri olduğuna bağlı telefon tutuşuna göre evet canısı
Guzel guzel bi tesbih eksik yollayayim mi 😂
hahahaha çıkartimm cebimden emanetleri
Hangi sokakta geziyon karsina cikmayalim daha yasamak istiyorum 😂
gaziii
Eyv reis karsina cikmayalimmm
Giyinime bağlı bu keko gibi duruyo
Hayır Adidas markası giymek kekoluk değildir.
Bazı kıyafetleri taşmak önemli
Şapkayla tamamla bu kombini
evet kekoluktur
çünkü çoğu orijinal değildir
Niue kekoluk olsun yav djhdhfhd
senin şeftalini yerim
Keko meko para sende yaa boş ver 😂😂
beN DAHA KEKOYUM 😂
ingilterede gettolar giyioor :d
hoş duruyosun kekoluk yakışmış 😃
Bakkala gidip sigara alayım kombini bu.
Bide eşofmanı olacak üf