o küçücük eller , minicik ayaklar , ufacık bir boy erkeklerin nasıl ilgisini çeker anlamıyorum kısa olan kızların genelinin zaten baseni var ve bence bu gerçekten iğrenç duruyor
Cevabın nedir?
+1 yılAbi ben uzun boyluyum fizigimde az çok yerinde magazada bir abiye ya da mini elbise denesem herkes hayranlikla bakar yani ya da giyinip kusanip ciksam sokaga öküz gibi bakarlar. Yani erkekler kendi boyundan uzun olmuyxak sekilde gayet boyu posu duzgun kizlardan hoslanmalari gerek. Ama minyon kizlar neden bu kadar ufak olmalariyla övünüyolar anlamis degilim. Hayir bir kere ufak olman seni otomatikmem tatli yapmiyo 1-0 geride basliyon bir kere hayata her kiyafet cuk diye oturmuyo ustune her halti kestirmek zorunda kaliyosun ne bilim allah onlarida oyle yaratmista tutup bunu avantajmis gibi kendinizi avutmaktan vazgecin
21 Yorumla
Soran+1 yılbencede katılıyorum sana
En İyi Cevaplar
Sonunda benimle ayni dusunen biri. Ya bir kere kisalara giydikleri hicbir sey yakismiyor ayrica bacak boylari benim kolum kadar nerdeyse :(
15 Yorumla
Soran+1 yılahah evet birde dünyaları ben yarattım özgüveni yok mu beni benden alıyor
Soran+1 yılKatılıyorum sana :D
- +1 yıl
Aslinda bu tip mesajlara cevap vermem ancak su mesaja cevap vermekten alamadim kendimi. Mesajini gordukten sonra baktim da resminde oyle utopik bir guzelligin de yok (tabi kendi resminse). Neden bu kadar kasip baskalarini asagiladin anlamadim. Sana tavsiyem karsindaki dev aynasina bakmaktan vazgec. Su konusmalar cok antipatik oluyor. Dunyanin en guzel kizi da olsa karsimdaki bir ego ve antipati sezersem isim olmaz.
+1 yılbasenli kızlardan bahsetmiyorum ama minyon kızlarda tatlı şimdi Natalie portman Shakira Elisha Cuthbert gibi duran kişiler olduğu sürece bayılırım. kadınlar nasıl erkeklerin geniş omuzlu iri kaslı olmasını istiyor sarıp sarmalasın diye işte bizde minyonları tam sarıp sarmalamalık görüyoruz :)
70 Yorumla
+1 yılwww.google.com.tr/.../watch%3Fv%3D_M8uWUFKT0A&ved=0CB0QtwIwAQ&usg=AFQjCNGlo9E1dl9qVQ3TABsdUssGw1II-Q&sig2=HNKJQBaErcjikeqnhn41DQ sizin koskoca elleriniz ayaklarınız boyunuz varda ne oluyor?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
108Cevap
+1 yıl1.61 boy 49 kiloyum. 36 numara ayağımda, basenim yok, fiziğim düzgün, birde spor yapıyorum.. giydiğim herşey yakışıyor hiç boy sıkıntısı yaşamadım, nedir bu minyon kız nefretin, hoşlandığın oğlanı minyona mı kaptırdın?
Ayrıca kadın zerafetin simgesidir, 39-40 numara ayakla, suratım kadar ellerle zerafet olmaz..
bugüne kadar tarihe geçen en güzel kadınlar hep minyondur, dikkatini çekerim.137 Yorumla- +1 yıl
Sende kendi öve öve...
- +1 yıl
@Lebeaugoss sana mı battı arkadaşım, sanane.
- +1 yıl
Yok annnanınkine ammmmmmınnna batdı
- +1 yıl
@Lebeaugoss yahu bas git ufacık çocuksun, birazdan kapanır profilin.
