Minyon çıtı pıtı kızları genel olarak nasıl buluyorsunuz? İlgi çekici olurlar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHerkesin çekici bulduğu özellikler farklıdır ve güzellik anlayışı kişisel tercihlere göre değişir. Minyon ve çıtı pıtı kızlar da kesinlikle birçok insan tarafından çekici bulunabilir. Bazıları minyon yapıyı zarif ve sevimli bulurken, diğerleri ise daha büyük fiziksel özelliklere ilgi duyabilir. Önemli olan bir kişinin dış görünüşünden çok, iç güzellik ve kişiliğidir. Herkes kendi benzersiz güzelliklerine sahiptir ve kendine güvenen, içten ve pozitif bir kişilik her zaman ilgi çekicidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılElbette ki çekicidir. Hatta çıtı pıtı kızlar candır can.
Genelde hayat dolu, enerjik, hareketli kızlar çok ilgi görür. Tabi bu birazda o kızın nasıl göründüğüyle ve cazibesiyle alakalı. Davranışlar içinde aynısı geçerli. Eğer çok tatlı ve çıtır bir kızsa, onun davranış bozuklukları bile hoş gelir çekici gelir, eğer değilse, iyi davranışları bile itici gelir banal gelir.
Örneğin çıtır ve çekici bir kızsa onun yapmacıklığı, hoppa zıppa olması bile tatlı gelir, beğenilir.
Tabi her insanın kendi düşüncesi kendi zevki vardır.
Benim için mümkünse Çıtır olmalı.
Hayatımın her döneminde tercihim çıtır kızlardan yana oldu. Olgun kadınları hep itici buldum...
Ben olgun yaşta ve varlıklı biriyim.
Olgun yaştaki erkeklerin büyük bölümü sanılanın aksine, Yumuşak huylu, espirili, zayıf, zarif, çıtır, sempatik, güler yüzlü, etrafa neşe saçan, hafif çılgın, biraz çocuksu ve hatta birazda şımarık olan kızlardan çok hoşlanır, onları mükemmel bulabilirler. Bende öyle buluyorum ve ayrıca çokta şımartırım. Şımartmayı çok seviyorum. Genel olarak, zarif, anlayışlı, aidiyet ve teslimiyet duygusu çok gelişmiş ayrıca dışarda dikkatli, evde başbaşayken erkeğinin adeta çok afedersin orspusu gibi olan karakter yapısında ki bayanlar mükemmeldir bence.
Fizik olarak ise:
Bir kadının vücudu;;
1- İnce bir bel
2- Biçimli bir kalça
3- Fazla kalın ya da ince olmayan diz-kalça arası bacak bölümü
Bu 3 özellik varsa yüz güzelliği, saç ve ten rengi, boy uzunluğu, göğüs büyüklüğü önemli değildir benim için ve o kadın çok çekici, seksi ve aşık olunasıdır.13 Yorumla- +1 yıl
Bu kişinin de cevabı hep aynı djjdjd
Cevap sahibi+1 yıl@hepmeraktanyha
Çünkü bu konuda ki düşüncem günlük değişmiyor. Bu yüzden de aynı kalıyor.
Sırf farklı olsun diye, aslında öyle düşünmediğim şeyleri yazacak değilim canım
Cevap sahibi+1 yılEİG için teşekkür ederim
+1 yılBence sevimli ve bol bol öpülesi oluyorlar. İstedikleri zaman çekici istedikleri zaman tatlı olabilmeleri bence güzel bir şey. Ama tabi erkekler olarak birazcık maymun iştahlı olabiliyoruz. Onu elde ettikten sonra bu seferde minyon değilde tabiri caizse at gibi olanlara bakmaya başlıyoruz. Kızlar erkekleri memnun etmek zor açıkcası en önemlisi anlaşabilmek. Diyorya şair bir defa öpsem ikincisinin boynu bükük kalır:) Yoksa iş çıtı pıtılıkta veya uzun boylulukta değil bence.
Soruna gelicek olursak bence çekici olabiliyorlar..
