Hangisiyle evlenmek istersiniz? Kesinlikle iskandinav diyorum. Heykel gibiler adamlar ya 😀 çok anlayışlı çok Zeki çok tatlılar bizim erkekler gibi ataerkil değiller. Eşlerine sadıklar. Allahım 😍😍
İnternetten görseller dışında kaç tane İskandinav erkeği gördün de tanıdında karakterlerini çözdün vs bir fikrim yok :3 ama beğenebilirsin tabi. Ayrıca tip olarak bende İskandinav erkekleri diyorum. Görsel itici bu arada daha iyileri var.
Eşlerine sadıklar mı? Bilmiyorum biliyor musun fakat Avrupa'da Türkiye'nin de yer aldığı sıralamada Kadına eşitsizliğin ve tecavüzün en çok olduğu ülkeler arasında Finlandiya, İsveç, Norveç İzlanda en üst sıralarda yer alıyor.
@SudeDwmir22 işime gelmemesinden değil fakat doğru olanı kabullenmemen insanı ister istemez rahatsız ediyor hiçbirşeyin karanlık yüzü çıksın istemiyorsunuz.
@furkan_ylmzz ne alaka ya Türkiye’nin durumu göz önünde asıl tanınmış diye bir şey doğru olacağı anlamına gelecek diye düşünen kişi yobazdır sadece. Ayrıca siteler nereden olduğunu belirtmiş o kadar asılsız ise gider araştırırsın al bu da 2. Sitenin karanlık yüzü https://www3.weforum.org/docs/WEF_GGGR_2021.pdf kaynakça bırakmış
@SudeDwmir22 ben zaten Türkiye'nin durumundan da bahsettim sana. Ki şöyle bir durum var İskandinav ulkelerin yüzdeleri bu kadar yüksek olup Turkiye nüfusunun 7/1 i kadar bile değil. Attığın kaynakçaların arastirilma nedenlerine bak sana tecavüz den bahsediyorum. Ki İskandinav ülkeleri geçmişte barbarligin çıktığı yerdir hala daha modern olarak sürüldüğü de görülmektedir veriler konuşuyor.
@SudeDwmir22 Çünkü eşlerine sadık değiller bu kadar basit. Tabi genelleme için konuşamam elbette insandan insana değişir dünyanın her yerinde bu böyledir lakin İskandinav, Hollanda, Belçika gibi özellikle ülkelerde bunu hem Tecavüz hem boşanmaların en yoğun olduğu Avrupa demiyorum bak dünya ulkeleri arasında olduğunu görürsün.
@SudeDwmir22 Medeniyetten uzak insanlarsiniz daha konuşmayı beceremiyorsunuz İskandinav erkeklerinden vs. Şöyle böyle bahsediyorsunuz fazla komik hadi yallah.
Ben hiçkimseye öyle bahsetmedim medeniyet imiş sen misin medeni sabahtan beri insanları şöyle böyle diye yargıla sen kendine bak konuşmayı bilmeyen herkesi yargılayan hanzolarla bu kadar
@SudeDwmir22 insanlar şöyle böyle diye yargilamiyorum kızım sana Avrupa nın önde gelen anket araştırma gruplarının verilerini veriyorum inkâr ediyorsun bildiğini okuyup ne diyeyim
@SudeDwmir22 Senin ortaya koyduğun kaynakçanın konusu farklı hukuk olarak ele atıyorsun ben sana Kadin cinayet ve Tecavüzün kaynakçasını atıyorum Türk kızı klasik işte ne beklersin insan gibi konusamazsin ille saygısızlık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
İnternetten görseller dışında kaç tane İskandinav erkeği gördün de tanıdında karakterlerini çözdün vs bir fikrim yok :3 ama beğenebilirsin tabi.
Ayrıca tip olarak bende İskandinav erkekleri diyorum. Görsel itici bu arada daha iyileri var.
Eşlerine sadıklar mı?
Bilmiyorum biliyor musun fakat Avrupa'da Türkiye'nin de yer aldığı sıralamada Kadına eşitsizliğin ve tecavüzün en çok olduğu ülkeler arasında Finlandiya, İsveç, Norveç İzlanda en üst sıralarda yer alıyor.
www.skdturkiye.org/.../cinsiyet-esitliginde-en-iyi-ve-en-kotu-durumdaki-ulkeler
@SudeDwmir22 bende bunu anlamıyorum tecavüzün hukukun en kötü olduğu ülkeler nasıl en üst sırada olabiliyor eşitlik konusunda?
Buradan Türkiye de hukuk eşitlik çok iyidir anlamına çekmiyorum rezil bir durum yaşadığımız yerde.
gelisimseninle.com/.../2021-kuresel-cinsiyet-esitsizligi-raporu-yayinlandi Bu da 2021 okumayı bilmiyorsan öğrenebilirsin
@SudeDwmir22 kronos35.news/.../
Dediklerin arasından bir tek isveç var.
World Population Review yaptığı bir çalışma okumayı bilmemekle ne alakası var kafan mı iyi?
Asılsız resmi olmayan yerlerden bilgiler atıyorsun.