- +1 yıl
Daha kapanmadı
+1 yılelbette çekici ve güzelsiniz. sizlerin apayrı farklı güzelliğiniz ve çekiciliğiniz vardır. beğenilmeyecek sevilmeyecek hiç bir yönünüz yok. çevremde bir çok bayan arkadaşım var her biri güzel bayanlar. her yönden dikkat ederler kendilerine şık giyinmeyi tercih ederler insan olarakta her biri iyi bayanlardır
00 YorumlaMinyon kızlar da keyfinden minyon olmuyor ama değil mi? Bunlar hep Allah vergisi. Ayrıca insanlar neden bu kadar ön yargılı cidden anlamıyorum. Milletin huyuna, davranışlarına, sizle iyi geçinip geçinmediğine bakacağınıza boyuna posuna bakıp not veriyorsunuz. Boyu kısaysa kısa kime ne yani? Bu neyi değiştirir? Uzun olunca huyu daha mı iyi oluyor?
30 YorumlaÇok tatlı oluyorlar.. Düşünsene; 1.55 boyunda bir organizma konuşabiliyor, gülebiliyor, yürüyebiliyor falan..
71 Yorumla
Soran+1 yılahahaha
+1 yılMinyon demek 160 boyunda 65 kilo demek değildir. Zayıf, çıtı pıtı denilen kız çeşididir. Ve emin ol ki 42 numara ayaktansa 37 daima tercih edilir. Rencide edecek, aşağılayacak bir biçimde düşünceni yazman hiç hoş değil. Boyunun 175 olmasından mıdır bilmem ama senin g*tün çok kalkmış.
50 Yorumlaburada çekici çekici diyorlar sonra gerçek hayatta beğenmiyorlar, acayip basen değilse iğrenç durmuyor bence
ayrıca küçük el-ayak anatomik olarak da güzeldir, kadın için idealdir
orda sıkıntı olan bacak boyunun küçük olması12 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu normalin altında küçük elleri ve ayakları , bacak boyları da öyle
Erkekler minyonları daha çok tutarlar;
1. yüzleri güzel olur
2. Geç yaşlanırlar
3. Kilo derdi yoktur
4. Geceleri daha aktif olurlar.74 Yorumla
Soran+1 yılkilo dertleri yok mudur? minyon kız kilo alınca dubaya benziyor
Soran+1 yıl1.50 - 1.60 boyundaki kızların geneli 45-55 kilo değil bu konuda anlaşalım bence :D
+1 yılminyon kız diyince aklına 1.58 boy gelmesin ve emin ol minyon kızlarda basen yok basen olanlara minyon değil şişman ya da kilolu deniyor
you understand?20 Yorumlane eski sevgilin seni minyon biri için mi bıraktı? :) zevk meselesi, öyle de böyle de herkesin bir talibi vardır ;)
22 Yorumla
Soran+1 yılHayır :D her malın bir alıcısı vardır
Minyon kızlar yanakları sıkmak başları okşanmak için ideal. Şahsen yanımda çanta gibi taşımaya niyetim yok. Hatun en az 1,73 olmalı bence (1,88 e göre) bununla beraber hafif balık et iyidir. Ayağı büyük olmamalı. bir de parmaklar tombik olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılonlarda senin benim gibi bir insanlar ve onların da bir kalbi ve her insan boyu ve kilosu ne olursa olsun sevilmeyi hakederler... bu şekilde düşünülmesi yanlışş
10 YorumlaKardesim o ufak tefek bunyeden yatakta bir kaplan oldugunu dusun... kac tane tanidiysam iclerinde resmen aslan yatiyor... ayrica kiz dedigin ufak tefek olr raht sarip sarmalayasn .:)
20 Yorumlaboyu kilosu orantılı minyon hatunlar her zaman ilgimi çekmiştir tabi hepsi değil aynı zamanda yüzü şirin ve güzel olanaları kastediyorum , esas önemli olan nokta yatakta bu boy farkını ortadan kaldırabilmeleri çok ateşli oluyorlar gerçketen
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzun boylu kızlar tamam havalı Seksi gorunurler ama bılmezlerkı mınyon tıpli kızlar daha manyaktır ele avuca kolay gelir verimi güzel olur harikalar yaratırlar hemde daha sevımliler ben ayı gıbıyım ama mınyon severim :)
09 Yorumla
Soran+1 yılUzun boylu ve seksi olan kızların manyak olmadığını nerden biliyorsun? Sen ayı gibiysen yanında çocuğun gibi duran bir kızla nasıl geziyorsun?
