AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Rus erkeklerinden 1. cok yakışıklıymış maşallah :D ama ben yinede Türk erkekleri diyorum :D
Cuk diye oturmus kanka ahahahajaj
Dimi ya sonunda bir kız daha anladı neden yaptığımı :Dd
evine gitsek çim biçme makinesiyle sakal bıyık alıyosundur
Görende Rus Erkeklerinin Hepsi Süper Zannedecek... Sen Türk Erkeğine Rastlamamışsın. :)
Yoo rastladım gayet iyiler de birşey demiyorum ama karakterleri iyi değil çünkü kendi ülkesinde ki kızları ezebilecek kadar şerefsizler çoğu. (altını çizerek söylüyorum bazıları herkes üzerine alınmasın.)
Yurtdışı'nda yaşıyor olabilirim, belki de karakterinizi çok iyi bilmiyorum fakat ben Türk erkeğini seçiyorum.
Slavlar tabi kii 💎
slav?
Rusların ırkına Slav denir. Ukrayna, Sırbistan, Rusya vb bunlar hep Slav ülkeleridir.
murat boz kıvanç tatlıtug gibi türk erkegi varken ne rusu bunları umursamıyorum bile burak özçivit
tamam
ayrıca öyle bir geneleme yapıyor bizim ırkımız anca kendini kötüler yerli kız varken ne yapıyım yakışıklı adama türkiyede de güzel kız vardır
Ama erkeklerde yapıyor o genellemeyi türk kızlarını eziyorlar neyse herkese aynı şeyi yazmaktan sıkıldım anlayan zeki arkadaşlar (kızlar) anladı
sormayın böle sorular bu ülkede çirkin erkekte kızda çok yakışıklı ve güzel sayısı az ırkımız çok karıştıgı için yani o kadar mükemmel degil kimse
😂 Ru erkekleri fakat başka ülke şeçme hakkım varsa Israil, Amerika ve Avrupa ülkelerinin (yakışıklı) erkekleri. Herkes Kıvanç falan demiş ama yok beee. 🙂
rus u kazı altından tatar çıkar diye rusların bir atasözü vardır ve bende tatarım yani son rus erkeğinin sarı saçlısını düşün ve tatarlarda yarı türk yarı moğol bir millettir
Bak çok alındım şimdi :) kendimi kıyaslamıyorum bile :)
Rus erkekleri panpiş :D
Burada ki türk erkeğini örnek alarak söylemiyorum ama türk erkeği tabi ki
Bitanesin
bir tanesin mi hani türk kızları kezbandı? eziyordunuz ya? :D
:)) ahah yerine göre çeviriyorsunuz siz erkekler rus kızlarını seçiyorsunuz güzelliği icin çoğuda parası için türk erkeklerini seçiyor kizlar ise türk erkeklerinin bazılarını ADAM oldukları için seçiyor aramızdaki fark bu :)
Ooo işte bu süpersin kızım :D
Fotoğrafları göz önüne almadan cevaplıyorum Türk erkekleri.
Ben zaten türk erkekleri derken onun gibileri kassediyorum içinin çirkinliğinin dışına yansımış olanları. burada türk kızlarını ezip rusları baş tacı yapan erkekler gibi.
Off o ilk resimdeki varya erkek değil zira o erkekse ben rusya ya gidiyom
❤
bide kendi fotonu koysana valla dalga geçmicem ahahah :D
" Sorry i only love british boys " derim sdfgjj
Ya aslında irlandalıları ya da ingilizleri koyacaktım ama erkekler rus kızıyla türk kızını karşılaştırınca böyle birşey yaptım :D
Bence iyi yapmissin aklina saglik :Dd
Sağol kank dskfjdsgs
Sakami bu ya? :D tabii ki kardeslerim Ruslar <3
iran erkekleri :adA:d:aD
Ya şıktakileri söyleyelim plz
yav ben bir erkek olarak tabiki kendimi seççem napiym allan rusunu altınamı yatçam
İlk baştaki türk erkeği tatlı, onun dışındaki rus da türk de kötü
ilk baştaki türk erkeği tatlı mı? gözlerin lens mi?
