Kadın Emeği Örgü öğrenmek ve ardından bere örmeyi öğrenmek tahmini ne kadar sürer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Atkı içinde geçerli Güncellemeler+1 yıl Peki atki için kaç numara şiş lazım klasik şiş işimi gorurmu Örgü öğrenmek ve ardından bere örmeyi öğrenmek tahmini ne kadar sürer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zekikız2022 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Benim küçükken hevesim vardı. Hemen öğrenmiştim. Elin yatkınsa çabucak öğrenirsin. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 0 dan başlayacağım Yorumla Zekikız2022 +1 yıl Bende sıfırdan başladım zaten. bir günde öğrendim kolay ya çabuk öğrenirsin Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla Zekikız2022 +1 yıl Rica ederim. Kolay gelsin :) Yorumla
opusmedelisi34 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 15 dk da öğrenirsin. ben bilee örüyorum 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl 5-10 dk 1 3 Yorumla Soran +1 yıl O kadar hızlı mii tesekkurler Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Video izledim hemen yaptım. Ama kolay modelleri tabikide Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla
Minass1 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl 1-2 gün 1 3 Yorumla Soran +1 yıl O kadar çabuk muu ne guzel Yorumla Minass1 +1 yıl Evet istekliysen öğrenmeye çok basit Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim küçükken hevesim vardı. Hemen öğrenmiştim. Elin yatkınsa çabucak öğrenirsin.
0 dan başlayacağım
Bende sıfırdan başladım zaten. bir günde öğrendim kolay ya çabuk öğrenirsin
Tesekkurler
Rica ederim. Kolay gelsin :)
15 dk da öğrenirsin. ben bilee örüyorum
5-10 dk
O kadar hızlı mii tesekkurler
Video izledim hemen yaptım. Ama kolay modelleri tabikide
Tesekkurler
1-2 gün
O kadar çabuk muu ne guzel
Evet istekliysen öğrenmeye çok basit