Slav erkekleri mi Türk erkekleri mi?

Öncelikle ego kasıp şov yapmaya gelen türk erkeklerinin yorumlarını kaldırıcam. Türk erkeklerine hakaret eden bir yazı paylaşmadım. Çoğu slav kadını hastası Türk erkeğinin kızlarımızı yerden yere vurduğu gibi de size aynısını yapmadım. Yorumlarınızı buna göre yapın. Şimdi konumuza dönelim.
Türk erkeklerini anlatmaya gerek yok içlerindeyiz zaten.
Genel olarak slav erkeklerinden bahsedersek ;
-Bilinenin aksine sadece Rusya ve Ukraynada değil birçok ülkede yaşarlar.
DOĞU SLAVLARI
Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya
BATI SLAVLARI
Polonya, Çekya, Slovakya
GÜNEY SLAVLARI (TÜRKİYE'DE YAŞAYAN AILEM DE DAHIL YUGOSLAVYA'NIN PARÇALANMASINDAN SONRA TURKIYEYE GÖÇEN KALABALIK BIR GRUPTUR. YUGOSLAVYA TEK BIR ULKEYKEN BIRSURU ULKE HALINE GELEN PARCALANMIŞ VE BİRÇOK DEVLET HALİNE GELMİŞTİR.
BU ÜLKELER:
Makedonya, Bosna Hersek, Sırbistan, Slovenya, Hırvatistan, Karadağ (Monte negro) ve yugoslavyadan bagimsiz olan bulgaristan.
-Ve tekrar bilinenin aksine alkol bağımlılığı genelde Doğu ve Batı slavlarında vardır. Güney slavları da alkolik sayılabilecek düzeydelerdir fakat doğu ve batı fark atar.
-Türk erkeklerinin Türk kızlarıyla alay etmesinin aksine Slav erkekleri Türk kızlarına bayılır. Doğu ve batı karışımı oryantal güzellikleri olduğunu söylerler.
-Özellikle yugoslav erkekleri dünyada birçok erkeğe fark atabilecek Biskolata Latin erkekleriyle yarışabilecek düzeydedirler.
-Anormal vücut ölçülerine ayak numaralarına ve el büyüklüklerine sahiptirler.1.80 en kısa boylu erkekler grubundadır slavlarda. Boylari genelde 1.90-2.20 arasındadır.
-Slav kadınlarını pek sevmezler ve evlenmekten yana değildirler. Türk kadınlarına ilgileri de bu yüzdendir. Çoğu alkolik ve uyuşturucu bağımlısı sevgisiz ortamda büyüdükleri için küçük yaşta hayata atılır çalışmaya başlarlar. Türk kadınının her renkten olması, anaç, oryantal sevgi dolu ve kıskanç karakterini beğenmeleri bu yüzdendir. Bakmayın izbandut ve suratsız durduklarına. Özüne inmeyi bilen çok mutlu olur benim gibi 😊
Peki bu konu hakkında sizin görüşleriniz neler?