AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Kendi doğru bildiğin bir seyi kimsenin ne dedigine bakma onlar utansin kendi krakterinden onlar ve sana saygi gostermeyenede muhataf olma insanin icinden geleni yargilayamaz kimse
ileride utanacaklarını düşünüyorum bende aynı seyi söyledm kmse benm yaptığıma laf edemez diye kendileri düşünsün umursamamayı öğrendm :)
Sen sakın üzülme sen hakyolunu seçtin yaradan senin daha önce ki günshların8n %60 nı sildi tessettüre laf edenler gerçek diil o şeytanın bir oyunu asla boyun eyme ve kanma sen tessettürlü daha güzelsin kimseyi takma hak yolun da git bu sana öbür alem de fark ettirecek diyerlerinden 1 adım öndezin asla onların sevyesine inme
Haklisin sayenizde bunu anladım ben :) asla bundan snra laf söyleyenleri duymcam
Sen kendin. ol boş ver diyerlerini
tesekkür ederim destegn için bundan snra böyle olcam :)
Hak yolunda giderler için daima burdayım hem ne güzel sen de hak yolunu buldun yanlışanlamazsan Allah ve Hz. Muhmmed aşkı için
evet Allah'a ve efendimiz'e yakın olabilmek için neler yapmayı göze almam ki en büyük zafım en büyük aşkım en çok yakın olmak bir olmak istediklerim
Senin öyle bir temiz kalbin var ki
sizinkilerde temiz hemde çok temiz
Bel ki bu temizlik bir noktadaa yaramıyor
nasıl yani
Yani şöle annatim sen yıllarca dışlandı mı nedeni ise komik dünyanın bel ki en ii insanı olduğum için
bak her güzelliğin bir zorluğu var işte :) demekki yanlış insan değilsin
Yanlış insan deilim ama yanlış sulardayım
Canim kimseye aldiris etme. Cok guzel bir sy yapmissin
tesekkür ederim ablam destegn için Allah razı olsn
Rica ederim. Bir gun insallah bende senin gibi cesaretli olurum..
inşAllah Allah hep yannda olsun umarm sende kapanırsın :)
Insallahh ;) tesekkur ederim canim dualarin ve guzel sozlerin icin
ben tesekkür ederim destegn için :)
Çok iyi tesettüre girmen ama Allah'ın emrettiği şekilde kapan, kulların tarz yaptıklarıyla değil.
Asla. s Allab korusun oyle olmicam insAllah duzgn kapaliym çok sukur
O zaman ne mutlu sana kardeşim. Allah razı olsun.
tesekkür ederim sizlerdende
Saçma konuşanlara genelde müdahale etmem. Hıhı de evet de onayla her dediğini. En geç o zaman onu takmadığını anlar susar.
senin bu yorumunu gördükten sonra yaptım aynısını kafa sallayıp geciyorum laf edene başka bişe demiyor susuyor
Hep böyle yap bundan sonra :)
Sen kapalı giyiyorsun ya görmek istedikleri yerleri göremeyecekler ya şer... Takma sen kimse umrunda olmasın
evet buna sinir oluyrm işte takmcam artık kmseyi sizler sayesnden birkez daha aydınlandm
arkadaş amma taıkıntlsn millete bakma ya salla gitsn herksle aynı olmak zorndamsn kendi görşlerine önem ver kendine değer ver bunu kendine yakştrdysn gerisi tın
artık takmıyorumm :) evet haklısın baya bir takıntı yapmışım ama artık umursamıyrm :)
Biz bize gerici diyenlerin arkasındayız evet.
Onlara "deh" demek için (:
Allah için örtünduysen Allah için kulaklarını da kapa. 1 ay sonra seni açık görenler şaşıracak...
Yolun açık olsun gönlü güzel kardeşim...
evet öyle ya kapansam farklı gözle açılsam farklı gözle bunlar ne istiyorsa
amin kardesim Allah razı olsun seninde yolun açık olsun
Bunlar hep, kapanmayı rezil eden diğer kızlar yüzünden :( Başlarını süs ve moda için kapatanlar yüzünden, Allah rızası için kapananlar da aynı görünüyor. . Tıpkı; açıklar için namussuz denmesi gibi..
