Aile & Toplum Azeri erkekleri mi yoksa turk erkekleri mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İkiside turk ama aralarinda daglar kadar fark var. Size gore hangisi? . Benim secimim Azeri. Azeri erkekleri Turk erkekleri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Azeri erkekleri mi yoksa turk erkekleri mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ᴉkranuɹ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İkiside Türk Fark etmiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fark cok. Yari azeri olarak soyluyorum. Yorumla ᴉkranuɹ +1 yıl Tamam olabilir peki ne? Yorumla
Rawad_dem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl neden azeri? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Herkes bilirki azeri erkekleri daha ustun Yorumla Rawad_dem +1 yıl ben azerbaycanlıyım neyim üstün acaba. ben neyi bilmiyorum Yorumla Rawad_dem +1 yıl sadece merak ettiğimden soruyorum cidden. kabaysam özür dilerim Yorumla Soran +1 yıl Aile bascisi olmaktada cok sorunlu bunlar ama kadinlarini calistirsin falan kadin calismazsa yuzune vursun ama azerilerde yok oyle birsey Yorumla Rawad_dem +1 yıl hmm galiba öyle bir şey hatırlamıyorum. burdan türkiyey gidip okuyan bir kız var onun dedikleri şu. azerbaycalılar daha saygılı falan oluyormuş türkiyeliler ana bacı demeden küfr ediyorlarmış. bide kadın cinayetleri çok az Yorumla Soran +1 yıl Ben azerileri sadece ovuyoru Yorumla Soran +1 yıl Ovuyorum Yorumla
ummiiss Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ikisi de Türk zaten 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ayni degiller ama. Yorumla ummiiss +1 yıl annem Azeri ama bilmiyorum ki oranın erkeklerini nasıl oluyorlar Yorumla Soran +1 yıl Turkiyedeki azerilerde n tamamen farkli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İkiside Türk Fark etmiyor
Fark cok. Yari azeri olarak soyluyorum.
Tamam olabilir peki ne?
neden azeri?
Herkes bilirki azeri erkekleri daha ustun
ben azerbaycanlıyım neyim üstün acaba. ben neyi bilmiyorum
sadece merak ettiğimden soruyorum cidden. kabaysam özür dilerim
Aile bascisi olmaktada cok sorunlu bunlar ama kadinlarini calistirsin falan kadin calismazsa yuzune vursun ama azerilerde yok oyle birsey
hmm galiba öyle bir şey hatırlamıyorum. burdan türkiyey gidip okuyan bir kız var onun dedikleri şu. azerbaycalılar daha saygılı falan oluyormuş türkiyeliler ana bacı demeden küfr ediyorlarmış. bide kadın cinayetleri çok az
Ben azerileri sadece ovuyoru
Ovuyorum
ikisi de Türk zaten
Ayni degiller ama.
annem Azeri ama bilmiyorum ki oranın erkeklerini nasıl oluyorlar
Turkiyedeki azerilerde n tamamen farkli