Bilmem sanki beyaz tenli balık etli dedikleri ama kalın belli dolgun kızlar daha çok seviliyor artık ben buğday tenli fit kızım 170-55 ama artık siskolar gözde gibi
Siyah en ucuz bilemiyorum benim ailem muhazakar olduğu için akrablarinin olduğu düğünlerde açık giyinlimez giyenleride kapı dışarı ederler oyuzden yoksa bende meraklısı değilim bu kıyafetlerin
Değil bence bunlar normal kıyafetler muhazakar derken tarikatci aileden bahsetmiyorum canım mini elbise giyemesin kısa elbise sırtı açık göğüsleri gözüken yırtmaçlı bunların sadece kolu gözüküyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Siyah daha zarif ve asil duruyor, bu işin içinde olan biri olarak söylüyorum..
Balık etli mi fit kizmi güzel
Teşekkürler
Bana mı sordunuz?
@cevap sahibi evet
Ben elbiseye yorum yaptım siyah olan elbise için; 😌
Tamam bende normal bir soru sordum işte ayrı cevap verirsen güzel olur
Bunun kişiye göre, fizik boy ve tene göre değişkenlik göstereceğini düşünüyorum..
Anladım teşekkürler
Rica ederim sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Bu arada gizliden çıkmamı ister misin?
Bilmem sanki beyaz tenli balık etli dedikleri ama kalın belli dolgun kızlar daha çok seviliyor artık ben buğday tenli fit kızım 170-55 ama artık siskolar gözde gibi
Daha ne istiyorsun ki, her kadının sen olmak istediği bir ölçüye sahipsin..
Aslında şöyle bir durum da var, herkesin balık etli profili de çok farklı bir durum..
Hayır erkekler takmış şişko ve beyaz tenli kızlara acaba sadece cinselik için mi öyle yapıyorlsr yoksa fit kızların modası geçti mi
Asla bir durum söz konusu değildir, bence, şahsıma göre buğday ten daha göze hoş geliyor..
Burdan devam etmesek mi?
Bildirim soru sahibine de gidiyor bizden rahatsız olmasın.
Cevap bekliyorum sizden.😊
Teşekkür ederim 🙏 sorucak sorum kalmadı zaten
Belki de benim vardır😅
Hiç birini yaşına uygun değil bence istersen farklı modellere bak.
Ten rengin nasıl önce onu söyle ki seçeyim
Beyaz
O zaman siyahta olur ama pembe daha çok yakışır tatli çekici beyaz ten ile
Kesinlikle beyaz eğer öyle bir fiziğin varsa
Fizik var
O zaman net beyaz
Siyah diyorum.
Senin yaşın için 1 numara ideal.
Siyah çok zarif duruyor kesinlikle o
Siyah kesinlikle
Davetin içeriği ne? Çok abartı bence pembe falan
Halam ile eniştem. Evleniyor fakat 30 ve 40 yaşında oldukları için düğün olmiyacak bu yüzden tanışmak için bir davet veriyorlar.
İlk ikisi çok çirkin. 3. Idare eder.
En ucuzunu beğendi
beyaz melekler gibi
Siyah
Beyazı seçeneklere koymamaliydin bile
Neden cokmu çirkin
Hemde çok çirkin siyah daha güzel 19 yaşındasın pembe de olabilir ama yok siyah giy
En ucuzu o biliyormusun
Beyaz mı ucuz
Bedava bile verilirmis hic güzel değil
Siyah en ucuz bilemiyorum benim ailem muhazakar olduğu için akrablarinin olduğu düğünlerde açık giyinlimez giyenleride kapı dışarı ederler oyuzden yoksa bende meraklısı değilim bu kıyafetlerin
Muhafazakar aileye göre bunların 3ü de açık
Değil bence bunlar normal kıyafetler muhazakar derken tarikatci aileden bahsetmiyorum canım mini elbise giyemesin kısa elbise sırtı açık göğüsleri gözüken yırtmaçlı bunların sadece kolu gözüküyor
Tamam o zaman siyah ideal çok da hoş davet için de uygun
Tamam canım
💜
En giyilebilir siyah ama hiç birini beğenmedim.
Muhazakar bir ailem var oyuzden en kapalı kıyafetleri seçtim
Kesinlikle siyah
Beyza bu sen misin
giyme boş ver