Tabikide ms ama her acik bir degl her kapalida bir degilde :/
Her koyun kendi bacağindan asılır, kimsenin dediğine bakma
haklısın umursamıyorum artık tesekkür ederim desteklediğin için
Çok basit takma bu senin kararın herkes saygı duymak zorunda
tabikide duymayanalrla artık muhattap olmicam
Kesinlikle sen nasıl mutluysan öyle devam et
tesekkür ederim :)
Rica ederim :)
Canım benim alında çoğu insanın öfkesi tesettüre değil dini oyuncak edip siyasete sokan o kişilere. Sen başını dik tut, ne kadar olumsuz eleştiri alsan da hep olumlu cevap ver yakında susarlar merak etme
Evet olumlu cebao veryrn ne kadr hakrt etselerde dua ediyrm onlara
sen onları takma onlar ne dediklerini kendileri bile bilmiyor kıskançlık ve ön yargılı insan onlar
oysaki dinimizde bunlar günahtır
Salla ma o aptallari her koyun kendi bacagindan asilir :)
artık umursamıyrm günahıma girenler elbet hesap verecekler
Takma onlari sen ne istiyorsan oo ben kapali bayanlar icin hep iyi seyler dusunuyorum cok pis saygi duyarim ;) acik sacik kizlar kadinlar bu ulkede ne kadar rahat ve hurse sen de enaz onlar kadar hursun sana laf atanlara sen de neyi seviyorlarsa onunla ilgili bor sey de buyik ihtimal mustafa krmale tapan zihmiyettir de iste mustafayi sevmiyorum sevmek zorundmiyim ayyas falan de cildirsinlar :)/)
ben atatürkcüyüm fakat. s hem olmasamda kötüleyemezdim zaten
Ben degilim :) ben de tayyip bababciyim ama karsimda gicik oldugum biri olsa ve tayyibi cok sevse ana avrt kufur eserdim affetmem :):)
ben öyle olamıyrm nedense ya bana iftra atsnlar yne birgn snra yüzlerne gülerm nasıl bir huyum varsa
Sen o zaman saflik boyutunu asmissin bildigin salaksin :)
herkes öyle diyor. w
He de geç. Onlar kim oluyor acaba seni sorgulayacak ya da yadırgayacak. Sen Allah için kapanmışsın, bu cahillere cevap bile verme. Onların hepsi yobaz ve cahil, başka açıklaması yok. Allah yardımcın olsun
Sn bosver o onlarin hatasi sen dogru olani yapmisin
tesekkür ederim destegn için :)
Bizim ülkede ne yaparsan yap eleştirirler. Acıksan orospusun kapalıysan gizliden gizliye veriyorsundur. ne yaparsan yap insanları tatmin edemezsin ve herkesi mutlu edemezsin. Sen bildiğin ve inandığın doğrular üzere devam et
Allah razı olsun. s
Bu durumlarda dayanirsan kazacagin sevap kat kat daha fazla olur
haklısın :)
Bütün alkışlar ve Tebrikler sana gelsin. Emin ol attığın her adımda allahın yardımını hissedeceksin.
tesekkür ederim. hissedyrm gercekten hiç olmadığım kadar cesrtli oldum bu konuda
Canım bende kapandm 4 ay olmuştur ve ferace falan giyiyorum mesela inanci zayiflar benle dalga geçiyor ama umrumda değil inadina giyip öyle gidiyorum iişe çikar heryerde sıkma canını bende çok sinirlenmiştim en başta şimdi umrumda değil
Allah kabul etsin :) ne gzel bende ogrendm artk kmseyi yakmamayi bende ferace alicam Allah nasio ederse
Al umursama kimseyi onları kör diye düşün
bence kapalı genç kızlar teyze gibi duruyor. ve inan yakısıklı cool bir erkek asla dönüptee bakmaz. geri kafalı yobaz insanlar bakar ancak sana. kız dediğin güzel olur güzel giyer makyaj yapar alımlı olur sacları uzun hoş olur.
