AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
237Cevap
Yakışmış, bu seçiminden dolayi seni tebrik ederim :)
tesettür her bayana yakışır.
Bize düşen, tercihine saygı duymak. Gayet güzel omuş kardeş.
Yakışmış :) Ama bunu layıkıyla yapmalısın unutma :)
güzel kızsın vesselam. Güzellik ve tarz için tesettüre girdiysen evet yakışmış...
Güzel olmus :) Ben begendim
davranışın çok güzel ama burada bunu belirtmen yanlış. (şahsi düşüncem)
tesettüre girmek sadece güzellik içinmi yani gecenlerde İstanbul beyazır taraflarında bir tesettürlü kadın gördün dar giyinmiş makyajlı ojeli falan sen ne demek istediğimi anladın sanırım
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa neden türban sorarsın
içine ettiniz tesettürün de örtünmenin de bir azalarak bitin artık be!
on numara olmuş ama pantolon giyip sıktıranlardan değilsin umarım
Yok ferace takiliyorum ben
çok güzel işte namaza da başladın demi
Namazimi zaten kiliyodum acikkende yani
Allah kabul etsin böyle sevindim senin adına
Yakisip yakismadiyi beni ilgilendirmez aklima dakilan Hangi amaç isintaktin basa eşarp alta kotmu giydin
Önceki halini bilmediğimden kıyaslayamam ama hoşduruyorsun
bence gayet yobaz ve cırkın duruyorusun
ack daha guzel olabılrdın
seninde resmini görmek isteriz. gizli kullanıcıdan trollük yapmak kolay.
Hahaha yobazlikdan gurur duyuyorum baayan gizli ac da gel kop gel
kopardım da sıte kaldırmaz :DD
Bence çok güzel olmuş ama onun hakkını vermen lazım inşallah verirsin
Insallah
Sen kalbimin sesini dinle bence yüzüne nur gelmiş maşallah allah başarılara korusun iman dolu kalbim olsun
Bir arkadaş demişki çok saçma bir soru yakışmış ki diye giydin bugün böyle ufak edeederr ama bakarsın gerçekteBirn kapanmıştır insanları böyle yaparak soğutmamali kimse bu zevkle baş lar ama bakarsın gerçek bir noktaya varmış
İnşallah gerçekten girmişsindir. bu işler kalple olur.
Girdim. girsim ins
yakışmış 100ünde nur var bnce senn kardeşim farkındamısın bilmem.
Bu soruyu soran kapalı bayanın kapalılığından şüphe ederim ben
Kendi resmine bak hanzo. Kizin kapanmasi bile bu zmnda cok buyuk bisi.
şşşş.. akıllı ol
guzele ne yakışmaz sende prenses gıbı olmusun
Ayy tsk ederimm
ayy rıca ederım :)))
tesetür yakışmışmı diye bişey yok sen kendin icin kapanıyorsun dinin için kapanıyorsun ( gül acıldıkca güzel olur kadın kapandıkca güzel olur )
Yakışması için takacaksan hiç takma. Gerçi en fazla 1 ay sonra çıkarırsn zaten.
. çok edeplisin keşke ölsen :D:D şaka şaka hayırlı olsun yakışmışş :D
Canım kusura bakma da yakıştığı için falan mı kapanıyorsun?
Tesettürsüz halini görmedik, onun içiçn yorum yok :D Ama hoş kızsın yolun açık olsun :D
hoş olmuşsun canmm :)
bu yolda dewam gerçekten hoş duruyor sende tesettür.
Sen kendine yakıştırdıysan kimseye takma. Senin hayatın senin isteğin :)
Baş örtüsü yakışmamış mümkünse çıplak gez öyle daha çok yakışacak ve bütün erkekler aşık olacak. Sen ve senin gibi cahil kimseler zerre kadar insansa başörtüsünden uzak dursun
Cahillik din ile olsaydi felsefecilerin coguateist olurdu ama bilinen felsefecilerin %90 sacma sapan dinlere mensuptu bu bir ikincisi einstein dahil olmak uzere bilim adamlarinin cogu dindardi ayrica şu an bile hristiyanlik gibi tahrif oldugu kesin olan bir dine (bbc belgeselinde bile acikladi) bile inanan binlerce bilim adami varken ve milyarlarca insan varken nesin mk sen dahimi , zekimi, devrimcimi senin ne oldugunu bilmem ama dunyada bir fikire inanan 1.000.000 insanin mensup oldugu fikir akimina cahillik demek senin ne kadar saygisiz ve katlanamaz oldugunu hosterir.
Ah ulan senin gibiler su laflari karadenizde trabzonda soylicektiki sizin belanizo... akilli ol msluman bir devlet burasi.
