Moda & Stil 1 ay Örgülerim nasıl? Tsuguko Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kış hobim örgü, yaz hobim takı :) Güncellemeler1 ay Diğer bir atkıyı örmeyi de şimdi bitirdim, renk renk atkım oldu, vuhuu Örgülerim nasıl? Cevap Yaz 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hakan-salihoglu Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 ay hep kendine mi örüyorsun yoksa hediye ettiklerinde oluyor mu 0 2 Yorumla Tsuguko 1 ay Kendimden çok başkalarına örüyorum, sattığımda oldu Yorumla hakan-salihoglu 1 ay Anladım Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% 1 ay Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı. Güzel halı 😂😂 0 2 Yorumla Tsuguko 1 ay Halılarının bu kadar küçükse üzücü Yorumla Mr_KaoS 1 ay Halım yok ki canım 😂😂 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Moda & Stil konusunda 6,7b cevap paylaştı. bence iyi görünüyor 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 ay Güzel ne kadar sürdü 0 1 Yorumla Tsuguko 1 ay İki gün Yorumla
Maturemale Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 ay Banada yapsana kız🥰 0 1 Yorumla Tsuguko 1 ay Sadece aileme ve arkadaşlarıma örüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hep kendine mi örüyorsun yoksa hediye ettiklerinde oluyor mu
Kendimden çok başkalarına örüyorum, sattığımda oldu
Anladım
Güzel halı 😂😂
Halılarının bu kadar küçükse üzücü
Halım yok ki canım 😂😂
bence iyi görünüyor
Brawo sana baya marifetlisin
çok güzeller ❤