Cevap sahibi+1 yılne alaka ya ınsanların boyu kısa dıye neden ben onlarla gezerken utanıcam ya da sıkılıcam kı sevıyorsam oldugu gıbı sevıyorum uzun boylu dıye ya da kısa boylu dıye sevgılı secmem kendıme karakterli diye secerım sadece
Cevap sahibi+1 yılha bu arada senın boyun kactı :) benimkisi 1.82 falanda :)
Soran+1 yıl1.75 boyundayım 10 cm topuklu giydiğimde senden uzun oluyorum :)))
Cevap sahibi+1 yıltamam bende 5 cm gizli topuk gıyerim senle eşit oluruz :) benı yenemezzzsinn :)
Soran+1 yılsen 5 cm giy 21 cm olan topuklu giyersem napıcaksın? :D
Cevap sahibi+1 yılgel senle anlaşalım sen babet gıy bende normal yan yana yuruyelim en ıyısı :) yoksa zıcacan agzıma :)
Soran+1 yılAhaha gördüğün gibi seni yeniyormuşum :D
Cevap sahibi+1 yılbayanlarla laf dalaşına gırılmez alttan almak en ıyısı yoksa uzarrrrrr gider :) dır dır dır değil canım cicimler yakışır bayanlara ikisinide yaptığınız icin ikincisini duymak daha güzeldir:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de minyonum. boyum 158 kilom da 47. ve benim sadece bitane sevgilim oldu, hala da var. Erkekler boya bakmaz bence, yoksa senin dedigine bakarsak ohooo simdiye kadar belki yuz tane sevgilim olmustu. Ama kader, kısmet.
Uzunsan da begenilebilirsin, yeter ki karakterin yerinde olsun00 Yorumla
+1 yılmınyon kızlar yatakta daha iyi oluyo... havaya kaldirıyosun felan... anladın sen...:)
40 Yorumlaşimdi benim boyum 1.73
gidip de manken gibi uzun boylu bir kızı sevecek değilim
davul bile dengi dengine demişler :D
yani her kör satıcının bir kör alıcısı vardır :D00 Yorumlakürek gibi elleri, 40 numara ayağı olacağına minyon olsun daha iyi. minyon, uzun, kısa, kilolu, zayıf... bunların hiç biri erkek için kriter değildir. önemli olan orantı.
10 YorumlaŞöyle bişey var hepsinde basen olmuyo ve basen kilo uzun kızlarda da kötü duruyo herkezde kötü durur bişeyin fazlası burada çekemeyip küçük düşürme çabası var.
10 YorumlaMinyonum :) 160 cm boy ve 50 kiloyum.. daha şikayetçi olan cikmadi bu durumumdan.. tam tersi minyonlara ekstra ilgi duyarlar :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRencide edici sözler hiç hoş değil!!! Siz beğenmeyebilirsiniz ama saygılı olun lütfen!!! Son derece vücudu fit ve orantılı bayanlarda var!!!
46 Yorumla
Soran+1 yılRencide edici birşey yazdığımı düşünmüyorum , ben sadece fikrimi söyledim
Cevap sahibi+1 yıl"ufacık bir boy erkeklerin nasıl ilgisini çeker anlamıyorum kısa olan kızların genelinin zaten baseni var ve bence bu gerçekten iğrenç duruyor" aşağılama yok mu yazdıklarınızda!!!
Soran+1 yılhayır ben öyle düşünmüyorum :) yarası olan gocunurmuş derler :)
Cevap sahibi+1 yılEleştiri bile kabulünemiyor, yanlışınızı kabullenme erdemini dahi göstermemiyorsunuz!!! Yaram niye olsun, ben yaptığınız bir yanlışı dile getirdim sadece, ancak siz görmemekte ıstarcısınız!!!
