Tesettüre girdim ama?

bugun benim 3. günüm çok istiyerek kapandım hatta aileme bile kapanıyorum demeden başımı örttüm ve okula gittim. arkadaslarımın hepsi begendi hepsi bana böyle kal sakın vazgecme dediler yalnız 2 kişi canımı o kadar sıkıyor ki. s
hele bir kız arkadasım öyle seyler söylediki zannedersiniz kapalıların hiçbiri namuslu değil. birde sinirlendim diye yaran mı var diyor kızıştım falan kızacagn birsey demedim diyo Allah ım önümde olsa heralde parçalardım o kızı benim ve diğerlerinin günahını aldığı için. Günahıma giren girer ahirette yüzleşecem hepinizle dedim hala gelmiş çirkinsinde vs. diyor ya sanki ben kapattım başı berna bana yorum yap nasıl olmuşum diye atmışım önüne kendimi öyle yorum yapıyor. sonra dua ettim Allah kapanamayanada nasip etsin dedim çıktım bu sefer sınıfımdaki abi geldi kıvırcık iyiydin dedi birde üstüne tesettür ederim senide kaybettik kib. yazdı resmen tesettür kelimesiyle dalga gecti.
beddua etmiyorum asla edememde Allah iman aşkı versin hidayet etsin inşAllah.

yalnız neden kapalıları sey olarak görüyorlar? niye açıkken dinine baglı olanda var sey olanda kapaılardada olmasınormal değilmi? açıkalrda var diye ben kapalıyım onlar açık seyler diyemem asla neden yani dönüpte ben açığım kapalılar sey deniyor ki? Gerçekten insanları anlamıyorum. Bugüne kadar hep benden bekledikleri desteği göstermişimdir yanlışta yanlış demişimdir ama benim doğrumun kirletilmesinde amaç ne anlamıyorum. Ben doğru olduğuna inanıyorum biliyorum.

neden yani tesettüre karsı çıkmak. söyle mantık olamaz önceden açıktın simdi kapalı. önceden namaz kılmayanda simdi kılabilir öyle değilmi? zararın neresinden dönersek bizim için o kardır.

ben rüyamda gördüm her gece, içimden geldi istiyerek yaptım. s
moralım çok bozuldu ya hakaret yiyorum resmen nasıl insanlıktır bu !
Güncellemeler
+1 yıl
burada beni aydınlatan arkadaslarım Allah hepinizden razı olsun :) kimseyi umursamamam gerektiğini birkez daha vurguladınız bundan sonra kimseyi duymicam ve o ortamdan uzaklaşıcam. Ne güzel insanlarsınız sizler öyle Allah her daim yanınızda olsun ve her zaman iyilerle karsılaştırıp ötekileride sizin gibilerle karsılastırsın insAllah yüreğim birkez daha sayenizde aşkla doldu :)

Çok tesekkür ederim sizlere
Tesettüre girdim ama?