Muhtemelen varlığını bildiğim en özgüvenli kadınlardan biriyim ve genelde siyah giyerim. Görünür olmakla da bir sorunum yoktur, hayatımın hiçbir döneminde kalabalıkta kaybolmayı istemedim. Dolayısıyla kendi hayatımı göz önünde bulundurunca buna katılmam mümkün değil.
Çok nadir siyah giyinmeyi severim çünkü zaten yaş ilerleyince rengarenk giyinemeyeceğiz onu da eleştirecekler o yüzden şu an rengarenk cıvıl cıvıl giyiniyorum
Siyah, her rengin yanına yakışır ve bence en güzel renktir. Siyahı seven insanların öz güvenden yoksun olacağını sanmıyorum. Tabii istisnalar vardır ama asla kaide bozulmaz.
Kıyafetlerimin, kullandığım botların ve aksesuarların neredeyse hepsi siyah.
Günümün büyük çoğunluğunu çalışma odamda geçiririm ve odamın duvarları siyah renge boyalı. Benim için siyah vazgeçilmez bir tutku.
Bazen görünmek istemiyorum, bu da geçerli bir sebep. Ne demiş Femrez; Siyahlara bürünmüşüm görünmemek için... 🤷🏻
dunyanin en sacma baslıgını acmıslar ekside yeniden.. hayır tabii ki onemli olan onu nasıl taşıdıgın ben de cok siyah giyerim ama giydiklerim dikkat cekici parcalar oluyor buyuk ihtimalle senin de oyledir. zamansız ve asil duran bi renk ozguvensizlikle alakası yok bence
Bence siyah asil bir renktir. Özgüvensiz değil asıl özgüvenli insanlar giyer bunu. Gerek takım elbiselerde gerekse spor giyimde asaletini her zaman belli eden bir renktir.
asıl bir renktir. alışverişe gidince elim hep siyaha gider, yanımdakiler de hep başka renk mi yok der. siyah giyinen adamlar filminin bir de siyah giyinen kadınlar versiyonunu yapsalardı kesin yönetmeni ben olurdum
çoğu insan böyle düşünüyor dememelisin o halde. Bir çok insan tanımış birisi olarak bu konu üzerinede bir çok araştırma yapmış biri olarak böyle bir düşünce tarzına ilk defa rastlıyorum.
Event sektöründe eglence sektöründe siyah giymek zorunludur. Cenazede siyah giyilir. dügünlerde genelde siyah tercih edilir. Ciddi ortamlarda siyah demeyelımde kapalı renkler tercih edilir. kışın siyah yazın ise açık renkler tercih edilir.
Eğer siyah giymek özgüvensizlik ise ahaha komik böyle düşünen bir zihniyet varsada saygı duyacagımı düşünmüyorum.
ne giyeyim neyi hangisine yakıştırayım, şuna şu gider, buna bu gider gibi kafa yorgunluğu ve vakit kaybını omuzlarımda gereksiz bir yük olduğunu farkettiğimden beri siyah giyinmeye başladım. yorulmayan, vakti olan kıyafete harcasın tabi.