00 Yorumla
Hayır abi yani tabi seven vardır ama genelde seven hep işte bek altı seyler için seviyordur aynı bir kız için bir erkek kriteri nasilsa erkek içinde pek farklı değildir kaslı gelan değil abi ama güçlu durabilmeyi bilen kendi kendine yetebilecek olan ve en onemlisi gerçekten insan olmayı çözebilmiş olması gereken
03 Yorumla
Soran+1 yılYa çıtı pıtı olması kendi kendine yetmediği anlamına gelmez ki biraz zeka ve azim ve idealler söz konusu bana göre sonuçta bahsettiğim fiziki bi özellik
Soran+1 yılEvet çevremde çok örneğine rastladım özgüvenleri dahi artıyo 😅
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
140Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi gerçekleri konuşalım. Erkekler yatakta evirme çevirme hayaliyle genelde kısa boyluya yönelir. Boyu uzun kızı istedikleri gibi yönetebilseler tabiki uzun kız isterler. Zaten bu yüzden uzun boylu erkekleri de kıskanırlar. Çünkü uzun boylu erkek her kadını kontrol edebilir. Bir de çıtı pıtı derken sadece boy olarak mı? Yani benim boyum gayet uzun ve geniş omuzlu geniş kalcali biriyim. Belim de bir o kadar ince. Şimdiye kadar ne kısa ne uzun hiçbir ortamda kendimden daha seksi birini görmedim. Kadınsı aura olarak hep önde olduğumu düşünürüm. Erkekler genelde zeki ve tartışmayı bilen kadınları sever. Cilveli olmazsa olmaz. Evet yapıcı uyumlu olmakta önemli. Ama hiç seksi değil. Bütün özellikler varsa hah işte sen çıtı pıtı birisin demektir. Sadece kısa ya da uzun olmam yetmiyor. :)
435 Yorumla- +1 yıl
erkekler zeki kız sevmez çünkü yönetemez bilimsel gerçek bu
Cevap sahibi+1 yılEmin ol erkekler zeki kadına tapıyor tapıyor. Kadin ve erkek arasında bu istek açısından zerre kadar fark yok. Erkekler yanına yakışacak hem güzel hem seksi hem zeki kadını istiyor. Bak çok net söylüyorum Erkekler zeki kadına ta pi yor. O kadar net konuşuyorum.
- +1 yıl
niyeyse genelde zeki olmayanları tercih ediyorlar ama eh televizyona programa çıkan tiplerden de belli
- +1 yıl
kendini binlerce masrafa sokan eşi terk etti diye adam programa çıktı dönsün diye yalvardı adama yapmadığı kalmamış
Cevap sahibi+1 yılAttığın linklere bakmadım. Bakmayı da düşünmüyorum. Erkekler zeki kadınlara tapar aşık olur. Kadın ve erkek arasında bu istek açısından bir fark yok.
Cevap sahibi+1 yılE senin verdiğin örnekte kadın canım değil ki gayet zeki. Kadin sadece ahlaksız. Yani iki farklı olgu.
- +1 yıl
o zaman neden kendini defalarca aldatan kadının peşinden koşuyorlar ya da neden 2 kadını öldüren katille evlenip o da cinayete kurban gidiyor üstüne birde bundan çocuk yapıyor
- +1 yıl
zihinsel engelli birinden 15 çocuk yapana ne demeli o zaman hani zeki kadın seviyorlardı ya
Cevap sahibi+1 yılErkekler aşık olmadıkları kadından çocuk yapamaz diye bir şey yok. Dikkat edersen senin söylediğin şeylerim benim yorumum ile zerre kadar alakası yok. Kadin ve erkek bu konuda aynıdır. Senin örneklerin beni destekliyor.
- +1 yıl
onunla evli yalnız djfjfk
- +1 yıl
desteklediği falan yok bilimsel veriler var
Cevap sahibi+1 yılErkekler zeki kadına taparlar aşık olurlar. Herkes sevdiğini aşık olduğunu alabilir diye bir şey yok. Zeki kadını 10 değil 10p değil binlerce kişi ister ama her isteyen alamaz. Mecbur saf canım ve ahlaksız olana denk geliyor zavallılar 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen linklere tiklamiyorum canım benim. Kendini çok paraladin. Erkekler zeki kadına tapıyor. Benim gördüğüm bu. Sen linkleri okumaya devam et. Çünkü ben her zaman zeki kadına hayranlık olduğunu söylemeye devam edeceğim. 😊😊
- +1 yıl
kendin bilirsin kimlere tercih edildiğini görünce şaşıp kalma ama
- +1 yıl
görünen ortada zaten
- +1 yıl
Bir erkek olarak zeki kadınlara bayılıyorum nokta..
