Ferrari ve Hacı Murat karşılaştırması gibi oldu ama ne yapalım :)
Hacı murat iyi arabaydi, bozuk yolda gider, kira bayira çıkar bana misin demez, masrafsiz, sahibinin her türlü kahrini çeker. Haberlere çıkmıştı, Birkere arka koltuğa dana bindirmislerdi, danayi bile taşıdı, yerli yabancı kullanan herkes memnundu. Kaç kişinin ferrarisi var, olsa bozuk yolda, kırda bayirda gidermi, çok masraflı, bakımı pahalı, arka koltuğu yok, dana hastalansa baytara goturemezsin. Benim favorimde Lada Niva, o da murat gibi kahır çekiyor.
Boş beleş soru, halkı galyana getirmişsin. Çıkın şu hayal dünyasından siz de ak, her gün burada şu çocuğa nasıl yanasirim bu çocuğa nasil yanasirim diye soru soranlarin yaptığı işe bak. ( Biz yakışıklı olsak ne olacak? Onlar yakışıklı olsa ne olacak? )
Türk erkeklerin %40'ı Yakışıklı doğuruya, doğru hanginiz sokağa çıktığınızda dalyan gibi çocuklar görüyorsunuz? Çok nadide çıkıyor güzel çocuklar Türk erkeğin iyi yanları Vatansever, Eşine sahip çıkan, sevdim tam seven falan filan İskandav erkekleri Yakışıklılık bakımından bizimkileri her türlü sollar karekter olarak bilemiyorum
İskandinav 😍
@Atanmamış-öğrtmnn Niye erkeklerden bu kadar eksi aldım ben ya 😄 Gerçekler acıdır tabi
Ben artıladım 😂😘
@Atanmamış-öğrtmnn Teşekkürler. 😘😊
Şöyle bir durum var İskandinav erkekleri sana bakacak mı sen seçsen bile ayriyeten Türk erkeklerin neyi var ben onu anlamadım sende ileri zaman da Türk erkeğiyle evlendiğinde bu sorunu hatırla lütfen.
Tatlım herkes senin gibi değil, sana bakan yoksa bu benim sorunum değil.
Helal bacım, 👍🏿işte bazı Türk kızları nankör
Cevap
101Cevap
Yerli malı derim gadasi
Bu resimdeki hiç iskandınava benzemıyor
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-891c-a7e59aa1009d.jpg
bu adam ama tam oralı *3
+1geldi sana
Gözlrimiz cennet yüzü görüyor şu İskandinav ateşleri sayesinde 😂
Heman ne o. O
Ahh anladım 😂o değil de ordaki hatunlar çok şanslı
Yiğidi öldürcen hakkını yemiycen genetik bilimi ortada adamlar uzun boylu, kaslı soğuk hava geçirmemek için yüz anatomileri burun delikleri dar,
soğuktan etkilenmemek için göz renkleri açık, güçlü vücut yapıları,
Türk erkeği çirkin demek değil bu, ama genetik olarak onlar daha şanslı
+1verdim gız
buda bisiklet ile motorsiklete benzedi ama neyse türk kızı ve iskandinav kızı

İskandinav erkekleri Türk erkeklerine kurban olsunlar
Moruk bir atasözü der ki dünya bir devlet olsa türkleri savaşçı sanayisi almanlar fahişeleri fransızlar olurdu. Fazla kurcalama 🙋♂️
Her ülkenin yakışıklısıda vardır çirkinide böyle ayrımlara gerek yok
Başkalarının haltini yemeyi bırakın artık. Türk cocuguyuz tabiki Türk erkegi!
@Kanije1 :)))
@Kanije1 tabi Türk erkekleri de rus kızları diye ölüp bitiyor. Ben her türlü özentiye karşıyım.