Evet tatlı yüzü güzel, attığın rus ergen resimleri gibi değil en azından :) bildiğin erkek iştee
ya of skljsdklgjsdşfjsdhs
Gözlerin bozuk
Sünnetsizmi gavurmu sevionuz
Siz rus kızlarını överken birşey olmuyor da biz övüncemi oluyor
ben övmüyorum türk kürt kıza can kurban bu arada sen zaten rusla evlenırsen murted olursun kafir olursun islama giremessin istedini yap inanmıyorsan googleden araştır
Sanki rusla evlenicem dedim :D Siz asıl rus kızlarla evlenicek gibi duruyorsunuz bunu erkeklere söyle
Allah korusun tertemiz türk kürt kızı varken niye evlenıyım ama emin ol rus kızları türk kızlarından daha namuslu hele katolik kızlar Allah kafirle evlenme kısmet etmesin
he he tm tm
peki
Ruslar katolik olurlar aynen onlar dinlerine turkiyedeki cogu insandan daha baglilar evcimendirler aile ye cok onem verirler yani ruslar oyle parti kizlari degillerdir aile kizlaridir bir cogu, bizim ulkedeki rus kadin imaji farkli her birine hayat kadini gozuyle bakiyoruz.
Ee tamam rus erkekleriyle evlenebiliriz yani?
@ÖmerRt aynen ondan ruslarda bakire sorunu var bizim gibi onlarda :D bosver zamanı gelınce anlarlar degerimizi :D
Rus erkekleriyle evlenırsen onlar hristiyan aklın yok mu ben nediyorum kafirle evlenen murted olur islama naparsa yapsın giremez o iş biter sen inkar etmeden dinini degiştiriyorsun biri için buyur hodri meydan
Ben sizin gibilerin değerini biliyorum neden anlamıyorsunuz? ben rus kızı diye tutturup bizleri ezen erkekler için yaptım bunu. yoksa düzgün erkeklerimiz de var sizin üzerinize alınmanıza gerek yok
sen evlene bılırız dedin diyorumki kafir olursun islama giremessin mantıgın nerde? Ayet var bu şeyler sakaya gelmez ona göre
E o zaman neden ruslar daha namuslu diyor diğer arkadaş?
ruslarda bekarete önem veriyorlar bizdede var ama onlarda katolikler cok aşırı dindar hakiki hristiyan diyebiliriz kardeşim anladın onlada zina öldürme cokzorolur onlar namuslu diye onları alcak degiliz onlar sadece aşırı dindar eli ayagı düzgün her kız evlenır kısmetle
hristiyanla evlenıcem demıyorum
Ya ben zaten ruslarla evlenebiliriz yaniyi şakasına dedim kardeşim kiminle evleneceğimizi biz seçemiyoruz kararlarımız değişiyor
Bende diyorumki kardeşim ilerde yahudiyle evlenırsen zaten onlar sünnet oluyor hristiyanla evlenırsen ya da yahudiyle onların saflarına gecıyorsun istedini yap islama giremiyorsun ilerde böyle şeyle karsılasırsan kararını iyi ver sevglım hırıstıyandı hristiyan olmamı istedi cok seviyordum ayrıldı
böyle şeyler şakaya gelmez
tm tm tm tm tmt tm
Rus nedir l. n tabiki TÜRK erkeği.
Bukadarda ezmeyin turk erkeklerini * okadarda degil
Onlar bizi ezerken iyi?
bir kudurmayın sizde :D sakin sakin :D
kime dedin bunu? :D
hepinize :D
ama neden türklere daha iyisini koymadın kiii..
Aynısını kızlara yaptılar çünkü. Türk kızına çirkin bir kızı koyup rus kızına fıstık gibi kız kooymuş biri bende dayanamadım fakat kızlar bile hala erkeklerin tarafında.
biliyorumm ona bende karşı çıktım zatenn..https://i.hizliresim.com/9pZpDO.jpg al o kız iştee.. irinanın gerçek yüzü... bakılır mı bu tipee
Boşver bigün evlensinler de ruslar la görsünler makyajsız hallerini. Bizede düzgün kendi ülkesinde ki ezmeyen erkekler kalır
aynenn
Ahahaha muhabbete bak yaa :D ne kadar etkilendiniz öyle :D
of lasdşfkjsdagkldsagjsaldgsgdsgdfsgdsgs
Rusyada Erkek mi var bee Bizmkiler Tosun tosun maşallah...