Varol ya 👍👍 @muhsinozdogan01
Bak arkadaşım önce okuduğunu anlamaya çalış. Gerçekten anlasan başörtüsünü güzellik peşinde takanların dinimize ve Müslüman kesime zarar verdiğini ve toplumda tesettürlü kızlarımızı lekeleyen tesettüru kendi nefislerine alet eden yarı çıplak ahlak namus yoksunlarını anlarsın. Tesettür önce beyine sonra bedene takılır. Ve Allah emretti diye takılır. Ustteki hanımefendi güzellik için taktığını yazmış ve ona ironi olarak yorumladım. İyi oku iyi anla. Dinimizi saçma insanların zedelemesine aslagoz yummam. Bu yüzden güzellik için takacaksan takma. Allah emretti diye tak dedim. Maalesef yanlış anladın.
Bunlar anca klavyeden yüz buluyolar burada laf atmasi kolay tabi ama herkes haddini bilecek. Reelde bunlardan karsima tek tuk cikiyo ztn cevabinida veriyoruz ztn arkadaslara. ayrica tesettur yakışmıs sen sıkma canını.
Anlamadım sen ne diyorsun?
Demek istedim su boyle yaparak heves etmis insanlari sogutuyosun. Ayrica ozmn hakaretler icin ozur dilerim krdsm seni ateist sandim malum oyle bir yorum yapinca...
Ama yinede bu kadarda deme ilk tesetture girmislerde biraz sus olabiliyo sonradan alisinca duzelir ins. Hakaretler icin uzgunum simdi gordum :((
Bu kıza taktığı baş örtüsünün bir bez parçası bir aksesuar olmadığını tesettüre girmenin basit birşey olmadığını aksine ağır birşey her insanın yapamayacağını ve baş örtüsü Allah emretti diye allahın rızası için yapıldığını anlatmak için konuştum ben. Ve ülkemizde sırf güzel olayım diye tesettüre girip tesettürü lekeleyen kızlar var. Ve bu kızlar bizim namuslu kızlarımızı lekeliyorr. Çıkıp diyorlar ki başörtülü kızlar açık kızlardan daha kirli. Çünkü başörtüsünü sus sanıp nefsine alet ediyorlar. Benim tepkim buna. Bu soru sahibi kıza güzel olmak için takıyorsan takma başörtüsü. Allah için takıyorsan baş tacısın. Bunu anlatmak bu kızı gelecekte düşeceği çok bataklıklardan koruyacak. Selametle kalın.
kapandın diye altına araba da çektiler mi? kapandıysan bize ne ilgi çekmesin amaç tam ters ilgi çekmek için kullanılıyor bu nasıl bir kafa yapısıdır
Maşallah onun içindeyken olması gereken biri gibi olursun umarım.
yakıştığı için tesetture giriyorsan hiç başlamadan bırak.
Başörtüsü süs değildir. Bunu süs eşyası olarak kullananlar yani senin gibilere süslüman deniliyor.
Nerden biliyosun icimi hayir mi
İçin hayır şer olsa ne olur arkadaşım burada gelip kendini sergilemen ve uzaylı gibi o kafanı bağlamandan belli süslüman olduğun. Başörtüsü benim kültürüm bu son yıllarda sizin gibi uzaylı kafalar türedi insanların tüm başı kapalılara negatif bir bakış açısı oluşmasına sebep oldunuz. Hepiniz birisinden görüp kopyalıyorsunuz az araştırın bakın kapalı insan nasıl oluyormuş bir şeyi ya hakkını vererek yapın ya da gösteriş yapmayın arkadaşım.
Herneyse seni ilgile. dirmezz
Verecek cevabın olmayınca seni ilgilendirmez :) Seni cididye aldığımı falan düşündüysen yazık yanılmışsın. Ergen triplerinide git sevgiline falan yap alacağın cevapları da hazmedemeyeceksen sormayacaksın buralarda genç ;)
Benim ergnligim senin cahilliginden iyidir sus tamam yazma bosa kalp kirmayalim
Bak ergen arkadaşım. Benim söylediklerimin doğruluğudur seni bu kadar hırçın yapan anlıyorum seni tabi söylenecek şey olmayınca tırnaklarını çıkaracaksın :) Ama sen kapanmadan önce makyajından süsünden vazgeç ne için kapanman gerektiğini tekrar olu SÜSLÜMAN olma ;)
kezbandan sonra susluman ahh ulan turkiyee
Ben bir allahın kuluna kezban demedim bu güne kadar. Ama süslümanlar ortalıkta dolu. Şu soruya her girişimde bir resim değiştiriyorsun sana SÜSLÜMAN denmezde ne denir. Kafan kapalı için kıpır kıpır duramıyorsun yaşın küçük zamanla bazı şeyleri anlarsın ufaklık.