@Kanije1 sokak röportajı yapılsa bu konuda eminim %80 civarı erkek rus kızlarını tercih ederdi.. Bu açıdan söyledim :)
@Kanije1 aynen bunu kastetmiştim ben de
Elalemin ıskandivine de 40 günde doyulur da taşımin toprağımin adamına 40 yıl doyulmaz
15 yasina kadar koreli seviyor 20e kadar abd italyan vs 25de turkle evleniyolar.
Hayat ne kadar adil 😀
Eveeeet, gönüllerde ferrari ama bindiğin tofaş.. Bizde isteriz sütlü çikolata gibi kızları ama nerdeeeee.. Akşama kadar gömün su böreklerini, sonra ben baluk etliyim. Ulan ne baluğu bu jajsjjwwkq
bir defa safkan diye bir muhabbet kalmadi. kimse yuzde yuz turk ya da iskandinav degil. boyle ayrimlar yapmak sacma. belki su fotograftaki iskandinavin bile kaninin yuzde 60 ı Türk. bunu bilmeden yorum yapmak anlamsız ve boştur
zaten hergün iskandinav erkekleriyle yazışıyon orda yaşıyorsundur tabikide
yazıştığım doğrudur.
türk kezbanları mı yoksa iskandinavyanın sarışın mavi gözlü at gibi hatunları mı bugatti ile devrim arabaları gibi oldu ama...
Yeter ulan yeter Türk erkekleri neyinize yetmiyor yetmiyorsa kapının yolunu gösteririz merak etmeyin
bnce turk erkelerı tartısmaya gıre bılır iskandinav erkekelrı ya da baska erkekelr ıle bu sızın takdırınız ama bızım gozumuzde enazından bneım gozumde siz turk kızların dunyada eşi yok
Osmanlida bu yuzden coktu iste kendi kadinlari veya kendi erkekleriyle evlenmedigi baska irklarla karma oldugu icin iskandinav erkek isteyen kiz veya erkek olsun kasardir
Türk erkeği herşeye bedel tabiki yurdumu yoksayıp elin adamını savuncak deilim :D
cansın
@Captan_Edward sende :D
iskandinav tabiki. bizimkilerde anlayış yok, aşk yok, ilgi yok, tip yok, güzel bir seks yok.
Ahahaha g. tum
@melankolia41 birilerinin zoruna gitmiş tüh be
Daha ufaksn büyüyeceksin abim :)
Zoruma giden birsey yok, daha sictigin b. k denize dokülmedi iskandinav deme. bana :))
@melankolia41 hmm. baktın olmuyor yaştan vurayım dedin oda güzel
Bu saydıklarını birgün evleneceğin insana da sayabilirsin umarım. Karşısına geçip sende anlayış yok , aşk yok , ilgi yok , tip yok , güzel bir seks yok iskandinav erkeği bulabilseydim keşke dersin. Tabi sende o göt? Yok değil mi pardon 😂😂😂
@Heraugles2 he sensin. güzelliğimi görsen ağzından salyalar akar. ben o alıştığın kızlara benzemem bizde cesaret var tatlım çatır çatır söyleriz rahal ol sen
Salya hayvanlarda olur. İnsandaki tükürükdür. Hiçbir kızı görünce ağzımdan tükürük akmadı. Hiçbir kıza da alışmadım. Cesurum diyorsan bu dediklerini yapman lazım. Rahatsız olduğum bir durumda yok. Kimseyle yarış halinde değilim. Ama sendeki cesaret veya özgüven değil sadece kendini beğenmişlik bunu da bil istedim.
@Heraugles2 bu seni bağlamaz ki. yorumum fikrim bu. laf sokmaya çalışacağına diğerleri gibi eksiyi basıp gitseydin sende
Fikrine saygı duyuyorum tabi amacım laf sokmak da değil. Sadece birgün bir Türk erkeği ile evleneceksen şimdi burada onu gömüp durmanın anlamı yok. Hayatında kaç iskandinav erkeği tanıdın? Film ve dizilere göre hareket ediyorsan dünyanın en cesur askerleri de amerikan askerleri ondan sordum 😄
@Heraugles2 benim yabancı arkadaşlarım var. biliyoruz ki konuşuyoruz
Anladım iyi günler. Umarım iskandinav bulursun. En çok aldatan ülkeler olsalarda iyidir.