Asılsız mı işine mi gelmedi
@SudeDwmir22 %70 kusurlerde farkında mısın bunun büyüklüğünün?
%25 in üstünde 3 tane İskandinav yoğunluklu ülke olduğunu görüyorsun.
@SudeDwmir22 işime gelmemesinden değil fakat doğru olanı kabullenmemen insanı ister istemez rahatsız ediyor hiçbirşeyin karanlık yüzü çıksın istemiyorsunuz.
@furkan_ylmzz ne alaka ya Türkiye’nin durumu göz önünde asıl tanınmış diye bir şey doğru olacağı anlamına gelecek diye düşünen kişi yobazdır sadece. Ayrıca siteler nereden olduğunu belirtmiş o kadar asılsız ise gider araştırırsın al bu da 2. Sitenin karanlık yüzü https://www3.weforum.org/docs/WEF_GGGR_2021.pdf kaynakça bırakmış
@SudeDwmir22 ben zaten Türkiye'nin durumundan da bahsettim sana.
Ki şöyle bir durum var İskandinav ulkelerin yüzdeleri bu kadar yüksek olup Turkiye nüfusunun 7/1 i kadar bile değil.
Attığın kaynakçaların arastirilma nedenlerine bak sana tecavüz den bahsediyorum.
Ki İskandinav ülkeleri geçmişte barbarligin çıktığı yerdir hala daha modern olarak sürüldüğü de görülmektedir veriler konuşuyor.
Çok konuşuyorsun ciddi
@SudeDwmir22 İşine geliyorsa.😒
Asıl senin işine gelmiyor Kadın eşlerine sadık dedi diye nerelere sokmuşsun konuyu nereden yaran var ise artık
@SudeDwmir22 Çünkü eşlerine sadık değiller bu kadar basit.
Tabi genelleme için konuşamam elbette insandan insana değişir dünyanın her yerinde bu böyledir lakin İskandinav, Hollanda, Belçika gibi özellikle ülkelerde bunu hem Tecavüz hem boşanmaların en yoğun olduğu Avrupa demiyorum bak dünya ulkeleri arasında olduğunu görürsün.
Değillerimiz basitmiş hadi yürü git işine
@SudeDwmir22 Medeniyetten uzak insanlarsiniz daha konuşmayı beceremiyorsunuz İskandinav erkeklerinden vs. Şöyle böyle bahsediyorsunuz fazla komik hadi yallah.
Ben hiçkimseye öyle bahsetmedim medeniyet imiş sen misin medeni sabahtan beri insanları şöyle böyle diye yargıla sen kendine bak konuşmayı bilmeyen herkesi yargılayan hanzolarla bu kadar
@SudeDwmir22 insanlar şöyle böyle diye yargilamiyorum kızım sana Avrupa nın önde gelen anket araştırma gruplarının verilerini veriyorum inkâr ediyorsun bildiğini okuyup ne diyeyim
Ben hiçbir şeyi inkar etmiyorum ben de sana olanı önüne koyuyorum kaynakça ile sen kabullenmek istemiyorsun hem de detaylıca. Hadi yaylan
@SudeDwmir22 Senin ortaya koyduğun kaynakçanın konusu farklı hukuk olarak ele atıyorsun ben sana Kadin cinayet ve Tecavüzün kaynakçasını atıyorum Türk kızı klasik işte ne beklersin insan gibi konusamazsin ille saygısızlık.
Bıdı bıdı bidi bidi şuna bak klasikmiş işte senin ne olduğun buradan belli kes çeneni ciddi
@SudeDwmir22 sen kes çeneni.
Ağla
@SudeDwmir22 😒
Aklıma tc kızıyla taaşak geçen geldi de onlardan csfsfsf onları seçin ben de onlara gitmenizi isterim mümkünse
Okey
Onlarda evlilik diye hir sey yok tatlım. Ayrica evlenseler de herkes kanedi parasını öder kendi hayatını yasar onlarda.
Var
Sen öyle san.
Benim iskandinav paşaportum var. Babam çıkarttırdı lazım olur diye. Eğer ciddiysen evlenebiliriz
Hemen yarın emdkdkd
fotoğrafımı benden izinsiz paylaşmışsınız siler misiniz?
Tamam dmmslalcn
teşekkür ederim.
Asdfhfjffbr kesin sensindir o
İkisi de olmasın, şöyle kumralından bir Alman veya Hollandalı olsun
İskandinav 🤦🏻♀️ bu ülkeye hiçbir anlamda tahammülüm kalmadı
Bu mu heykel nxjxjd sarışın sevmiyorum abi ben uzun boylu olucak esmer olucak
İskandinav deseler haklı kadınlar bende İskandinav uzun boylu sarışın kadın görsem reddetmem
Türkler, araplar ve hintler hariç her milletten olur gibi najsmdn
Kesinlikle iskandinav :)
Vikingssonlar tabii ki.
herkes insan
Sen bize kurban ol fadime
Ok
😡😡😡😡😡
Sen nesin acaba, harun kılıklı
Sünnetsiz mi oluyorlar
Dinine göre değişir
Anlıyorum
Erkek sevmim