- +1 yıl
ülkenin zeka ortalaması 89 olan bi yerden kaç zeki insan çıkabilir ki
- +1 yıl
@SoyPerfecto Senin görüşün bu belki de zekan bu kadarına yetiyor olabilir mi
- +1 yıl
görüş mü djfjfkfk verilere bakmadın herhalde senden de emin oldum şu an
- +1 yıl
tamam en verici sensin veri kraliçesi
- +1 yıl
Ahahah girdiğin ortamları merak ettim annen ile gün gün geziyorsun galiba?
- +1 yıl
@SoyPerfecto erkekler sandığınız kadar canım değil, Genelleme yapılması hatalı burada, bazımız hükmedeceğimiz kadın tercih eder, bazısı zeki olsun, kadının hükmetmesini ister. Ama ülke olarak kadını erkeği başımızda çoban sevdiği için çokta zeki olduğumuzu düşünmüyorum :)
- +1 yıl
evet haklısın sandığımızdan da s4l4ksınız
- +1 yıl
@SoyPerfecto senin fikrini desteklemiştim ama anlamadın :D
- +1 yıl
@siyahcorap Yapacak bir şey yok kendisinin kapasitesi bu ve ayrıca erkek düşmani
- +1 yıl
@ayhanist3435 hoşgörmek gerek idare edelim takılsın oda burada :D
- +1 yıl
napacaktım dost mu olacaktım onca şeyden sonra
- +1 yıl
Aynen biz herkesi olduğu gibi kabul ederiz
- +1 yıl
@SoyPerfecto 2 cümle geçmişim var bana diyorsan :D
- +1 yıl
hayır sana değil
- +1 yıl
@SoyPerfecto Bana mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıtı-pıtı kızlar biz erkeklerin genelde en sevdiği, en çok hoşlandığı kızlardır. Yalnız bilmeyenlere şunu söyleyim, çıtı-pıtı olmak kısa boylu olmak demek değildir. Örneğin boyu 1,70 olupta çıtı-pıtı olan kızlarda vardır. Çıtı-pıtı olmak demek zayıf, ince, zarif, orantılı bir fiziğe sahip olmak ve aynı zamanda karakter olarak enerjik, tez canlı, birazcık neşeli ve cilveli hatta birazda kırılgan derecede narin karakterde olmaktır
50 Yorumla165 ten kisa olanlar vitaminsiz duruyo. Genelde fakir ülke insanlari celimsiz, kisa bacakli filan oluyolar. Kisa boy bana yetersiz beslenme ve fakirligi cagristiriyor. Kadinda da erkekte de kisa boy sevmiyorum.
28 Yorumla
+1 yılGenelde hepsi çekici olmuyor çekicilik insandan insana değişir
32 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
🤞🏼🤞🏼
+1 yılHerkesin çekici anlayışı farklı. :) Bazıları uzun boylu, balık etli ya da soğuk görünen, gizemli, ulaşılmaz kadınları çekici bulabilir.
10 Yorumla
+1 yılOda çekici, uzun olanda çekici, altın İran'a sahip kızlarda çekici o kadar farklı tarzda kız varkı, Hatay İskenderun görmeyin zaten
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılBir insanı boyuna göre çekici bulmak çok abes kaçıyor çünkü çekici yapan asıl şey o insanın enerjisi, kendine bakımı, konuşması ve sempatikliğidir.
12 Yorumla- +1 yıl
En iyi yorum
- +1 yıl
Teşekkürler
Yok ya bana itici geliyorlar. Kendi ayakları üstünde duran kadınlar daha çok ilgimi çekiyorlar.