@Heraugles2 aldatırsa karşılığını alır çokta fifi
Guzellik kurtarmiyo be tatlm senin yasinda yegenlerim var benm
+1benden
Biz sizi başka kadınlarla karşılaştırıyor muyuz?
Herkesin sevdiği kendine güzeldir
Irkı önemli değil
Kendine adına konuş ferrari ve hacı murat karşılaştırmasını zira resimden yola çıkarsak valla o hacı murat dediğini daha çok beğendim
şu sıkık soruyu defalarca sorup duruyorsunuz çok istiyorsanuz iskandinavları sıktırın gidin iskandinav ülkelerine zamanında bize köle olan ülkelerin adamlarını sevin
İskandinav diyen kızlara beddua etmek istiyorum =D Soyunuz kurusun emi, babanız evi terk etsinde ananıza iskandinav sarsın emii, iskandinavlar vurup vurup kaçsın size emiii...
Haksızlık olmasın diye mi iskandinavın çirkin olanını koydun :D normalde her türlü iskandinav erkeği
Helaal gı
Türk erkeği napaım sarı kafalıları ne kadar onlara sinir olsamda başka erkekleri tercih edemiosun ama karakterli olsun
Resimdeki iskandiv mi hiç benzemio
Türk kızları mi Ukraynalı kızlar minin bir versiyonu olmuş. Orda da biz Hacı Muratiz:)
Türk olduğum için Türk erkeği
Türk kızlarını begenmiyen bazı zavallılar var gerçi ama
Benim kararım Türk
Her boku yapıp temiz kız isteyen türk erkeğindense dürüst bir iskandinav erkeğini tercih ederim.
bunuda bir kızla yapıyor unutma kızlar istemese erkekler her haltı yemezler
O zaman temiz kız istemicek. Dürüst olucak.
bence kızda erkekte temiz olmalı midemiz kaldırmaz
+1benden aybalam
@Atanmamış-öğrtmnn teşekkür ederim herkes namusundan sorumludur kız erkek farketmez.
@tolunayyyy sana değil kızı artıladım;)
@Atanmamış-öğrtmnn benim fikrime katılmıyormusun
@tolunayyyy kadın züleyha gibi afet olsa bile yusuf yusufluğunu bildikten sonra züleyhanın afet olsa ne yazar. Katılmıyorum görüşüne kısaca aklı iradeniz var bir zahmet hayvanlardan farkınız olsun
@Atanmamış-öğrtmnn senin farkın var mı acaba
hayvanlarda senin gibi açık açık yapıyor
@tolunayyyy mal mısın malak mısın kuyruk acısı olunca hakarete bağlıyon mk
@Atanmamış-öğrtmnn mallar yorumunda belli etmişsin mallardan farkın olsun diye
seninki hakaret olmuyormu esam mal sensin banane naparsan yap
@tolunayyyy pardon? Sana yorum yapmıyorum ne ayaksın kalkmış gelip seninle muhattap olmadan sazan gibi sanki senle muhattap olmuşum gibi davranıyon. Helal gız sana İskandinav en iyisi
@Atanmamış-öğrtmnn önemli olan birşeyler paylaşmak ama inan ben sana kötü birşey yazmamıştım. istersen biirkez daha oku
Çoğu kız İskandinav erkeği demiş Türk erkeği size naptı kızlar?
sen kendin ferrarimisinki hacı muratı kücümsüyorsun görende hergün iskandinav erkekleri ile takılıyor sanacak merak etme 3 yıla göbekli birisi istemeye gelir
hayır normalden soruyorsun da gizliden niye soruyorsun atanamayan?
