Turk erkeklerinin rus kadin ilgisini hepimiz biliriz. Tiplerine bakmadan rus kadinlara ilgi duyarlar. Herneyse, bende turk erkeklerinin anlam veremedigim bu ozguvenlerinden sıkıldıgim icin turk erkeklerini bosverip kendime farkli milletten iliski yapmaya karar verdim. Yakin bir zamanda isvece gittim. Sanki cennete gitmis gibiydim. O kadar ozenilerek yaratilmislar ki , Tanri butun Guzelliklerini onlarin uzerinde kullanmis , turk erkekleri de sanki istenmeyen evlat muamelesi gormus gibiydi. Şu an cok mutlu bir iliskim var alex diye isvecli bir erkekle. Asiri mutluyuz. Yakinda evlenmeyi dusunuyoruz. Hem yakışıklı hem kibar hem de oldukca kulturlu bir insan. Elbette turkiyede de istisnalar var. Kivanc tatlitug ya da burak ozcivit gibi. Ama genele baktigimizda tirt. Peki kizlar siz kimi seciyorsunuz? Iskandinav erkekleri mi?Yoksa turk erkekleri mi?
Alttaki resme göre yunan tanrisi bustu gibi kaliyorum bu durumda turk degil miyim? Sacma sapan bir resim koyup turk erkeklerini asagilamakla seviyesizce rus kadinlarina tapan erkeklerden farkiniz kalmadi
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yo bana gore alttaki senden yakisikli. Bu oznel bir dusunce. Ondan daha yakisikli oldugunu sana dusunduren nedir?
Yazdııgınız yazıyı tekrar okumanızı öneriyorum. İnsanları küçümsemek adına yazılmış bir yazı için bu şekilde birşey yapma gereği duydum. oldukça anlamsız ve saçma bir soru olmuş. Yukarıda olan adam kalbi ne kadar temiz bilemezsiniz. İnsanları küçük düşürücü paylaşımlarda bulunmayın beğenmiyorsanki ülkeyi şayet git o memlekette yaşa yaşayabiliyorsan
Ya her ne kadar sarışın erkeklerden haz etmesem de elbette İskandinav erkekleri gerçekten çok ilgi çekici, kendilerine bakıyorlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İskandinav erkekleri daha terbiyeli hayatta aktif saygılı kibar biraz utangaç tatlı insanlar sevdiklerine bağlıdırlar genelde. Israrcı değildirler ve bi o kadar da yakışıklıdırlar kusursuz erkeklerdir. Bizim türk abazaları gibi dış görünüşe önem vermezler karaktere bakarlar. Bu arada Alex enişteyle mutluluklar 🤗😘
Kürt erkeği. Çünkü ben kürtüm ve kürt erkekleri çok sahiplenici koruyucu erkeksi. Türk erkeği gibi abuk subuk ayrımlarda yapmıyor (Öyle yapmayan türk erkeklerini tenzih ederim)
Basit aciz bir taraftarsın onlardan daha iyiyşz gibi bir iddiam yok ancak böylesine bir soru eleştiri değil net bir saldırıdır unutmaki bir TÜRK erkeğinden olmasın (şüpheliyim ama ) şimdi git ve iskandinav kocana koş bir gün seni arkadaşının karısıyla takas etme teklifi alırsan bunu dediğimi hatırla :)
Görüşlerini açık açık söylemeye bile cesareti olmayan biri için bfszka iddialı konuşuyorsun basitsin beynin yok fikrin var neyseki kızlarımız senin gibi değil şimdi değerli vaktimi ucuz bir şekilde harcamak istemiyorum o yüzden uzatma ✋🏻
Türk erkekleri bence bizimle aynı kültürle aynı geleneklerle yetişmişler daha iyi anlaşırız tipe gelirsek öyle taş çocuklar var ki küçümseme Türk erkeklerini bence
Hayır bisikletle yaptım sen anca internetten sana asla bakmayacak elin iskandın erkekleriyle s** hayalleri kur kim bilir ne kezbansın da Türk erkekleri bakmayınca onlara sardın şimdi yürü git benim asabımı bozma
Bende Kanada'ya ve İzlanda'ya gittim onlar da İskandinav ne oldu onların da yakışıklısı olduğu gibi çirkini de var ya senin gibi bir cahille uğraşamayacağım bir ülkeye gitmiş 3-5 erkek görmüş yakışıklı gelmiş bizimle uğraşıyor bir bitmediniz yürü git
Kapa çeneni ve istersen benle Türkçe yarıştırma kendini rezil edersin zaten biraz cesaret olsa sende özelden sormazdın tepki alacağını bildiğin ve korktuğun için mi saklandın minik kız
Knk isine gelmiyo degil zaten anlamiyo zeka denen bisi yok ki bu tur yazilari genelde sidikli killi mahalle oruspulari yaziyo buda oledir ondan gizlemis kndini 😂😂😂😂
En İyi Cevaplar