Soran+1 yılYanlış benim yanlışım görmek ya da görmemek benim tercihim uzatmazsanız sevinirim ;)
Cevap sahibi+1 yılLaf dalaşına girmeyin uzamasın o zaman... Yarası olan gocunurmuş demek bana söz hakkı veriyor... Sizi kendinizle başbaşa bırakıyorum...
Saçma bir soru olmuş bana göre, karşındakinden hoşlanıyorsan zaten boyuna bilmem nesine bakmazsın. Bakmaman gerekir en azından. (İki cins için de konuşuyorum.)
01 YorumlaBaya öldürdün beni su anda. s 150 boyum uzamıyo napiyim yaratan genetik biyolojik vs faktörler hep bunlar. s
00 YorumlaKadın dediğin; kafasından suyu döktün mü, sıçramadan ayak topuklarına kadar inecek!
Ince olacak. Narin, dokundun mu kırılacak gibi
Kadın dedin mi! Güven kokacak ; )20 Yorumla
+1 yılçekiciliğin boyla ne alakası var uzun kızlarında o tahta gibi vücutları fırıncı küreği gibi ayakları elleri çokmu çekici oluyor sanıyorsun
31 Yorumla
Soran+1 yılBenim dediğim aşırı uzun boylu kız modeli değil zaten , tahta gibi olan kızlara aşık olan erkekte bir elin 5 parmağını geçmez zaten
Çıplakken hepsi hüsran mk. Taytı giyince basenler iyi , got havada duruyo ama çıkartınca got aşağı düşüyo :D
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet tayt giyenlerinde baseni olmasın erkeklere acıyorum onların göz zevklerini bozuyorlar
İnsanlık Hala Ölmesi Cadı kardeşş
Bazılar ıhala NAmusa İnsalığa önem veiryor
Evinde bir ocak Tütsün istiyor...40 Yorumla- Moda & Stil konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılmınyonu severım normalıde severım.. yeter kı ınsana benzesın..
10 Yorumla
+1 yılBasenim falan yok ve 43 numara giymektense 36 numara bulamam daha iyi be peh.
10 Yorumla
+1 yılYavrum bodur tavuk her zaman piliçtir. Kartlamaz... :)
10 Yorumla
+1 yılBen kendımı sevıyorum, mınyonum. Baskalarının ne dusundugu de pek onemlı degıl -,-
00 Yorumla
+1 yılMinyon kiz tatlidir %90ı sirindir. ama uzun kizin fiziklisi ayri biseydir :)
00 YorumlaUzun, minyon fark etmez. Kaldırabileceğim biri olmalı. 120 kiloluk kutsal damacanalardan uzak dururum ^^
20 YorumlaValla benim ilgimi boy olarak cekmiyorlar ama tip olarak olabilir yani benm boyuma yakin ya da ayni boyda olmamiz lazim 😏
00 YorumlaZayıf ve minyonsa beni bende alır... Tabiri caizse götü yere yakın olana bayılıyorum.
22 Yorumla
Soran+1 yılbende nefret ediyorum
+1 yılBodur tavuk her dem pilic yalniz onu da bir belirteyim de
32 Yorumla- +1 yıl
Pilic... citir. ... gencc falan hani
Minyon tipli kadinlar her zaman daha sempatik oluyorlar. ya da bana hep oylesi denk geldi.