Cool dedgnin bana bakmasi sence benim ne kadar umrmda olur? Benin sozluym zaten bir baskasnn dono bana bakmasi umrmda olmaz.
o zaman sorun yok. sevgilin ve ailen ne düşünüyor bu konuda peki?
Yazan: sınıfındaki kız
En dogrusunu yaptigimi dusunuyorlae
Ne alaka başortusu takan biriyle evlenen bir insan illaki yobaz mı oluyor ki başortusu dinimize göre farz kılınmış sonuçta ama takan var takmayan var
kapalı bayanlar çok itici
bencede teyze gibi duruyor gencecik kızlar
bare kendiniz aşşalıksınız başkalarının başarıları ile alay etmeyin sizin bu tavrınız 3 kuruş etmediğinizi simgeliyor ! sana Allah kitap dicem dinsiz Allahtan anlamıyacağı için anlatmıycam ancak hakaretle senin gibiler anlar gevşeklerrrrr
tamam işte sende çarsaflı birini bulup evlenirsin :D
orasını bilemem fakat senin gibi kokana biriyle evlenmiyeceğim kesin ! saygısız kendini bilmez hadsizlere irilti oluyorum...'edep açıp saçmaksa bedeni desenize hayvanlar sizden daha medeni ''...
senin ailen kapalı dimi hacı hoca :D
kişiliğinden utanıp gizli yorumuna şaşırmadım bencede böyle yapman gerekirdi utanılması gereken şahsiyetin var ! bak kızım ben hacı hoca değilim keşke olabilseydim önceleri senin adını duyduğun gidemeyeceğin reına gibi eğlence mekanlarından gece clüplerinden çıkmazdım fakat sonu olmadığını gördüm ben prof. vücut geliştiriciyim senin gibilerin içindeki şeytanı çok iyi bilirim sizler 2 dakikalık işsiniz anladığını çok iyi biliyorum :)))
cok ıyı yapmıssın guzel ınsan sen kımsenın lafına sozune bakma sonunda kazanan sen olursun
Amim insAllah.
ALLAH razı olsun
Miletimiz halen ortaçağda yaşadığı için, başkalarıyla çok uğraşıyor, uğraşmayada devam edecektir, bunda da hepimizin suç payı var hepimiz bunun seceresini çekeceğiz,
Allah hidayet ihsan eylesin hepsine. s
hepsine demiceksin memlekettin cahiliyetinden hepimizin payı var, Allah hidayet ihsan eylesin hepimize dediğin için herkes o şekilde dediği için yani herkes kendinden önce baskasıyla ilgilendiği için bunlar böyle sende aynısını yapıyorsun.
kafaya takmana gerek iki insan diyorsun başlığa ama yazman bile saçma olmuş b. k atmaktan başka bişey değil sen kendini bilmiyormusun iftira atacaklar diye allahın emirinden neden vazgeçesin
Asla gecmem ki. s ben örtum icn ettigm mucdledn asla iki kisi degl milynlar icn ble vazgecmem
helal olsun sana Allah senin gibilerden razı olsun ;)
Teşekkür ederim Allah sizdende razı olsun :)
olumlu düşünenler gibi olumsuz düşünenlerde olacaktır hem sen onlar için değil kendin için kapandın insanların senin hakkında ne düşüneceklerini takma kafana
ya büyük konuşmayayım yenilmemde resmen seytanın onalra verdiği vesveseyle benide düşürmeye calısıyorlar bu beni sinir eden. s evet ben kendim için kapandım Allah için kapandım ama nebilim içimi karartıyorlar kapananların herzaman absta duydugu psikolojik destektir çünkü delirme gibi değil ilk başta alışmaya calısacakları için. çok şükür ilk gün alıştım hiç farklı hissetmedim kendimi ama insanın düşünmesi lazım ben senin arkadasınım sonuçta. w
yarın bir gün bu tepkileri kafana bile takmıyacaksın işlerine geldimi yobaz kelimesini kullanmayı biliyor bunlar ama aslında kendileri yobaz başörtüsüne laf edenlerin hepsi örümcek kafalı
haklısın. s ya sanki herkes annesinin karnından başı örtülü çıkıyor neymiş önceden açıkmışım sanane ya
her koyun kendi bacağından asılır sen aldırma bunların sözlerine önüne bak.