Allah daim etsin güzel olmuş maşallah :)
İyi yaptın ya yakışmış tabi. Kime yakışmazki:)
Buraya fotoğraf koyuyorsun ve herkese gösteriyosun kendini. Tesettürün amacı kendini göstermemek zaten. Ha kıçını açmışsın afedersin ha bunu yapmışsın bir fark yok.
amaaan bee
moda için kapananlardan birisin sende belli Allah için kapan ve şu profil resminide kaldır bence
Icimi nerden biliyosun be adam
ulan içine başlatma ya senin gibiler yüzünden insanlar kapalılara farklı gözle bakar oldular! Onların da günahını alıyosun
Ya defol bir git dengesiz
Yakışması için mi kapanıyorsun allah için mi? millet moda haline getirdi.
Sen zaten bir meleksin
Sende cansin 💜💜😊😊😊
<33
Sen zaten güzelsin ki on numara olmuş bravo sana
Tsk ederimm 😃
Rica ederiz 😉😉👈
Bir insan bu kadar gerzek ve mal olamaz hayır inanmak istemiyorum. Bide fotoğrafını yüklemiş yakışmışmı diye Allahım ne kamileler yaratıyorsun yarappim :D
Salaksin
Yakışmadı desem çıkaracak mısın tesettürü?
yooo ben oyle bise mi dedim
Yakışmış Allah kapanmanı da nasip etsin inşallah
Anlamadim?
İlerki yıllarda da kapanırsın inşallah diyorum yani çok yakışmış
Bence yakışmış ama yakıştığı için kapandı isen hiç kapanma
igrenç tesettür neya saç varken kelmisin kafanmı üşüyo..
Yakışmış diyelim de iki günde çıkarma ;)
Yok ins daimi 😉
İnş canım ya :)
Girdiysen girdin bize mi girdin? Şöyle gerizekalıları ata bağlayıp yerlerde ssürükleyesim geliyor. ALLAH için yapılan birşeyin reklemı olmaz.
Duygularıma tercuman oldun.. Şimdi ben sövemıcem buna inan ben yoruldum bunlara sövmekten bunlar böle davranmaktan yorulmadı
Ahkam kesmeyin ya atlayin siz besinci kattaan
Teşekkür ederim. Ben saygısız olmayayım kırmayayım dedikçe böyle insanlar çıkıyor karşıma. Çıldırıyorum. Yakında gerdekten video atacaklar "yataktada yakışıyor muyuz?" Diye vallahi bekliyorum.
@bocugum10
Sen ve senin gibiler yüzünden yıllardır ülke gündeminden inmedi şu konu sizin zihniyetinize saadettin teksoy soksun yobazlar, kuru cahiller sizi!!!
Sadece ne diyorum biliyo musin allah hidayet versin yobaz olmaz sen olmakdan iyidir
Kizdaki havaya bakarmisin iyiki takmis anons versin mahalleye turbana gectim diye
Allah bize hidayet verSin ki senin gibilerle baş edebilelim. @MissGizem
@Bocugum10
@gokhan389
Amiiinnn
kapanmışsın hoş güzel de o ruj makyaj ne? kapanıyorsunuz bari düzgün yapın şunu
Sorunun kendisi pek etik değil.
Gözlerin yeter.
Tsk. edrim cok cok cok
güzel dedik diye kıskanan oldu. eksi yedik sende inat et artı ver bari.
Al artilar senin olsun. d
PinkLoves ;) gözlerine sürme mi çektin yoksa gözlerine photoshop mu yaptın.
Bu fotoda bir kirpik takma 😊
Hiç dikkat etmedim ama belli ediyor kendini :) ıslak dudaklar. ;)
Allah sahibine bağışlasin, cok güzel olmuşsun :)
Güzel olmuş yakışmış :)
Güzel olmuş İnşALLAH devamını getirirsin :))
Sana herşey yakışır adf
Sana hersey yakisir?
Yakışmıs ama umarım hakkını verirsin
Çok güzel olmussun canım 😍👍
Maşallah... Sübhanallah...
Başörtüsüde oyuncak oldu bunun gibiler yüzünden. bir gün açık iki gün kapalı
kapandimiste bundan sonra acilcami nerden biliyoggnn beegg
Kapanıyodunda bu yaşına kadar ne bekliyodun. benim anneminde başı kapalı yanlış anlaşılmasın, sadece özenti uğrunda başını kapatanlara sinir oluyorum. özün neyse öyle kal
nerden biliyosun ki ozumu de ahkam kesiyosun yaa 😡😡😡
Ben diycemi dedim. hadi iyi akşamlar
tesettür her kadına yakışır
Evet yakışmış, hakkında hayırlısı olsun.
yok yakışmamış panpa açıl geri
Cok guzel olmussun masallah:)
Allah bütün bayanlara nasip etsin..
Amiiinn