Moda & Stil 3 elbise arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yardımcı olur musunuz secmemde? 1. 2. 3. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 3 elbise arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Birincisi 0 0 Yorumla
orcanius Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 83% +1 yıl Renk hariç üçü de aynı zaten.Ama bu elbiselerin fiyatında dışarıda bir kaç elbise alabileceğin yerler halen var.Tabii hangi şehirde olduğunla da alakalı. 0 0 Yorumla
Havacı27 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl En güzeli 3 numara bence ama seni görmeden yorum eksik kalır 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Moda & Stil konusunda 519 cevap paylaştı. esmersen 1 beyazsan 3 1 0 Yorumla
mert5599 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl nerede giymeyi düşünüyorsun bunu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Gündelik Yorumla mert5599 +1 yıl alışverişe giderken giyilir buluşmalara veya kafelere giderken çok tercih edilmez gibi geliyor Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla mert5599 +1 yıl o tür bir elbise değil birde kış zamanı nerede giyeceksin bunu Yorumla Soran +1 yıl Yazın giymek için ya yazın pahalaniyor şimdiden aliyom gahabsj Yorumla mert5599 +1 yıl hayırlı olsun güle güle giy Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Moda & Stil konusunda 795 cevap paylaştı. 3 çok güzelmiş 1 0 Yorumla
Bergamalı355 Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 70% +1 yıl 3 bence ama sana yakışır mı bilemem 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 544 cevap paylaştı. Üçüncü daha hoş bence. 0 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl 1 numaranın renkleri daha sıcak daha güzel. 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 730 cevap paylaştı. Fatmagül ün suçu ne elbisesi mi bu 0 1 Yorumla KeşfedilmemişbirRuh +1 yıl 😂 Yorumla
Pmbetrlk Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Fatmagül'ün suçu ne 0 3 Yorumla justfeelings +1 yıl Aklıma direk o geldi dkldkdşaşep Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Pmbetrlk +1 yıl Benimde 😂😂🤣 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Moda & Stil konusunda 446 cevap paylaştı. Ucude cırkın 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Siyah daha güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bunlar yerine daha güzel alabilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Atarmisin beğendik lerini fikir olsun😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bunlar çok sıradan geldi bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Birincisi
Renk hariç üçü de aynı zaten.
Ama bu elbiselerin fiyatında dışarıda bir kaç elbise alabileceğin yerler halen var.
Tabii hangi şehirde olduğunla da alakalı.
En güzeli 3 numara bence ama seni görmeden yorum eksik kalır
esmersen 1 beyazsan 3
nerede giymeyi düşünüyorsun bunu
Gündelik
alışverişe giderken giyilir buluşmalara veya kafelere giderken çok tercih edilmez gibi geliyor
Neden
o tür bir elbise değil birde kış zamanı nerede giyeceksin bunu
Yazın giymek için ya yazın pahalaniyor şimdiden aliyom gahabsj
hayırlı olsun güle güle giy
3 çok güzelmiş
hepsi güzel :)
3 bence ama sana yakışır mı bilemem
3. sü daha hoş
3 numara bnce guzel olur
İlk fotoğraftaki daha canlı duruyor
Üçüncü daha hoş bence.
1 numaranın renkleri daha sıcak daha güzel.
Fatmagül ün suçu ne elbisesi mi bu
😂
Nine fistanı gibi
hepsi varoş köylü işi gibi
Fatmagül'ün suçu ne
Aklıma direk o geldi dkldkdşaşep
Neden
Benimde 😂😂🤣
Ucude cırkın
3 numara
2 ve 3
1 numara gayet iyi