haklısın çok sağol :)
Allah daim etsin deyim ve ekleyeyim. farza göre kapanmışsındır inşallah tarza göre kapandıysan o iki kişinin düşüncelerine bende katılmak zorunda oluyorum. o iki kişi de içimizde barınan rum kırmalarıdır.
asla tarz için değil Allah'ım içimi biliyor tarz için kapanacak olsam duja etmezdim ki nasip etsin diye Allah'a
Kimsenin lafina aldrma kardeş bosver bende kapali bir insanim kapaninca banada laf söleyen cok oldu ama aldirmadim o laf söleyenlerede hakkimi haram ettim yani bir zaman snra o cenelerini kapadilar boswer takma.
Çok teşekkür ederim :) sayenzde cogu seyin fatkna vardm kmseyi takmcam tebessumum eksk olmcak yuzmden. Allah kabul etsn kardeşim
Kapalı olmana rağmen bu sitede açık fotonu koyman yazdıklarınla bir çelişki midir acaba?
açık fotoğrafım yokki bu sitede
Allah kapanman için sana bir işaret göndermıs ruyanda gormussun neguzel bısey tabıkı sınıcakta seni hersey öyle rahat kolay olsa ne anlamı olurdu bu zor gunlerı aşabılcenmı demekki senı sınıyor sabırla karşı koyanlarıda terslık yapanlarıda arkanda bırak yoluna devam et
artık bundan sonra kimseyi takmicam ne güzel insanlar var ya :) ne iyiler var Allah razı olsn hepinzden
Nedemek senın o canını hıc sıkma hep sabır dile
İyi Akşamlar
hep diliyrm hayırlı aksamlar :)
O insanciklar utansın. Insanlarin ağzı torba değil ki tutasin. Boş boş konuşuyorlar. Sen harika yapmışsın. Inşallah Allah en iyi yolları Acar sana
Allah razi olsun insAllah
Kardeşim çok sevindim Çok güzel bir yola girmişsin rabbim layıkıyla gereklerini yapmayı nasip etsin benim kardeşimde 22 sinde içinen gelerek kapandı sen başkasını takma Allahın rızasına bak.
Ayy ne guzel ya Allag kabul etsin :) biz evde 6 bayaniz ve tek ben kapaliym okldada tek ben kapaliyim ama insanlarq isik oldgmu dusunuyrm alevi arkdsm yaklasio dua et banada nasip olsn dedi insAllah oda kapanir dua et Allah ailesni hidyte erdirsn
Amin amin islamın gereklerini yerine getirdiğinde hayatında başı şeylerin nasıl yoluna girdiğini göreceksin.
InsAllah :)
Bak Dostum Onlar İçin Değil Allah İçin Kapanıyorsun Dediklerine Aldanma
Ne demiş Peygamber Efendimiz (s. a. v)
Canı Yanan Sabretsin
Canı Yakan , Canının Yanacağı Günü Beklesin...
