Aşk İlişkileri Türk erkekleri mi yoksa yabancı erkekler mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor VALLA TÜRK ERKEĞİNİ AKLI OLAN BIR KIZ SEÇMEZ Yabancı 😍 Türk🤢 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türk erkekleri mi yoksa yabancı erkekler mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sürekli Türk kadınını aşağılayan canlıları seçecek değilim. Yabancı erkekler diyorum.😃 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bide kendilerine bakmadan aşağılıyorlar Yorumla Yalanduunyaa +1 yıl Kendine bakmadan asagilayan asil kizlar 150lik boyuyla 185 ustu isteyen kasli isteyen yakisikli isteyen kim 😂😂 Yorumla
FortesFortunaAdiuvat Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Şansın varsa yabancı sevgili her zaman iyidir. Yabancı derken de ortadoğu coğrafyasını kastetmiyorum. Kuzey Avrupa falan 0 0 Yorumla
Yalanduunyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Turk kizi parayi sever yabancilarda para sicyor zaten o yuzden yabanciya gidin 0 0 Yorumla
lacıvertkartal Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. senin gibileei kim ne etsin hepiniz yanlızlığa mahkum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl türk kızları çok iyi sevişir ya değil mi yok oramı tutma yok bunu yapamam yani yatıpta sen yap ben bakayım demezler değil mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl tabiki yabanci türklerin daha deodorantin icadindan haberi yok 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl türk erkeklerin yani Soran +1 yıl Anladım yani haklısın ne yapcaz bunlarla bilemiyorum
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Senin gibilerini de aklı olan Türk erkekleri seçmez 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl nolur yabancıları seçin biz bıktık egonuzdan sizinle uğraşmakdan azıcıkda onları usandırın :D 0 0 Yorumla
Berke_furkan_çelik Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yalnız Atatürk'e Türk erkeği ve şu an o ve arkadaşları sayesinde güvenli bir şekilde yaşıyorsunuz çoğu kız çok nankör 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sürekli Türk kadınını aşağılayan canlıları seçecek değilim. Yabancı erkekler diyorum.😃
Bide kendilerine bakmadan aşağılıyorlar
Kendine bakmadan asagilayan asil kizlar 150lik boyuyla 185 ustu isteyen kasli isteyen yakisikli isteyen kim 😂😂
Şansın varsa yabancı sevgili her zaman iyidir. Yabancı derken de ortadoğu coğrafyasını kastetmiyorum. Kuzey Avrupa falan
Turk kizi parayi sever yabancilarda para sicyor zaten o yuzden yabanciya gidin
senin gibileei kim ne etsin hepiniz yanlızlığa mahkum
türk kızları çok iyi sevişir ya değil mi yok oramı tutma yok bunu yapamam yani yatıpta sen yap ben bakayım demezler değil mi
tabiki yabanci türklerin daha deodorantin icadindan haberi yok
türk erkeklerin yani
Anladım yani haklısın ne yapcaz bunlarla bilemiyorum
Yabancida inan sana bakmaz evde kalinca gorsuruz puhaha
Ya kim kimi tercih ediyorsa etsin de bari genelleme yapmayın...
Senin gibilerini de aklı olan Türk erkekleri seçmez
nolur yabancıları seçin biz bıktık egonuzdan sizinle uğraşmakdan azıcıkda onları usandırın :D
Yalnız Atatürk'e Türk erkeği ve şu an o ve arkadaşları sayesinde güvenli bir şekilde yaşıyorsunuz çoğu kız çok nankör
Latin kızları dururken