15 Yorumla
Soran+1 yılÇıtı pıtı olunca kendi ayakları üzerinde duramıyorlar mıı😂
Soran+1 yılHm o zaman sizinki sorudan bağımsız aslında ama doğru Bi düşünce hayallerinin peşinden giden daima be istediğini de bilir
Gizli Üye(30-35)+1 yıl150 yim ama yüzüm ve vücudum orantılı. ben kendimi beğenmiyorum boyum yüzünden ama erkekler beğeniyor. Çok ilginç. Erkek olsam sırf boyum yüzünden bana dönüp bakmazdım.
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Reis0388 bana göre dünya güzeli olasam ne boyum 150 iken. Kendi hemcinsim bile gollüm diyerek hakaret ediyor gördüğün üzre.
Cevap sahibi+1 yıl@DEVIL111 hayır 36 beden giyiyorum cınım 😏 üzlme sende giyebilirsin belki birgün diyet yaparsan 🤣
- +1 yıl
kanka takma egoistin teki işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde sevilirler. Ama herkesin çiti piti algisi farkli. Meselaa 190 ve ustu erkek icin 160-177 kiz citi pitidir. Amaa 180 ve alti erkek icin de 150-160 citi pitidir. Yani erkeklerin boyuna gore degisiyor
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle 😂 çekici erkekler güzellik zarafet kibarlık vs üzerine aşırı düşkündür o yüzden bence çekici keza savaşçı kadınları da çekici buluyorum
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılÇok spesifik bir zevkim olduğu için başta ilgi çekici olan görüntü olsa da çekici kılan karakteridir.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 511 cevap paylaştı. Çıtı pıtı durur
Hanımhanımcıktır çiçeği burnunda
Yakar yan bakışı
Gamzesi nakışlı çiçeği burnunda demişti grup merdiven ilk albümünde00 Yorumlarabbim genelde kalçayı memeyi bel inceliğini fındık burnu güzel gözleri bodurlar diye onlara vermiş her şey tamamen kıvamında
00 Yorumla
+1 yılMuhtac gibi davrananları yapmacık olanları acayip itici ayağı yere basan, kendi göbeğini kendisi kesebilenleri tercih ediyorum 🤝🏽☝🏻
03 Yorumla- +1 yıl
Fiziksel olarak kastetmiş sanırım
- +1 yıl
Ben yanlış posta yazmışım şimdi farkettim aşko kuşko kızları nasıl buluyorsunuz postuna yazdım bunu. Minik hanımlarla bir sıkıntım derdim yok yoksa 😊
- +1 yıl
Olur öyle 😂😂
Davranış şekline bağlı, görünüşü güzel olupta davranış şekli kötü olsa görünüşün bir önemi kalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMinyon kızlar Minyon Türk erkekleri için çekicidir evet, Minyon Türk erkeği At gibi Kadını napsın? Gururu incinir yanında gezdirirse 😂😂
30 YorumlaKarı dediğin masaya yumruğu koydu mu erkeaani titretecek!
19 Yorumla- +1 yıl
Bide dayak atsın
- +1 yıl
Tasma taksın
- +1 yıl
Aman Allah korusun senden.
Allah yardımcısı olsun eşinin - +1 yıl
Aman iyi ki sevgilim değilsin dakika başı çok uyudun.
Nerdesin cevab ver mesajıma
- +1 yıl
Kız bu yaşta bu kıskançlık bu naz bu trip fazla
- +1 yıl
Bacım sakin ol biraz
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇıtı pıtı kız da boylu poslu kız da kaslı zengin ve uzun boylu erkek istediğinden benim çekici bulup bulmamamın bir önemi kalmıyor. Herkese mutluluklar..
10 YorumlaBazilari ölüyor onlar icin
Ben ince vede uzun insanlari cekici buluyom10 Yorumla
+1 yılÇoğu çıtı pıtı falan değil kısa boylu ve sıradan kızlar oluyor 😂 Uzun boylu kızlar daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAura aura... Çıtı pıtı olup odun gibi olanı da çok.