Bende diyorum Allah icn kapandm ama bunlari onlara anlatamiyrm gunaha girsnler istemiyrm. s sabrdyrm selmimi kesmiyrm belki ack halme alisklardi ondan smdi bnada alisrlar diyorm ama yargilamaktan vazgecmiyorlar iste. s
Allah Seni Bununla Sınıyor Sabrını Test Ediyor Diğer Dünya'da Bunun Mükafatını Alacaksın Sen Hiç Merak Etme :)
InsAllah. s ama Allah umarm onlarida Hidayete erdirir uzuluyrm cnku :/ efendimizde ummetinin cehennemde yanmasna dayanamazmis bende dayanamam Allah im butun muslumanlari affetsin. s
Amin Akılları Başlarına Gelirse Onlar İçin Gelir Bizler İçin Değil Sen Dediklerine Kulak Asma Söylediği Laflarada Cevap Verme Duymamış Gibi Sanki Sinek Vızıldarmış Gibi Yap Bak Nasıl Kuduracak. :)
Haklisin Allah hepnzden razi olsn xok guel aydinlattiniz beni Allah iyilerle karsilasmayi nasio etsn hepinize
Çok Teşekkür Ederim Dularımız ve Kalbimiz Seninle Ne Zaman İstersen Sıkıntın Olursa Bir Mesaj At Çözmeye Çalışırız Ne Demiş Atalarımız Derdini Söylemeyen Derman Bulamaz Bak Dermanını Buluyorsun Allah Utandırmasın Dostum :)
Nasil mutlu oluyrm boyle dusundugnz icin Allah razi olsn :( Allah gonlnze gore versn
Çok Teşekkür Ederim Ne Demek Hiç Bir İnsan Arasında Ayrım Yapmam Güzel Çirkin Farketmez İnsanlıktır Bende Önemli Olan Aslında Sizden Bir Şey İstiyorum Özelden Göndererek Sizin İçin Sorun Olmaz İse Çok Küçük Bir Şey Yapmasanız da Canınız Sağ olsun :)
Boşver onlar saflarındaki bir kişiyi daha kaybettikleri içindir böyle saçma sapan tavırları
haklısın boşverdim artık :)
tesettürde açıklardada aynı ben ımamhatıpteyım basortulu kızlar var ama gömlegı ıcınde koymus ya kapan ya açıl gerizekalı ne o öyle? o yüzden sen hiç kafana takma tesettürdende çıkma onlarlada ilişkiyi kes sana diyecek tek sözum helal olsun...
Teşekkür ederim bende anlamıyorum dar giyinenleri ben yeni kapandim yalniz acikkende dar giymezdim acikta giymezdim kapandim hic açıkları kimamadim kinanlmamda kapanmak benm istedgmse onlarnda kapanmamak istegi
Canim yalan olmasin okuyamadim valla uzun geldi sadece tebrik etmek istedim.. Rabbim daim etsin inşallah :)
Yoo sorun değil siz kusura bakmayin teşekkür ederim insAllah :)
Aldırmadan yola devam et doğru yoldasin kardeşim. ... ;) herkese bakacak olursak ohooo ayvayi yedik valla :)
doğru söylüyorsun abicim :) bundan snra kmseyi umursamcam
Heehhh şöyle yaa ;) :) üzme tatlı canını daya yersin haa : @ :D ahahah :))
peki abicim üzmicem kendimi çok sağol :)
Söz ver öyle ;)
söz abi :)
Allah razı olsun ;) aynen devam et sakın açılma namazını da kıl okulunu da oku ;) Allah yar ve yardımcın olsun yolun açık olsun... Bana söz verdin aslında kendine o söz lütfen bak lütfen sözü tut Allahaısmarladık Allah senin hep yardimcin olsun ;)
kılıyorum abicim :) Allah razı olsun ne iyisiniz ya :) sözümü tutcam bunun içinde söz veriyorum :)
O senin iyiligin guzelligin ;) sana şunu da söylemek istiyorum her iyi davranan tada iyi gozuken kisilerin hemen hemen büyük çoğunluğu aslında iyiymiş gibi oluyorlar iç yüzü öyle değil pfff neyse yarami desme gece gece daya yicen ama :@ iyi geceler tatlı rüyalar ;) Allah rahatlık versin. ..
Doğru yoldasn dostum ! Allah yar yardımcın olsun. Allah yazmıyor mu kapan diye. Kapanmissin. Takma kafana bisey
Haklisin Allah raI olsn :)
Cumlemzden
Dünya'nı cehenneme çevirme de orda cennet var diye...
