Almak istediğim kıyafetler arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha güzel olur buluşma da giycem önümüzdeki ay içinde hangsini alsam bilemedim altinada çorap çizme giycem diz üstü özellikle beyler size soruyorum hangisi hoş olur yorumlarınızı bekliyorumBumuBuBumu hangisi daha güzel olur
Almak istediğim kıyafetler arasında kararsız kaldım, sizce hangisi daha güzel?
1. masa örtüsü gibi giymiş olursun o desen kumaş ne öyle yaa model de kötü 3. İnceleyemedim çünkü bakamadım gözüm acıdı resmen çok kötü ya kusura bakma ama ve yorum yapmadığım 2. Ye gelim sonsa sakladım çünkü 3 ü arasında en iyisi o en giyilebilir olan ve model olarak iyi olan ve bu 3 ünden sonra bende sana bir tavsiye bırakmak istedim elbise de
Düşüncelerin ve yorumun için teşekkür ederim baktım da senin attiklarinda bana hitap etmiyor zevkler renkler tartışılmaz daha başka elbiseler de bakicam
Karşıdan bakınca ne düşünülsün istiyorsun. hava durumunun aurasıyla bağdaştırıp mükemmel bir düşünce mi çık, insanların kendini bu seviyeye çıkardığını düşünmüyorum. Onlar genelde göz zevkine ve ışıldamaya bakarlar parlaklığa bakarlar, son bahar yapraklarının anlamı sadece resimlerdedir.