27 Yorumla
Soran+1 yılCilveli olanından bahsediyorum özü gibi davranan 🌺
Cevap sahibi+1 yılTeste çıkmak lazım, bi bakmak lazım. Ne çiçeği o
Soran+1 yılNormal çiçek anlam yüklemeyin 😅
Cevap sahibi+1 yılYok yahu genelde kızlar hemcinslerine böyle incelik yaparlar ya şaşırdım sadece teşekkürleeeeerrr
Soran+1 yılRica ederim ama herkes biriciktir kız veya erkek fark etmez 🤭
Cevap sahibi+1 yılBiriciktir mi? Bir çiçektir mi olmalıydı
Soran+1 yılHayır yani her insan değerlidir anlamında senden veya benden bir başkasından başka bi tane daha yok
+1 yıl60 yaşında engelli kadına bile tecavüz edilen ülkede her delik çekicidir.
01 YorumlaBöyleleri fazla Mükemmeliyetçi bebek gibi bozuk karakterlere sahip olabiliyor ne denir bilmedim ki
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. Yani evet çekici olabilir ama bence erkekler tercih yapmazlar diye düşünüyorum
00 YorumlaÇıtıpıtı kız aşktır candır herşeydir hem minyon hemde zayıfsa tadından yenmez
00 Yorumla
+1 yılÇıtı pıtı kızmı olur ya kız dediğin etli butlu olmalı😬
00 Yorumla
+1 yılbayılıyorum ama bana öylesi denk gelse çok sert olmaktan çekiniyorum.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 412 cevap paylaştı. Minyon olup çok tatlı olan da var çok seksi olan da.
00 Yorumla
+1 yılEvet, rahatca her pozisyona girilebilir, evirilip cevirilebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet beğeniyoruz derler ama uzun kadınları görünce çıtı pıtı minyon kıza anında tekmeyi basarlar
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. hep diyorum gene dicem 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMinyon her zaman ilgimi çekmiştir açıkcası ama güzel balık etli kızlarda var elbette herşeyden önemlisi birbirine güven verebilmek aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkelerin evet ilgisi var. ama bazıları bunu kullanıp itici olabiliyor bebek gibi davranarak 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır değiller bence bütün organları küçücük oluyor hiç tadı olmuyor 🤭
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil şahsen.
Kadın dediğin at gibi olacak attt 1.75+
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bir kadın olarak dolgun kızları begenırım kıvrımlı ve çekicii
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çekicilik unsurlardan biri olarak görülebilir minyonluk.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok çekici çok tatlı çokta sinirli boydan almis sesine vermiş sinirine vermiş Allah
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeğenmiyorum g*tü yere yakından her zaman uzak durdum
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi ki. Erkekler hep çıtı pıtı tipleri seviyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemde çok eski sevgilim 1.75ti ayrıldıktan sonra fark ettim ne kadar itici olduğunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet, genelde minyon yapılı kızlar erkeklere çekici geliyor
00 Yorumla
+1 yılBir kisinin cekici olmasi minyon veya uzun olmasina bagli degildir. Aura baska birsey anlayin artik sunu
10 YorumlaBen dağa dağa çok orta Asyalı kızları çekici buluyom.
00 YorumlaBoyu kısa olan kızlar tatlı gelir ama davranislarida önemli kanka güzel olur sonra
00 Yorumla
+1 yılTercihe bağlı. Ama bence evet
30 Yorumla
+1 yılKız dediğin geniş kalçalı hafif etli olacak
10 Yorumla
+1 yılİlgi çekicilik auradan olur bütün olarak
10 Yorumla
+1 yılevet, kesinlikle çok çekiciler.. 👍
10 Yorumla
+1 yılevet kim napsın direk gibi kadını
10 Yorumla
+1 yılBazıları çok çekici Bazıları çok itici oluyor.
10 Yorumla
+1 yılBana IQ seviyesi düşük gibi geliyorlar
11 YorumlaBakımlı temizse hoş diğer türlü boş
11 Yorumla
+1 yılAgresif değilse orta seviyeli biriyse olur
00 Yorumla
+1 yılKısacık bir şey olmalı çok tatlı olurdu 🥲
00 Yorumlaçekici olanları var
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 652 cevap paylaştı.
+1 yılEvet tam Hamm yapmalıklar 🥰
00 Yorumla
+1 yılLokomotif Gülşen çıtı pıtı birsen Ah bir görsen
00 Yorumla
+1 yılÇıtı pıtı ve cilveli kızlar çekicidir
00 Yorumla- Devamını Gör (137)
Devamını Gör(182)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi