Ben çok yakıştırmıştım oysaki :( sizce çocuk işi mi

bu da yakından duruşu

Ben çok yakıştırmıştım oysaki :( sizce çocuk işi mi

bu da yakından duruşu
Çok güzel ya keşke el ve ayak bileklerine de taksaydın boş kalmasın kötü durur.
Bel kolyesi diye bir şeyi icat ettiğin için tebrik ederim. Ne gerek vardı ki?
Cevap
110Cevap
Harika bence
Renkli olduğundan çocukca demişler. Yakışmış. Yakıştıpına kimse bir şey demiyor zaten. Altın, gümüş tarzı taksan çocukca demezler. Her iki türlü de sexysin
çok teşekkürler
Ceoplar moda olunca tabi göbek ve bel çevresi aksesuarları şart oldu. Çocuksu değil de abes olmuş. Zincirli olanlar ve göbek piercing ile bağlantılı olanlar çok tarz birde ince belli olmak şart tabi.
Çocuklukla ne alakası var boyuna takınca yetişkin bele takınca çocukmu oluyor ayrıca kaç çocukta bel kolyesi gördüler acaba
Bel kolyesi ilk defa görüyorum biraz çocukça duruyor maalesef onu çıkarırsan daha iyi olur.
Hem güzel bir fiziğiniz var.
Seksi durmuyor ama çok da kötü durmuyor aöa ne gerek var ona şöyle giyinmene bir şey demiyorlarda buna mı konuşuyorlar
Bel kolyesi ne , ne zaman türedi bende zkme tüpe takip yakışmış mı diyip atacam buraya.
İğrenç bence bırak seksiliği
Yani bilemedim böyle mutluysan kullan tabii ki ama alışık olmadığımız için sanırım böyle biraz
tuhaf geldi
çok yakışmış, ama zincir şeklinde olan daha iyi gidebiliir
çok teşekkürler
Buda yeni akım ya neden böyle garip takılar takılıyor anlamıyorum hele boyuna takılan telefon one ya tasma gibi saçmalık resmen fazlasıyla abartı
Çocukça olsun ne fark eder? Sen beğendiysen varsın çocuksu olsun.
Renkli boncuklar seni niye seksi göstersin ya 😂 bel boncuğun sihirli annem izliyor
Dürüst olucam.. Şunu takıp seksi hissetmen çok garip..
Şu açık göbekten ne bok anlıyorsunuz lan. Bu kafayı anlayamadan geberip gideceğim
çirkin mi duruyo sence :d
bence tatlı yaa ama gunah
tam aksine bu görüntü insanı cinsellikten soğutur iğrendirir
Takmak istiyorsan tak Insnalari salla
Seksi durmaz sadece o kadae
Seksi değil, şık olabilir ama kıyafetinle uyumşu olursa.
Kendinize yakıştırıyor ve severek taşıyorsanız insanların ne dediğini çok umursamayın.
Güzel durmuş seni marjinal bir insan gibi göstermiş.
Takılacak her yere bir şey takıyorsunuz.. helalll :)
Bel kolyesimi oneymiş bencede saçma daha harbi bişi tak ya da hiç takma daha iyi
Zincir tak sende boncuklular çocuk gibi ama çocuk ruhlu olman güzel boş ver
bel zinciri tamam guzel ama ben boncugu olmus bu sacma
Neşeli ama çekici bir tarz olmuş. Sen kendini iyi hissettiysen baskasının ne dusundugunun önemi yok
Boynuna da takmışsın aynısını ayak kol bileklerine de tak tam olsun
Çocuk işi değil aslında, güzel bir aksesuar, ama seksi de durduğu soylenemez pek
Bence gayet güzel olmuş bu aralar renkli boncuklar moda zaten
Daha seksi altın görünümlü kolyeler var bu ne allasen
Aşko gümüş ince olanlar seksi duruyo bu biraz şey..
Çocuksu durmuyor ama iyi de durmuyor. Boncukları ve dizilişleri kötü.
Güzel de bel kolyesi diyip, göbeğinin üzerine takıyorsun
Bu kadar ince belli olmadıkları için kıskanıyorlardır.
tarzım değil ama sana yakışmış güzel duruyor
Ben olsam her seferinde sorar, tekrar tekrar sayardım boncukları
Sanırım piercing de var boncuk işi bana da çocuksu geliyor ya
Renkli boncuklardan yapılan bel kolyeleri çok moda şu sıra. Modadan bi'haberler belliki)
bence gümüş inceler güzel duruyor bu biraz çocuksu olmuş
Hee çok seksi Allahım yarabbim normal aksesuar işte
Seksi değil dedikleri gibi çocuksu durmuş güzel ve hoş bir görüntüsü yok doğru demişler
Neresi seksi komik durmuş bide rengarenk hzhshd zincir falan tak ne bilim
Kum boncuk çocuklu hava katmış incecik zincirler var seksilik istiyorsan tercihin onlardan olsun
İkisi birden göz yormuş ya boynunsqkini takma ya ya göbeğindeki ni bunun yerine metal. tak daha hoş
Ince beli olanlara gümüş rengi ince bel kolyeleri baya hoş duruyo bu olmamis sadece
C cup ince bel kombininde her zaman yakışır. Göbek deliğine de bir piercing pls
Hoş durmuş ama ekstra bir seksilik katmamış. Ama erkekler nasıl bulur bilemem.
Yo gayet ğüzel yakışmış bir ayrı hava katmış hatta ama renkli yerine zincir daha hoş olurdu ☺️
Çocuklukla ne alakası var. Takıntılı saçma sapan insanlar. Bu bir aksesuar ve kullanılabilir gayet normal.
fazlasıyla çocuk işi hemde.. nesi seksi bunun? :)
Çok tatlı duruyo bence ama renkli şeyler yerine bunların gümüş renginde benzerleri var onlar daha guzel yani bel kolyesi takmak güzel ama daha farklı bi modelini takmalisin bence
bunların zincir tarzı olanları var, onlar güzel duruyor
Hayır abi çok iyi durmuş saçmalamasınlar. Belin vs de çok iyi zatenn ama istersen bu zincir gibi olanlar oluyor daha şık ve spor modeller onları kullanabilirsin çok iyi taşıyacağına da eminim :)
Göbeğin zaten seksi görünüyo, Bence kolyeye ihtiyacın yok
Boncuk olması hoş değil, daha farklı seksi şeyler var.
Sacma olmus guz3l olmak icin illa bir yerlere biseyler takmak nedr ya kime bu begenii
İnce zincirler daha seksi oluyor canım ama bu da kötü değil sen seviyorsan olmuş :D
Bence tatli. Zincirli olup zariflsride var onlarda hos durur denee
Bence seksi durmuş belin de bir o kadar güzel zaten. Kaç bedensin
Bunların kolye tarzı olanları çok havalı duruyor bence boncuklu pek olmamış
Bence boncukli oldugu icin demisler yoksa zincir falan guzel oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?