AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
237Cevap
Çok itici , banel olmuşsun açık tesettürsüz olmak sana daha yakışıyor.
Tessetturu moda yaptiniz bee gelmis birde gosteriyorsun. Sonra mesaj atmayin diyorsun kasinan sensin. Ego yukseldi mi bari yazik guzel oluyor mu diye kapandigini sanan aptallara.
+++++
Kapanmak kime yakışmazki... güzel kızsın
İnşallah devamlı olur.. tebrik ederim :))
kızacaksın belki bana ama böyle bir şey sorman yanlış. kapanış amacını din değil de böyle daha çok yakışır diye kapanmışsın gibi gösteriyor.
Hayirli olsun da bize gostermenin amaci neydi kotu olmus desek geri mi cikaracaksin
Yok sormak. istedim
Tm o zaman guzel olmus 😊😊
Maşallah, Rabbim daim eylesin. İnşallah sadece şalla kalmaz dış kıyafetinde olur en yakın zamanda :)
Eğer tesettürü düzgünce kullancaksan neden yakışmasın sonucta onu güzellik için değil imanın için yapıyorsun :) Asla tesettürde de makyaj kullanma tavsiyem.
Allah sevdigine bagislasin bacim cook guzel dusunmussun devam et bence..
İlk defa götüyorum seni konuya gelicek olursak kapanmanın yakışıp yakışmamayla kendini autma sen dogru olanı yapıyosun helal olsun
Sagolunn
sen onu yakışıyo diyemi takıyosun. Allah için takman lazım değil mi? İnsanlar için mi takıyosun? yazık..
Ne alaka ya
sorduğun soru öyle ama senin Allah emrettiği için takman gerek. öyle eyelinerli fotoları atmayla olmuyo bu işler.
bnce açık kalman daha iyi olacak. yinede sen bilirsin
Saçların gibi nefsinide örtersin umarım.
Hayırlı olsun
Güzel görünüyorsun canım.
Yakışmış.
Allah hakkıyla kapalılığı nasip etsin.
Şimdi ben buraya bunun etik olmadığını yazıcam ama bazıları etek anlayacak en iyisi boş ver.
Başın kapalı görüyorum. Baş tarafta sorun yok. Dar pantolonlar, taytlar gibi belli eden giysiler giymiyorsan artık doğru yapıyorsundur.
Valla çok güzel olmuş. Kapanarak en doğru kararı vermişsin.
Tsk ederim caniskom
Daha tam girememissin tesettur tam bir ortunme halidir kadin ilgiyi ustunde toplamamak icin ortunur sen bu fotografin ve buzuk dudaklarinla ve makyajinla acik bir kadindan daha cok ilgi çekiyosun
Önemli olan başını kapatmak değil canım kızım. Dışarıdan girişlere kendini kapamalısın. Güzelsin Çok güzelsin. Girişlere kapamadığın sürece bol bol dümen çevirirler :)
Vay Vay Vay Allahını seven mesaj atmasın demeler, ego tatminleri falan :) kastır anam kastır :)
kirpikler çakma ama harika olmuşsun bebeğim Allah gönlüne göre versin :)
resimdeki gibi sıkma baş olacaksan hiç girme daha iyi. Ama gerçekten türbana gireceksen o başka.
Başörtü yakışsın diye takılmaz.
Ama yakışmazsa takılmaz mantık bu :)
Yakışmazsa takılmaz diye bir mantık yok bu farz olduğu icin yapilir doğru olan bu
birde namaz kılarken fotoğraf ya da video koy da Tam olsun böyle eksik oluyo lütfen
çok güzel olmuş zaten bır anne adayına da bu yakışır tbrler
yakışmış
umarım diğer gereklerini de yerine getirebilirsin
saygılar
Yalışmış ama yakışmasa tesettürden çıkacak mısın bu soruyu sormandaki amaç nedir yani?
Yok paylasmak istedim acik halim vardi ondan dedim
Valla çok güzel olmuşssun Maşallah yanlız tesettür zaten gereklidir zamanla diğer bayanlarda anlayacaktır zamanla
Kapanipta yakismayan yok :) ins geri acilmazsin. yanliz bence reklam yapman veya fotograflarini yayinlaman pek dogru degil. :)
gayet güzel olmuş. umarım sonrasında farklı amaçlar için örtünmene devam edersin
Farkli amaclar?
Amaç dikkat çekmemek olcaktı ama sana söylememişler galiba!!
tanıyamadım ama hoş olmuş =)
Tskler. romeooocum
😔😔😔😔😔
💘💐🌸🌷🍀🌹🌻🌺🍁🍃🍁💐🌹🌴🍂🌷💐🌸🌸🌻🌸🌹🌸💝💛💙💜💕💜💚💙💝💛💛💔💔💛💝💜💝🌹🌹🌹🌹🌸 💄💍💎💄👙🎀🍺🍵🍻 hhajahh hepsi bnden sana
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💏💏💑💑💑💑💏💏💏💑💑💑💆💆💑💑💏💏💏💑💑💏💏💏💏💏💑💑💋💋💋💋💋 bgnmedin mi
ne yolladığın cıkmıyor ki :D
Sen tesetture girsen nolur konuşmalara ifadelere bak basortunden utan
Hadii yaa o niye yaaaagggg :((( o kadar seyi bosa mi yolladim yanigg
Bence karaçarşaf giy gözlerinede güneş gözlüğü tak biz günahsız erkekleri baştan çıkarma şeriata uy (!)
Aynen yüzü küçük oldugu icin yakışmamış
Neden kii
Nedenini bana sorma aç nur Suresi ni oku
helal olsun :) makyajı göz kalemını abartma yeter :)
Bu soruyu ve "Ama yakışmazsa takılmaz mantık bu :) " cümleyi gördüm ya böyle sizin gibi düşünenlere yazıklar olsun..
Aman tanrısı.
Bu olmadı işte allahın gücüne gider ya yapmayın şöyle şeyler
yanacaksınız sonra.
ben niye girdiğinle daha çok ilgileniyorum gerçekten islam içinmi yoksa koca bulmak içinmi kapandın
Peçe takmayı unutmuşsun neyse yakışmamış, madem tesettüre giriyosun neden yüzünü gösteriyosun ki tak peçeni suratını görmeyelim mümkünse. .
Sende bir mallik var sanirim. Her tesettrlu bayan pecemi takmaliki niye yüzünü de utaniyoms gibi kapatmasini soyluyosn. Edep biraz.
Kapalı bir islamcıysan madem bende senin rengarenk kıyafetlerini veya rengarenk yüzünü görmek zorunda değilim (dikkatimi çekiyo) mümkünse çarşaf giy. .
Bak mesela Erzurum`dayken kadınlar gözlerini bile kapatıyor öcü gibi geziyorlar ortalıkta, dikkatimi çekmiyor. .
gökhan508'e katılıyorum , Rabbim yolunu açık etsin :)
Afferim arkadaşım daha şuurlanarak daha iyisine yürümen dileğiyle başkalarına da örnek ol inşallah
Amacın örtünmek olaydı resim koymazdın buraya. Ne diyim, inşaallah Mevla ciddi bir şekilde örtünmeyi nasip etsin
Güzele ne yakışmaz ki.
Hem başörtüsünü yakissin diye giymek doğru değil. Allah emrettiği için giymek lazım.
umarım hep böyle devam eder ama yakışıp yakışmadı diye takma allahın rızasını kazanmak için tak o öyle istedi diye tak
Çok yakışmış çok tatlı olmuş :-)
Cok tskler :)
Güzelliğine ayrı bir güzellik katmış gözlerimi alamıyorum :-)
hmm tesettüre girdim en iyisi mi ben öpücük atarken bir foto çekineyim
Tesetture girip opucujlu resim atmak. Himm bir ergen daha
Olmuş ama tesettür olmamış bu tesettürün ne oldugunu öğren bence
Eski halini bilmediğimden karşılaştıramadım. Ama iyi gibi.
sen ona yakışmaya bak bence tesettür herkese yakışır...
Aynen
burada resmi paylaşmak için tesettüre girdin demi cahil
Sakin Dar pantolon giyme. Allah gonlune gore versin
beynine oksijeninde gitmeyeceğini biliyorsun dimi? ayrıca iğrenç olmuşsun tebrikler
Yakışmış güzelsin :) ama öyle renkli örtüler sanki yaşı büyük bayanlar için :)
sen giy yeter ki o tesettür yakışır zaten sana, sende ona..
Tesettüre girmek ne demek önce onu öğren saç kıldır kıldan kimse tahrik olmaz ne demek olduğunu bilsen o resmi buraya koymazdın...
İstikrar önemli benim gibi günde 3 tane karıyla ilişkiye girersen bir halt olmaz inşallah devamını getirirsin
yakısmıs bacım tebrikler
Tsk ederim canim
Tatlı bişeye benziyosun taktıysan hakkını vermen dileğiyle süslümanlardan olma sakın;)
Hahaha suslumam guzel laff ins canim benim tskler
Rica ederim tatlım;)
Şu an amacının dışındasın çünkü başörtün güzelliğini saklamak için var en yakın zamanda örtnün anlamını öğrenmen dileğiyle canım
Hayırlı olsun canım yakışmış :))
Tskler bitanem
Güzel olmuşsun sana yakışmış ama ileyine kadara daha güzelleşeceksin
yanlış anlama ama şimdi bu tesettür mü yani? kendini böyle deşifre etmen mi?