Erkek gözüne hakim olursa kadın kapanmak zorunda kalmaz. Sizde insansınız insan gibi yaşamak hakkınız. Sırf erkekler gözlerini kapamak zorunda kalmasın diye kapandıysan yazık...
hastasıyız dedeeeee
https://www.youtube.com/watch?v=R7gA_BLpVnw@kakarotto89 zekan tatile çıkmış beyninde iflas etmiş ! kız burada ne anlatıyor senin gibi kuş beyinlilerde ancak o tür soruya bu tür paylaşımla cevap veriyor gerizekalılıkta ön lisans yapmışsın tebrik ederim ! bir ara uğrada başarı belgeni veriyim
insan işte :) Allah hidyt ihsan eylesn.
bunlar hidayete erer ise şeytan Allaha secde eder ! profil resmi bile illuminati ci olduğunu gösteriyor şeytan tapınakcılarından başka birşey beklenmezdi kulak asma sen bir tip meymeletsizlere yoluna devam et
pekala :) sağol
marifetmıs gıbı gelıp burada kapandım dıye konusmaya baslamısın
sence marifet ya da reklam amaclı yapsam bunu gizliden mi yapardım bir düşünür müsün acaba?
gizliden yapmamıssın kı burada herkez ogrendıı
öncelikle tebrik ederim diğer tüm kızlara nasip olur İnşAllah :D yorum yapan kardeşleriminde dediği gibi en iyisini yapmışsın ve kimseyi takma !! sanat için soyunana laf yok ama Allah için kapanana laf çok.
Çok dogru konustun iste.
Bundan snra takmixamm kmseyiii :))
Amimmn insAllah nasip eder
O yapanlar srefszmis kimse kimsenin sacina basina karisamaz lakin sende ayni sekilde kapanan kapanir kapanmayan kapanmaz kime ne?
Ben karışmıyorum kapN acil asla demem icinde olani aydnlatrm o kadar
neden kötülerlerki senin kararın saygı duymaları lazım onlarda açık diye modern mi oluyorlar senin üüzerinden prim yapmak isteyen bazı asalaklar diyelim biz buna
Tabikide iste zihniyet Allah hidyte erdirsn hepsini
Ne güzel yapmışsın. :) Rabbim tekrar açılmayı düşündürtmesin. :)
Sana laf atanlardan daha üstün olduğunu da unutma! Dinimizde insanlar arasındaki üstünlük takvadadır. :))
Evetarkadasimda oyle soyledi Allah razi olsun ne guzel isik oldunuz bana Allah gonlunuze gore versin
Sen kendi ışığını bulmuşsun zaten. :) Amin, Allah seninde gönlüne göre versin. :)
tesekkür ederm :)
Kim ne derse desin düşünme sen onları, allah yolunda bir adım atmışın ve elbette çekemeyenler dini yobaz gorenler seni bundan alıkoymaya çalışacak kurban olim vazgeçme sakın..
asla vazgecmicem. Çok şükür sabırlı bir kızım sabredicem yalnız kötüleyenler zoruma gitti aslında Allah yolunda hiçbirşeyin zoruma gitmemesi gerekiyor destegin için çok tesekkür ederim Allah razı olsun
ALLAH senden de razı olsun inşallah kapaliligin da hakkini verenlerden olursun
geç git hepsini içincen geldi kapandın yapılması gereken bişeyi yaptın için rahat başkaları umrunda olmasın..
Uzulme canım kiskanmistir kesin fesat insanlar iste. Yas kac buarada? mesaj atabilirsin
18 :)
insanlar her türlü haline herzaman için birşeyler der. doğru bulduğun yolda devam etmelisin onları takmadan
Takmamaya gayret ediyrm ama ilk zamanm herlse o yuzden takrm bu kadr yksa umursamam yani. s
Sen sıkma canını Allah için bir yola baş koyduysan kimin ne dediğinin bence bir önemi yok doğru olanı yaptığına inanıyosan gerisi boş Allah utandırmasın inşallah.-.-.:;
Allah razı olsn tesekkr ederm
Ohoo sen çoktan kafayı takmışsın dine...
Nasıl bir durumsa.
