Doğru söyleyin artık date e çıkıp da bir şeylerin olmamasından yoruldum herkesin dediği çok güzelsin çok zekisin iyisin ama eskiyi unutamadım ne bileyim ilgisizlik.. Benim boyum 150 öyle uzun boy delisi de değilim beni sevecek biri olsun yeterli bu yüzden mi sevmiyorlar beni boyum kısa evet ama sağlıklıyım vucüdum iyi
Güncellemeler
+1 yıl
Ve görüştüğüm kişiler 170-175 civarı demekki kısa erkekler uzun kız seviyor uzun erkekler kısa
Bence boy ilk sirada değil bu kadar olmuyorsa baska sorunlar vardir. Ben de 186 cm yim 80 kiloyum ama kadinlar bana da cok zayifsin begenmedim diyor. Kadin begensin diye de kilo alamam yani 😂😂😂
Kısalar avanataj evet.. sen baya minyon olmalisin.. ama tatlı olur öyle kizlar.. zekisin dedikkerine göre begeniyorlar.. biraz dişilik cazibe ekleyebilriisnn.. aksine böyle düşününce çok hoş bir imajın var ama bilemedim
tekrardan merhaba abla benim boyum 174 ve kucuk boylu kizlardan hoslaniyorum ama dedigin gibi cok var genelde kısa erkekler uzun kız seviyor uzun erkekler kısa kadinlar icin de gecerli bu durum yani kafana takma sadece boy onemli degil baska kriterler var en onemli saglikli olmak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
ben boya göre çekici bulmam.
Çekici davranan kişi çekici olur. bunun minyonla, uzunla, kısayla, sarıyla , beyazla alakası yok
Bence boy ilk sirada değil bu kadar olmuyorsa baska sorunlar vardir. Ben de 186 cm yim 80 kiloyum ama kadinlar bana da cok zayifsin begenmedim diyor. Kadin begensin diye de kilo alamam yani 😂😂😂
Kısalar avanataj evet.. sen baya minyon olmalisin.. ama tatlı olur öyle kizlar.. zekisin dedikkerine göre begeniyorlar.. biraz dişilik cazibe ekleyebilriisnn.. aksine böyle düşününce çok hoş bir imajın var ama bilemedim
Ufakta olsan guzelsen 170den ufak olanlar seni isteyebilir bu açıdan kafana takma sadece sana göre aşırı uzun biri olursa onunla boşa görüşme
Boy dediğin çokta önemli değil bence ama çokta fark olursa komik durur
merhaba abla bu dunyada 4milyar erkek var kucuk boylu seven var sevmeyen var
sikma canini ben mesela minyon kizlari cekici buluyorum hem benim boyum da cok degil 174cm yani benim gibiler icin minyon kizlar daha uygun
tekrardan merhaba abla benim boyum 174 ve kucuk boylu kizlardan hoslaniyorum ama dedigin gibi cok var genelde kısa erkekler uzun kız seviyor uzun erkekler kısa kadinlar icin de gecerli bu durum
yani kafana takma sadece boy onemli degil baska kriterler var en onemli saglikli olmak
O zaman neden güzel olmama rağmen reddediliyorım
onu onlara sorman lazim abla ben dedigim gibi boyum 174 ve minyon kizlardan hoslaniyorum ve en onemlisi icindeki guzelik iyi gunler
yatakta iyi
fototnu atsana dmden zeki misin bakıyım
herhalde tecrübeliler 😂
Minyon candır minyon ve kilolu olmaması çok çekici oluyor
Buluştuğum kişi 1.50 çıkarsa olumsuz düşünmem.
150 boy ile uzun boy delisi olma zaten 😀 3 vakte kadar senin iş tamamdir. Bekle..
Ben de benzer tarzdayim, erkek konusunda hani ilgilenen. oldu oluyor canim
Bilmiyorum ilgilenen nadir
Dilersen gizliden çıkayım bana yaz, mesajda daha rahat konuşuruz canim, ne dersin
Olur
Yaz canim. hemen
Takip ettim
Bu soruya cevap vermiyorum artık bir cacık olmayacağını anladım minyon lardan
Minyonlardan bir şey olmaz cırt
Ne güzel işte magmaya daha yakınsın krjwndjdjen
Zekan kadarsın
Teşekkürler canikom
Zeka ve karakter onemli benim icin
Minyonlarda totosu büyükse cekici bana göre
Hayır, çocuk gibi o ne öyle
Bir çoğu evet çekici