O kim.
Hepiniz istediğiniz ülkeye gidebilirsiniz. Masraflar benden. Yeter ula.
dünyada rus kızları neyse türk erkekleri de o'dur. unutmayın ülkeye turist geliyorsa bizler sayesinde. :D
Türkiye kültür ve tatil turizminden kazanç sağlayan bir ülke. Kadınlara yönelik seks turizminde afrika ülkeleri açık ara önde. Size turkroach diyorlar, hala kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz :d
@Elsaprincesss Sana şimdi ingiliz sarah ile maraşlı musanın izdivacından bahsederim kalırsın öyle. Bu sadece bir örnek. Ne sarahlar ne musalarla tanısmaya geldi bu ülkeye :D
Şaka bir yana zevk meselesi abi. İskandinavın sarılığına bizim esmerliğimizi tercih edecek çok kız var. Size uzaktan hoş geliyor tabii iskandinavın sarılığı. Kıymet bilmiyosunuz. Sonra "nodon ros kozloro?
Kadınların iskandinav sevmesiyle sizin rus sevmeniz tam olarak aynı şey farkındaysan.
@Elsaprincesss hayır. BEn rus kızının sadakatini seviyorum. Kıymet bilmesini filan seviyorum. Sizin iskandinavlar hakkında tek bildiğiniz şey sarı olmaları. Hatta düne kadar bu fransız , italyan ve ispanyol olarak değişiyordu durmadan. Yani asıl probleminiz rus kızlarına olan bakışımız. Bütün bu iskandinav saçmalıklarının sebebi filan :D
Kessssin tek olayları sarı olmalarıdır jfşfj siz ortadoğulu erkeklere uğramayan medeniyet, cinsiyet eşitliği bilinciyle filan hiç alakası yok konunun gerçekten.
@Elsaprincesss Hayatında kaç iskandinav gördün ki? :)
Cinsiyet eşitliği görmek istiyorsan, 3 kuruşa geçinmeye çalışan, hayatı sabah 8 aksam 18 çalışmaktan ibaret olan, zamanı ve parası olmadığı için sosyal hayatı olmayan, bu etkenlerden dolayı ağır psikolojik tramvalar geçirip evdeki kadınına belli belirsiz nedenlerle şiddet ve hatta cinayet gösteren metropol yoksullarına değil, anadoludaki köylü-kentli, orta sınıf Türk erkeğine bak. Benim ailem de kadınlar değerlidir. Çevremkilerde de öyle. O bahsettiğiniz insanlar bu hale getirilen insanlardır. Bunun sosyolojik tartışmasını uzun uzun yapabiliriz istersen? İskandinav ülkelerindeki refah düzeyiyle bu ülkeninki bir olmadığı gibi, psikolojik durum da aynı olamaz zaten. Yinede kabul etmiyorum bunu. Bu ülke insanının geneli kadına değer verir. Anne önemlidir bizim için. Kadın el üstünde tutulur. Bir kere atadan gelen değerlerimiz var " At-Avrat-Silah"
Dipnot : Kadına şiddete karşıyız.
Tek erkeğe bakarak karar veremezsin genele bakacaksın.
hergün zaten iskandinav erkekleriyle haşir neşir oluyosunuz ya. iskandinav erkeklerini tercih edin egheuge
Sen İskandinav seversin ama cenazene ciddi anlamda Türk erkeği gelir :D
Konuyu bu iki resim olarak düşünürsem Türk erkeği tabi ki
İskandinav erkeği diyen arkadaşlar iskandinav kızlarına bir baksın sonrada bir ayna bulup aynaya baksın.