10 YorumlaMinyon mu balık etli olacak hatun dediğin ele gelecek.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım Minyon Değilsin. Erkek De Değilsin. Onun İçin Anlayamazsın
40 Yorumla
+1 yılAt gibi olmasi gerekir. Ben atlarin icinde buyudugum icinde olabilir belki:)
10 Yorumla
+1 yılEvet çekicidir. Nedenine gelince çünkü ben minyonum -_-
10 YorumlaMinyon Candır Gerisi Appoowww söyleyemedim ya la :P
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılresme bak soruya bak :) cevaplamaya değer görmüyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılO zaman cevap yazmasaydın ;)
Cevap sahibi+1 yılyok resimle sorunun tezatlığını belirtmem gerekiyordu hatun yazmazsam olmazdı :)
Soran+1 yılben minyon değilim :)
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeversem sıkıntı olmaz minicikler ama bende miniciğim be güzelim benden iri olanları ben napayım ki? :O
00 Yorumla Eee bizimde boylar zebellah degil klasik Türk erkegi boyu 1.75 -1.80
04 Yorumla
Soran+1 yıl1.50 boyundaki kızın kaprisi çok oluyor ama :D
Soran+1 yılahahaha gece gece güldürdün :D
+1 yılkesinlikle minyon kızlar çekicidir. yani şöyle bir düşünün öpüşmek için parmak uçlarına yükselmesi, kolunuzu omzuna attığınızda tamamen vücudunu sarabilmeniz... Minyon kızlar iyidir iyi
20 Yorumla
+1 yıltaşınabilirlik açısından avantajlılar ufak bir hamleyle kucağına alabilirsin ama kilolu bir minyonsa ııııh bizimla değıl :)
02 Yorumla
Soran+1 yılahaha kesinlikle değiller :D
- +1 yıl
1,70e bayrak açarım kendim 1,78 üstündeyim zaten yakınlarda olsun
+1 yıl:D herkesin fikri kendine ama erkeklerin bu bakış açısının sebebi var. uzun boylu ve güzel kızların özgüveniniden çekinip yaklaşamadıkları için mundar diyorlar ve malesef öyle uzun boylu kızı taşıcak erkek sayısı da az
00 Yorumla
+1 yıltatlı oluyorlar ama çekici değil o yüzden uzun kızlara ilgim var daha çok benim boyda bayağı uzun :d
00 Yorumla
+1 yılHerkeste basen olmuyo bende minyonum ve 39 kiloyum hos bulan cok var ama bende cok hosnut degilim erkek arkadasimin yaninda sevgilisi gibi degilde cocugu gibi gorunmek hos degil ama minyon sevende cok var
00 Yorumlabende minyonum basenim flnda yok ayrıca bazen uzun boylular kıskanıyolar beni :)
20 YorumlaBazilari gercekten cok ama cok tatli duruyor sevimli kiz cocuklari gibi
20 Yorumlabu minyon sevgilisi olan erkeklerin malum bireyerleinden attıkları ve sevgililerini kandırdıkları bir yalandır
00 YorumlaHerkese göre görecelidir bu ama bana görede minyon tipler çok hoş geliyor böyle o kadarda minik olmıcak ama :)
00 Yorumla
+1 yılbende minyon ve kısa olduğum için ilgim onlara oldu :)) boyu uzun olan bir kız benimle bir ilişki düşünemeyeceği için şahsımca böyledir tatlım :))
00 Yorumlahatun dediğin ince ve narin olacak... öyle dana gibi olduktan sonra...
Boy moy hikaye, ince ve narinlik şahane!00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyüklerimiz demiştirki
Kadının kücüğü yatakta büyüğü sokakta makbuldür :)10 Yorumla
+1 yılolabilir , hersey boy pos degil sonuc olarak, cokta guzel minyon kizlar var
00 Yorumla
+1 yılben biraz kemikli hatun seviyorum :)
minyonlar dokununca kırılacakmış gibi duruyor.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSimde sen minicik eller ayaklar derken bile canim cekti yani. Ben seviyorum minyonlari. Basene bakarak seciyoruz zaten. Baseni varsa almiyoruz :) minyon iyidir ya her yola gelir.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin minyon anlayisinda bir gariplik var sanirim. 150 165 boyunda kilolu kizlara minyon demissin bu komik. Ayrica sadece zit dusuncelere yorum yapmissin destekci arar gibibuda bariz bir cekememezlik gostergesi
- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem