Merhabalar Herkese🖤

Full siyah giyinen kadınları veya erkekleri çekici buluyor musunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar Herkese🖤

Full siyah giyinen kadınları veya erkekleri çekici buluyor musunuz?
Havalı olmak için giymiyorum ki? Simsiyah giyindiğimde sanki kendi tabiatımdayım gibi hissediyorum. Çok daha özgüvenli hissediyorum. Farklı renk giydiğimde hep eksik hissediyorum hani bir yola çıkarsın ama şarjın 15 dir ya öyle. 60 kiloyum beni daha da zayıf gösteriyor ama olsun. İnsanlara güzel görünmek pek tabii önemli ama insan önce kendini beğenmeli. Ben aynanın karşısına geçtiğimde kendime baktığımda “Tamam oğlum bugün de jantisin” diyebiliyorsam bu siyahın sayesindedir. Kötü yanları tabii ki var. Sigara içiyorsanız külleri iz yapabilir, toz bile belli olabilir, hiçbir yere sürtünmeden dikkatli gezmelisiniz, her yere oturmamalısınız vs. vs. Dünyam bir renk olsaydı Siyah olurdu. Gökkuşağı bile benim için Siyah. Kiloluysan kilonu kapatır, en kararsız kaldığında pratik bir kombinle imdadına yetişir, Bembeyaz, gıpgri giyinip çıktığınızda görüntü bozukluğu olur ama Simsiyah asla sırıtmaz. Hazır kombindir. Gece kombinini düşünmeden yatanların sabah kalktığında dostudur. Siyaha aşığım
Hayır tabi ki giyimin havalı olmak ile ilgisi yok bence bu tamamen karakter ve davranışlar ile ilgilidir benim için. ama tabi ki güzel giyinmek yani uyumlu tarz giyinmek her zaman için insanları diğer insanların gözünce daha çekici daha güzel gösterebilir.
ben genelde tek renk kombinleri sevmiyorum bazen çok boğabiliyor insanları. bence daha çok uyumlu renkler olmalı hem de sıkıcı olmamış olur kıyafetler.
Siyah asil bir renk fakat bence kombini havalı yapan şey seçilen parçalardır örneğin siyah sweat siyah pantolon siyah çanta taksan basit herkesin yapacağı bir kombin olur ama fotoğraftaki gibi bir kombin yapılırsa daha tarz görünürsün
Siyahi herkes giyer, onemli olan onu tasimakta
Çok doğru
Tesekkur ederim.
Cevap
36Cevap
Havalı görünmek isterken rahibe teresaya dönenler de vardır muhakkak :D O yüzden tarzı ve havalı olmayı siyah giymeye bağlamamak gerekiyor.. Siyahı çok severim ve bazen ben de simsiyah giyiniyorum ama havalı olmak adına değil tamamen tarz meselesi.. Keyifli geceler..
Bence siyah, soğuk ve asil bir renk. Baştan aşağı siyah giyinmekle sınırlı olduğunu düşünmüyorum ama siyahın kendine özgü bir havası kesinlikle var. Bence sen giydiğin kıyafetin içinde asil bir duruş sergileyebiliyorsan havalı durursun.
Evet ben de yapıyorum bazen
çok cool duruyor diye düşünüyorum
Ama kombin de güzel olmalı
siyah diye her şey mükemmel durmaz
Kendini bedenini tanıyan insan
kendine ne yakışır bilir zaten
Acun havalı mı mesela hiç sanmıyorum :D
O kombin yapmıyor dümdüz siyah😂
baştan aşağı siyah giyinen demişsin benimde aklıma macun geldi :D
Ajdjajx doğru sen de haklısın
paramk arası terliği siyah değil onun ama ofdsalkşfdsalkşfd
parmak
Siyahın ciddi bir havası var ve evet bende siyah giyinmeyi seviyorum :D Havalı bence. Özellikle beyaz önlük giyeceksem siyah kıyafet giymeyi severim :)
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kasıntı ve depresif buluyorum tepeden tırnağa siyah. Dörtte üçü siyah olsa tamam anlarım. Bi tutam renk katmak yakışır. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Hepsini siyah giyinincede cenaze merasimine katılır gibi durur 😂😂 üst koyu renkse alt açık renk olmalı ve birbirini tamamlamalı

eğer buysa baya havalı
Havalı bilmem ama inceler. Siyah hep ince gösteriyor çünkü ben de severim.
Bence evet, çünkü bende genelde hep siyah giyiniyorum ve siyah giyinen insanları seviyorum.
Bence havalı ve şık duruyor bazen bende baştan aşağı siyah giyiyorum özgüven veriyor.
tarz bir renk kendimi bildim bileli siyah giynirim hatta giydiklerimin çoğuda aynıdır
Ayrı bir özel havası var ama renkli giyerek havalı da olabiliriz
yakışana cool, fiziği olmayana her şey berbat
Renge göre çekicilik yok ama siyah asil renk hep sevmişimdir
Hayır bulmuyorum, işin kolayına kaçıyordur. Renkleri ayarlamak onu onunla uydurmak kolay değil.
Renkler havalı göstermez gydgn parçaları yaptgn kombin havalı gösterir
Giyim olarak evet siyah öyle güzel renk ki her şey de karizma hava katıyor
Havalı olarak görmem ya normal bence yakışmış derim
Bazen full siyah giyiyorum biraz zaman geçtikten sonra kendimi mafya gibi hissediyorum :D

Bence öyleyiz
Havalı bulmam ama siyah giyinmeyi bende severim..
Hayır kadınlarda renkli minik çiçekli kıyafetler giyen kadınları havalı buluyorum
şu tarz alt kombinlere bayılıyorum bcakları harika gösteriyor
Ben de genelde öyle giyiniyorum ama havalı olduğum için değil...
“Havalı” olarak adlandırdığımız insanların bu havasının giyimleriyle alakası olduğunu düşünmüyorum. Bence bu aura meselesi…
Sadece renk değil kombin önemli duruş önemli ve çekici olması önemli
her rengin farklı bi güzelliği var ama siyah gerçekten asil ve şık duruyor
Hayır bence cenaze ziyaretine gidiyorlarmış gibi geliyor bana
Siyah iyidir tatlım
Bazılarına çok yakışıyor mesela bana 🥴🖤
Evet kimisine çok yakışıyor
Seksi olmuş diyelim
Fiziğe ve güzelliğe bağlı.
Haha inan hic giymedim
Neyi nasıl giydigiyle alakası vcok bence
Ben bir tek Esra bilgiçe yakıştırıyorum
Erkeklere daha cok yakışıyor