Moda & Stil Arkadaşlarımla bulaşacağım. Hangisi daha iyi. Kararsız kaldım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Acaba hepsini mi sipariş versem? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arkadaşlarımla bulaşacağım. Hangisi daha iyi. Kararsız kaldım? Cevapla Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ManFashionOne Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 31 +1 yıl İlki daha rahat ve renkli bir kombin bence. İlkini seçmelisin. 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bu soğuk kış günlerinde için ilk kombin uygun olur üşüme diye diyorum. İkinci de şort var bacaklarım üşür hasta olursun o yüzden birinci ideal. 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı. Hava soğuk şort giyersen üşüyebilirsin birinci ideal onun için. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlk görsel hem daha rahat 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlki daha rahat ve renkli bir kombin bence. İlkini seçmelisin.
Bu soğuk kış günlerinde için ilk kombin uygun olur üşüme diye diyorum. İkinci de şort var bacaklarım üşür hasta olursun o yüzden birinci ideal.
Hava soğuk şort giyersen üşüyebilirsin birinci ideal onun için.
İlk görsel hem daha rahat
İlki güzeldi