helal sana be en iyi cevap olmalıydı bu
Nasıl en iyi cevap size iltifat edilince hemen helal sfjgsjkgs bir kere diğer ülkedekilere laf etmen hiç hoş değil onlar da insan bence rus kızlarına tapıp bize kezban diyenlerin neresi erkek? acaba onlar kendi ülkesindeki kızlara laf ediyorlar mı? gerçekten acıyorum size
@Soran ağır ol samuray :D döşedin iyyice bana
Soran Ağır kezbansın herhalde.. Bıyıklarının gölgesinde kalmış soru.
ota boka kezban diyorsunuz da kötü birşey mi dedim *
Zorlamayın işte çirkinsiniz
dimi çok çirkin türk erkekleri
ya bişey diyim mi? ruslar tamam da Türk erkek örneği koyarken niye adil davranmadın ya?:DD
Sen sor diye
Rusyada erkek olsa avratlarını biz mikmezdik caaaagnim ;)
en iyi cevap bu olmalıydı :D
bir kere ;) yaparak kaybetmiş ne en iyi cevabı
Eic iste. D kabul et
size göre öyle olabilir ama bana göre değil kabul et falan lsdkdsgs
Erkek sayısı az olduğu için olabilir mi hem onlar kadınlara bakmıyorlar pek sizin gibi abaza değiller
tabikde rus kızları :::::)
allahım ya jksdgkdfshsfjkşsfds
baba öyle ne yapak
Rus 😅
bir bitmediniz amkk
1 saat 100 dolar canim
ooofff sizdemi rus takıntasındınız
başka türk erkeği bulamadınmı..:)
yine yeniden her zaman Türk erkeği bence
O nasil soru be deli... tabiki turk erkekleri..
esmer yeşil gözlü türk erkeği tatlım ;)
Bitanesin.. gozl3rim kahve ;)
olsun :D
sen verejek 200 dolar ben alajak dujj.
türke türkten baska yoktur dosttt :)
o-rusbunlar mıymıs lamsadm :D
yok böyle komedi hahahahah iyi ki çerkesim :)
Rus kızları
İlk baştaki mavilinin gerçek hayattaki adı ne?
Icıne kimi alacağıni sorsaydin keske
turkin tipine gel * :))))
Çok farklı milletler değil
Italyan erkekleri
İsveç kızları diyorum ben.
Rus.
Anında sorumu çalmış ergen :/
ooo hoşgeldin seni bekliyordum :D sizin gibilere inat yaptım aslında
Hoşbuldum rus kızları sizi döver ıpajsdpa
rus erkekleri de sizi dsljgşsdlkghsjlşgs
gelsinler ben burdayım yürek var mı onlarda :) sünnet olsunlar önce. Sünnetsiz erkekleri nasıl beğeniyorsunuz siz ya mide yok mu sizde bakayım :D
biz rus kızlara laf etmiyoruz alın sizin olsun siz niye erkeklere ediyorsunuz onlar gibi bebeksi suratlara sahip olmadığınız için kıskanıyor musunuz dsjskşggshdshs
bebeksi surat yok bende gayet sakallı ve bıyıklıyım :) büyüyünce düşüncen değişir
büyüğüm zaten canım merak etme herkesin zevki farklıdır bende sakallı erkekleri pek beğenmiyorum
saygı duyarım :)
Resimlere özel değil genellikle türk erkekleri )
Türk kızları 😊
aslen rusum ama rus erkekleri yakişikli değilki
Yoo
Siz istiyor 10 dolar biZ verecek 100 dolar
Rus erkekler tbi
haklisin
Rus tercihimdir :-D
Rus erkekleri
İtalyan erkeklerine bak bacım
ne italyan erkeyiymiş ya istediğimi beğenemez miyim dsgjsgdshs
Yani beğenirsin sadece tavsiye ettik, istersen ortaya karışık yap tercih senin :)
İtalyan erkekleri ne alaka ya
hollanda erkekleri :D
Kardeş niyet ne :)
sağ gösterip sol vurmak :D
Rus erkekleri