Moda & Stil 1 ay Örgü öğrenmek ve ardından bere örmeyi öğrenmek tahmini ne kadar sürer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Atkı içinde geçerli Güncellemeler1 ay Peki atki için kaç numara şiş lazım klasik şiş işimi gorurmu Örgü öğrenmek ve ardından bere örmeyi öğrenmek tahmini ne kadar sürer? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zekikız2022 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 100% 1 ay Benim küçükken hevesim vardı. Hemen öğrenmiştim. Elin yatkınsa çabucak öğrenirsin. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 4 yorumu gör Soran 1 ay 0 dan başlayacağım Yorumla Zekikız2022 1 ay Bende sıfırdan başladım zaten. bir günde öğrendim kolay ya çabuk öğrenirsin Yorumla Soran 1 ay Tesekkurler Yorumla Zekikız2022 1 ay Rica ederim. Kolay gelsin :) Yorumla
opusmedelisi34 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eig 100% 1 ay 15 dk da öğrenirsin. ben bilee örüyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 97% 1 ay Moda & Stil konusunda 465 görüş paylaştı. 5-10 dk Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör Soran 1 ay O kadar hızlı mii tesekkurler Yorumla MaşaKocaAyıı 1 ay Video izledim hemen yaptım. Ama kolay modelleri tabikide Yorumla Soran 1 ay Tesekkurler Yorumla
Minass1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 33% 1 ay 1-2 gün Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör Soran 1 ay O kadar çabuk muu ne guzel Yorumla Minass1 1 ay Evet istekliysen öğrenmeye çok basit Yorumla Soran 1 ay Tesekkurler Yorumla
çıkageldimben Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eig 81% 1 ay 34 saat Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 28 , eig 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 1,2b görüş paylaştı. On dk sürer Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
resmiemcey Takip Et Yoda Yaş: 26 1 ay 2 hafta Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Tesekkurler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Benim küçükken hevesim vardı. Hemen öğrenmiştim. Elin yatkınsa çabucak öğrenirsin.
0 dan başlayacağım
Bende sıfırdan başladım zaten. bir günde öğrendim kolay ya çabuk öğrenirsin
Tesekkurler
Rica ederim. Kolay gelsin :)
15 dk da öğrenirsin. ben bilee örüyorum
5-10 dk
O kadar hızlı mii tesekkurler
Video izledim hemen yaptım. Ama kolay modelleri tabikide
Tesekkurler
1-2 gün
O kadar çabuk muu ne guzel
Evet istekliysen öğrenmeye çok basit