Arkadaslar ben cast maydonoz ajansa başvuru yaptim ve arandim randevu verdiler gidip gitmeme konusunda kararsizim bir sans olarak görüyorum birde tedirgin oluyorum lutfen tecrübeli arkadaslarin fikrini almak istiyorum 19 yasindayim balık etliyim kilom var yani 1.70 boyum var 68 kiloyum yuzum cok güzel zaten yuz modelligi yapmak istiyorum nasıl olur ya da ne olur bir bilginiz varmi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılArkadaşlar bu ajans hakkında bizzat bilgisi olmayanların yorumlarını dikkate almayınız. Ajansa yakın zamanda başvuru yaptım ve bir hafta içinde dönüş aldım. Kesinlikle herhangi bir ücret vs talep edilmedi. Kayıt veya fotoğraf çekimi adı altında ücret ödemedim, ödemedik. Ciddi bir iş yapmak istiyorsanız karşınızdakilerin size gösterdiği ciddiyeti belli noktalardan sonra anlarsınız. Ayrıca eğitim almadan figüran olmaktan öteye de geçemezsiniz. En uygun figüranlık rolünü bulan ajanslar elbet vardır ama sanmıyorum Maydonoz figüranlık için (ki amacınız buysa) doğru yer değil. -Saygıyla.
01 Yorumla- +1 yıl
Acaba sen buraya kendini aklamak için gelen ajans sahibi ya da onun ekürisi olabilir misin. Sanki bu soruya cevap vermek için açmışsın gibi duruyor da profilin 😉
En İyi Cevaplar
Sakın gitme ben yıllardır cast ajansıyla çalışıyorum onlar para kazanmak için her başvuru yapanı arıyorlar eğer gerçekten oyunculuk yapmak istiyorsan sana bir ajans ismi vereyim oraya git tek kuruş kayıt ücreti almıyorlar ve kayıt olduğun gün sana en uygun rolü veriyorlar tipine fiziğine göre
29 Yorumla- +1 yıl
Verebilir misin adı? Ben de cast maydonozdan geldim buraya
- +1 yıl
Ajansın ismini verir misin
- +1 yıl
Merhaba bende ogrenebilirmiyim
- 1 yıl
Ajans ismi ne
para tuzagı hepsi. benı de 2 yerden cagırdılar kayıt parası adı altında 100-70 tl para ıstıyolar. bir sürü arkadasım inandı kayıt oldu ama bir cacık cıkmadı. para yedirip ugrsırım yıllarca dıyosan sen bılırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılkayitta para almadiklarini soyledilerr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
sen onları şans olarak görüyosn onlar seni av...
senin gibi şans olarak görenler onlar için kolay av sadece...
o sektör çok ama çok kirli. uzak dur. üste para verseler ev araba verseler uzak dur01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaydonoz ajans piyasaya bir oyuncu sunmuyor katolog parası diye ücret aliyor figüran bile yapmıyorlar orda figüran olsan bile alacağın 30 tl onu da 3 4 ay sonra alırsın
00 Yorumla
9 güNe yaptın ne ettin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası