Hep erkekler mi soracak 😏
Bu arada üstteki benim kocam oyyyşş
Bu arada üstteki benim kocam oyyyşş
Yabancı 💖
Türk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla dunya basari oranina bakarsak turk erkekleri demek tarfsiz yorum olmaz. Baskette olsun futbolda olsun. Bilimde olsun. Zenginlikte olsun. Yabancilar acik ara fark atmis. Ha tip olarak dersen. Onlarin brad piti varsa. Bizimde kivanc var burak var. Ha oran olarak bakarsak yani onlar daha saglikli daha kulturlu egitimli. Bunlar gercekler. Kizlara gelirsek. Onlarinki daha mutevazi alcak gonullu. Bizimkilerde egolu havali. Benim eski isim truzim. Marmariste bodrumda antalyada gece clublerinde yillarca barmenlik yaptim. Yeterince sey gozlemledim. Genele vurursak kiz erkek onlardan geriyiz. Genel olarakda zaten ulkemizde ortada onlardan geride oldugumuzun kaniti. Ulke krizde. Biz sadece hatamizi sucumuzu kabullenmiuiruz. Sadece hep bi kesimi sucluyoruz bu yuzden bi s*k olamiyoruz. Basaranida elestiriyoruz iyiyide. Tek isimiz sadece klavye basinda konusmak. Ama sonuc ne Herkes avrupadan bi kesimi ornek gosterir birilerine. Ama hic birde demez bende oyle olim kendimi gelistirim. Mac oynanir 90 dk. Sonrasinda yorumcular gelir konusur 3 saat ve bunlari izleyenler var. 🤣
Hepsinin yeri ayrı diyor muşum hfkdhj Şaka bir yana benim için en yakışıklı, en çekici erkek sevdiğim zaman, sevdiğim kişi olur... Onun dışında kimin kim olduğunun ve nasıl göründüğünün önemi yok... Benim gözümde güzel olan sevdiğimdir yani. Önemli olan benim ona nasıl baktığım, verdiğim değer...
Türk erkeği bence gidipte oraya o fotoğrafı koyarsan yabancı derler zaten
Kız bunların çoğu tc kızına aynı şekilde davranıp yabancı kızları tanrıça gibi gördükleri için o fotoyu koydum sşxödndlseş
Onları umursama zaten boş ver
Cevap
20Cevap
Kızlar yabancı erkeği seçer sdfsdfsdf
Turkiş erkeği şxşcşccşdlfl aa neyimiz var bizim be, karizma desen var, endam desen var. Elin yabancısından daha mı kötüyüz? Aşklar olsun… Bie kere bizdeki samimiyet yaban ellerde bulunmasss pdfşflld

Amerika'da yaşayan bir türk vatandaşı
Okan Serbes
Her türk öyle kıllı, göbekli değil hani
Türk erkeğini örneklendirirken de reklam yüzü olan birini seçsen adil olurdu.
Kadın erkek fark etmez. Türk olsun.
Bırak yabanci özentiliği fotolarda bile dengesizlik var maks tc kızı zekasiyla sorusu şaşırtmıyonuz
Yanlış tasvir edilmiş bir Türk erkeği olmuş, sen bana ulaş sana göstereyim nasılmış Türk erkeğinin kaslısı 💪🥵💦
Yabanciya kalp koymus turke bisi yok tabi yorum yapmiyalim artik
Bence kişiye göre değişir, birini seçmem gerekirse yabancı dffgh
Türk erkeğinin koca baslli tatminkar olur denemedim bedava
Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur o nedenle Kars Vegas diyor teksaslıyı seçiyorum
Bence seçimi kızlar yapsın sadece Türk ve yabancı laz Çerkez kürt ve yabancı kızlar seçim yapsın
sen hiç alttakinin göbeğine sarılıp uyudun mu? bu tadı almadığın için yabancı diyosun :D
Yabancı erkekleri sadece diziden gören insanların hepsi yabancı erkek demiş yazıkk
Türküm ama aşağıda ki amca gibi değilim kdldkf
Allah akıl fikir versin kızım
Erkekler sorunca sorun olmuyor ama
biz bu kadar adaletsiz olamayız shdsahdsh
Kizlar yabanci erkekler türk demis
O degilde türkte ki foto ne kizz 😅😂😂😂
Erkeklerle isim olmaz 😂😂
Tabii ki de türkkk : ))
Hiç bir erkek
Türk erkeği
Yabanci
türk erkeği kazanır