Moda & Stil Sürekli siyah giyinmek insanlar tarafından garip karşılanır mı? ķayvem30 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor sadece diyah giyiniyorum, Spor Salonuna giderken bile. Nike/Adidas baskılarını sevmiyorum, İnsanlar bunu Tuhaf buluyor mu sizce? Güncellemeler+1 yıl Direkt Baskısız T-Shirt vs. Vs. Tercih ediyoeum Sürekli siyah giyinmek insanlar tarafından garip karşılanır mı? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kıymaz_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Bende siyah genel tercihim geçen mağzaya gittim siyah pantolon siyah gömlek almaya tutturdu e ikiside siyah olur mu sanane arkadaş benim zevkimde para benim değil mi ne diyosam onu ver durduk yere kendine küfür ettirdi ga vatın oğlu 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 463 cevap paylaştı. siyah giyinmende bişey yokta herhangi bir markanın logosunun olmamasını istemende takıntı biraz bence :) 0 0 Yorumla
Senideseverimmmmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Bende severim siyah giyinmeyi ve hepte siyah giyinirim 0 0 Yorumla
xsmallgirl Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Diğer renklere ayıp olmasın diye bazen siyah dışı renk giyiniyorum 3 0 Yorumla
berenklc Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl İnsanların ne düşündüğü umrunda değil ben hep Siyah giyiyorum ve alıyorum 1 0 Yorumla
GÜZEŞTEGAN Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bir anlamı var ise senin için normal bence 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. Ee yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende siyah genel tercihim geçen mağzaya gittim siyah pantolon siyah gömlek almaya tutturdu e ikiside siyah olur mu sanane arkadaş benim zevkimde para benim değil mi ne diyosam onu ver durduk yere kendine küfür ettirdi ga vatın oğlu
siyah giyinmende bişey yokta herhangi bir markanın logosunun olmamasını istemende takıntı biraz bence :)
Bende severim siyah giyinmeyi ve hepte siyah giyinirim
Diğer renklere ayıp olmasın diye bazen siyah dışı renk giyiniyorum
İnsanların ne düşündüğü umrunda değil ben hep Siyah giyiyorum ve alıyorum
Bir anlamı var ise senin için normal bence
Sürekli de siyah giyilmez
İntrovert belirtisi ama asildir
Yani evet
Bir süre sonra evet
Evet emo genc gibi
Karşılanmaz
Ee yani
Ben çok seviyorum