Madem kapandin bu sitede erkeklerle konuşma.. sanal alemdesin diye günah değil sanma.. burdakilerin çoğu kiz peşinde hiçbiri senin amcan veya dayin falan da değil.. güzelce dinini yasa
Ben oyle birsey mi soyledim? Neyin gunah oldgnu biliyrm ve bu siteye kaydoldugmda aciktim kapanmayidanuzun suredr istyordum bu sitede konustgm 2 kisi var sindar onlar destek verdi onlarn sayesnde ilk adimi attim
Yinede sagol onerin icin Allah razi olsun
Peki Allah iffetli kilsin seni ama ben sana yine de bu tür sitelerde yazilanlari oku senin yazi yazmamani öneririm.. çünkü ben kapali kizlara çok dikkat ediyorum facebookta bile bide yazdan hic cevap vermeden engel koyuyorlar.. neden çünkü iffetlerinden bence..
Haklisin tabi ama bu siteye ben acikken kaydoldum ve istedgm tesetture iki kisi sayesnde ilk adimimi attim
Allah daim kilsin. inşallah sonradan acilmazsin.. feracede giyinmeye başla siyah olsun çok efendi gösteriyor :)
Imam amcam alicakmis bana herseyimi cok tesekkur ederim tavsiyen icin alicam kesnlkle insAllah nasip olursa :)
:) Himmm.. merak ettim simdi bak.. zaten Feraceli bayanlara hayranlık duyuyorum.. hani oyle genel olarak.. ama neyse simdi kotu dusunmene sebep vermeyeyim senin.
işimiz gücümüz şekilde ondan.
samimi insalarara hasretiz
Samimiyt Allah ile olmali
samimiyet ilk önce kendinle olmalı. kendine samimi değilsen kimseye samimi olmazsın.
Allah'a demeyecğeim cünkü ateist ya da budist olsanda samimi insan ol basımın üstünde yeri var.
riyakar bir müslümandansa samimi bir ateisti tercih ederim
O senin buda benm tercihim :)) once Allah la samimi olasnki kendnlede olasın insanlarla tek samkmiytn iyilkleri icin dualarn olmali kotu ameller degl
kendine karsı samimi ve dürüst olmayan Allah'a karsıda samimi olamaz.
İnsanlıktan nasibini almamislari kaile alma.
artık umursamıyorum burada duymamazlıktan geliyorum ahirette dönüp soracagım ne demişştiniz diye
İşte böyle
Soran gizli arkadaş arkadaş burada açık-kapalı ikiliği çıkararak Büyük Türk Milletinin içine nifak sokmaya çalışmış
Sen bir şeyi allah rızası için yapmışsın, gerisini düşünmemen gerek. Namaz kılmaya da başla inşallah. (:
Coxuklugmdan beri namazim var xok sukur namazda rüya ile basladm tesetturede ruya ile girdim
o halde (:
Kmseyi dinlemicm
allah selamet versin (: devam et.
kapanmak bir kadın için erkek hegomonyasını kabuletmektir aslında ama herkes bilmez!
Sen biliyorsun..
Yüzde yüz katılıyorum...
zamaninda medyanin igrenc gosteerileri milletin bilinc altina isledi.
Hic deme ya. s masumlarda kotu gornuyor
Biri kabul etmemis ama oyle gulum git biraz arastir. Yedilcam dzilerini feln :/
Kendine yakışanı yaparak kapanmışsın olumsuz yorumcuları ciddiye alma
Bundan sonra almicam :)
Milletin ağzı torba değilki bağlayasın kalbini dinle :)
evet öyle :) tesekkür ederim öyle yapıcam bundan snra
İyi geceler
Sen Allah icin kapaniyosun kimin ne dedigine bakma azhap suresi 59. ayete bak
Önerin için tesekkür ederim şimdi bakıcam :) haklısın
Rica ederim:)
Namaz kılıyomusun? Kuran okuyomusun? Dedikoduya karşımısın?
Namaz kılıyor kur an okuyorum :) dedikodu asla su soyle kotu bu boyle kotu bu sey bu sey asla demem gunahna girmem kimsenn. Niye yapm banane kimin yaptigndan. w
Neden sordum bunları etrafımda bakıyorum kızın allah yolunda yaptığı tek şey başını kapatmak namaz yok iman yok kuran yok