Ferrari burada hangisi oluyor ona göre çok güzel cevaplarım var size ciğerinizin en derinindeki ince damarlarınızda kana işlecek bir biçimde
var mı türk erkeğinin üstüne sabak 4 te ateşler yanardağları 😂😂😂
Honda varken. İnfiniti varken. Nissan varken. Lexus varken. Mazda varken. Acura varken. Datsun varken. Scıon varken. Toyota varken. ne Ferrarisinden Hacimuratin, dan Tofaşın, dan söz ediyon.😀
İskandinav erkeği tabiki sırf onlar için dil bile öğrenecem 😄
Hehehe😂
Vay be ne kadar İskandinav aşığı var 😂😂😂
Dış güzellik konusunda iskandinav kazanır
İç güzellik konusundaysa ikisi de eşit
Peki ya türk kızları?
Dış güzellik olarak yabancılar daha güzel
İç güzellik?
Türk kızında karakter yok abicim
Biz erkekler en azından eleştiriye açığız
Ya siz?
Boyunuzdan uzun kibiriniz var
Belki de tam olarak bu yüzden kadın cinayetleri artıyor
İç güzellik konusunda ikisi de eşit mi? eşini dövüp öldüren, ona köle muamelesi yapan, her türlü hakaretlerde bulunan, iftiracı ve yalancı bir İskandinavla daha öce hiç karşılaşmadım.
Kaç tane iskandinav erkeği tanıdın da böyle bir kanıya vardın?
Ha diyelim ki doğru
Suçu sadece erkekte aramamak lazım
Erkeği o duruma getiren kim?
Kadın!
Her şeyin bir nedeni vardır
Kimse durup dururken bir şey yapmaz
tabi tabi.
Tabi diyerek geçiştirme
Bir cümle kurdun arkasında dur
bunu hem gizli hemde türk kizinin demesi ayri bir ironi
İnsanları tipine göre övmekle ne kazanıyorsunuz. İyi veya güzel görünmeyenlerin yaşamaya hakkı yok mu😁
Haklısın ne diyelim de sen hangisini alacak kapasiteye sahipsin onu bilmek lazım. Burada dolandığına göre pek de Ferrarilik bir bünyen yok galiba.
😀cok film seyrediyorsunuz
Ülke manken ve jön gibi adamlara bakarak
Ülke karşılaştırması yapıyorsunuz
Biz sizi ruslarla kiyasliyor muyuz? İskandinav erkekleride sana bayiliyordu ya şu ks deki gizli bir gelse keşk diye yollarda bekliyorlar
Gençler sakin olun, bu özgüvensiz ablamız (soruyu gizli olarak sormuş), ilerde nurettin abiyle evleneceğinden haberi yok 🙂
Türk erkekleri ama bu iskandinav erkekleri neden son zamanlarda bukadar önplanda?
Ben o kadar soru soruyor birde viking dizisi etkifş vat 😂
daha yeni kızın biride türk erkeklerinin penisi küçük dedi bikaç foto attım sesi soluğu kesildi. istiyosan sanada atayım bebeğim ;)
ben penis meraklısı değilim.
Her ne kadar da yemi arabalar çoksa da piyasaya eskiler değerini kaybetmez
Bizde isteriz iskandinav hatunu olsun ama kala kala size kaldık. Siz de bize kaldınız. O yüzden ya iskandinav ülkelerinden birine taşın ya da aç ağzını yum gözünü gelsin sana kara türk treni
155 bıyıklı Türk kızlarının İskandinav erkeği araması kadar saçmaydı hayat...
:) Komik misin özenti genç. Sizin gibiler kendiniz olmayı umarım başarırsınız.
Sonuçta türk erkeklerine veriyon. ya da sizde Anadol İskandinav kızları Lamborghini 😂
size hacı murat bile fazla el arabasına razı olun :D
Rus kadını... Tek geçerim.
Sen tekle yetinmezsin.😂😂😂
_1 verdim sana 😉
Kıllı kezbana bak sen. Önce bir sor bakalım, ben yakışıklı bir erkeği hakediyor muyum diye
Bu soru şaka herhalde İskandinav ülkesi cennet lan
+1verdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar